Ќе се вика, ќе се вика.. како!?

Член од
3 март 2006
Мислења
231
Поени од реакции
2
Krsten sum po tatkoto i majkata na mojata kuma, inaku najbliski prijateli na tatko mi, koi se vikale Dimitris i Dimitrula. Kaj mene go skratile s-to za da ne e grcko. Baba mi zapnala da me ksrtat Sotir po dedo mi :S, si go sakav dedo mi ama NOOOOOO:nenene: . Kjuti sto moite bile inat i baska im se svigjalo imevo :) i ja si go sakam. Taka da ako nekogas imam dete ke gi krstam Dimitri Jr., polot ne e biten :) Ako ispadnat povekje ke im se dodade prvi vtori treti i taka natamu :)

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
71
sakale so brat mi da imame iminja ivan i sergej :) ali ne izlegle planovite kako sto trebalo pa sme igor i stefan :)

a za decata :
ako e masko : huanito ili antonito
ako e zensko : marija ili mila

Член од
3 март 2006
Мислења
231
Поени од реакции
2
SCORPIO__20 напиша:
sakale so brat mi da imame iminja ivan i sergej :) ali ne izlegle planovite kako sto trebalo pa sme igor i stefan :)

a za decata :
ako e masko : huanito ili antonito
ako e zensko : marija ili mila
очекував, судејки по машките, дека женските имиња ке бидат инкарнасион, фелиситас, касандра или нешто слично. Ама ти секогаш изненадуваш. :pos2:

btw побогу зашто мушките шпански? И зашто не Мигел и дали ке му опнеш средно име Карамба :)

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
71
Dimitri напиша:
очекував, судејки по машките, дека женските имиња ке бидат инкарнасион, фелиситас, касандра или нешто слично. Ама ти секогаш изненадуваш. :pos2:

btw побогу зашто мушките шпански? И зашто не Мигел и дали ке му опнеш средно име Карамба :)

ma ne ne huanito i antonito mi se omileni a ne e povrzano so nisto iako se spanski iminja :)

DaSiDe

Born Crazy Lived Insaine
Член од
6 март 2006
Мислења
119
Поени од реакции
0
Мене ме крстил кумот по св. Климент Охридски

Член од
5 февруари 2007
Мислења
4.059
Поени од реакции
2
Па имам син и го крстив по мојот татко(желба на мажот ми) а ако имам ќерка ќе ја крстам по свекрва ми(бидејќи има исто име со мојата баба)

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
па со девојка ми следново го решивме: да имаме три деца али за првото ако е машко ке се вика Фидан а ако е женско Катина. За другите две неколку години пред да се родат. :jaj:

Член од
22 февруари 2007
Мислења
1
Поени од реакции
0
Мама сакаше да се викам Анжелика, се викам Ирина и не ми се свига тоа...Керка ми има два имина - се вика Евелина - секогаш така сакав, ама jа крстивме во црквата Ева.
Машкото ке го крстам Даниел, тука речиси нема такво име, ке биде убаво.

S

Sith_Lord

Гостин
Мислам дека имам претходно кажано за себе...

Еве за децата- ако е женско, уште не знам... ама ако е машко- Мујо. Без размислување. :P

Sith

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
Марко е добро име за син to e to

Мартин$

Модератор
Член од
2 март 2007
Мислења
5.234
Поени од реакции
148
Milka i Nestle :P:P Ne, ne se zafrkavam (iako mi se najubavi). Karolina i Aleksandar bi bile dobri iminja.

Член од
25 јануари 2007
Мислења
6.775
Поени од реакции
314
Mene imeto mi go dal tetin mi,a zasto...ne znam-me se svigjalo.
A jas moeto dete ako e masko ke go krstam David,epten mn mi se svigja imeto

dusicka

UBAVA KAKO CVET
Член од
5 март 2006
Мислења
301
Поени од реакции
0
pavaka jas se vikam vna po dedomi ivan ubavo e imeto ama go ima sekoj vtor a inace jas decata nema a si gi krstam po bai dedovci i sl toa e glupavo i staromodno sekoj covek si edinstven i ne treba da sme krsteni po nekoj drug togas ke sme kako nekoja senka i nema da ne gledaat nas

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
Ако е женско - леонтина
Ако е машко - давид

***freak***

И да волиш до неба, и да прашташ кад треба [x]
Член од
9 февруари 2007
Мислења
383
Поени од реакции
1
името ( Теодора ) сум го добила од родителите. Дар од бога значело мислам :icon_lol:. Али како и да е и онака сите ме викаат Теа :wink:
Моите деца немам појма како би се викале. Едно време мислев ако е женско теа да ја крстам али мн. нарцисоидно ке било бе ејј :pos:машко ако е можеби Александар ке го крстам

Kajgana Shop

На врв Bottom