Ќе се вика, ќе се вика.. како!?

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Момче1 и Девојче1. После ако има уште по некој, ке добие соодветна бројка.

Член од
2 јули 2009
Мислења
340
Поени од реакции
395
Кога мајка ми била бремена со мене, по носењето т.е по обликот на стомакот сите и кажувале дека носи машко дете. И така моите си измислиле име - Марко! Арно ама се родило девојче и ги фатило тотално неспремни :pos2: И како да се вика, како да се вика и на мајка ми и текнало за некоја си нејзина пријателка што ја запознала на одмор во Хрватска - Инес и така паднало моето име! Како мала ич не си го сакав ми личеше на машко, али сега си го обожавам!

Член од
2 јули 2009
Мислења
340
Поени од реакции
395
Ај кога сме веќе кај имињата да ви кажам една случка. Кога се родила баба ми се договориле да се вика Милева и го пратиле татко и да ја запише во црква. Арно ама овој човекот си бил малку поднапиен и го заборавил името. Кога го прашале како да ја запишат, овој онака малку збунет, си се трезнел со струмка(газоза), не му текнувало името, ма не му текнувало ни едно име. И што ќе прави пуст човек па си ја запишал СТРУМКА!:pos2:

Д

ДаркхарТ

Гостин
Жити мајка Струмка ли се вика жената?
Значи стварно, кога ќе видам некои безвезе имиња, колку и да го мразам моево, постои утеха дека има и погрди.

Член од
14 ноември 2008
Мислења
3.418
Поени од реакции
856
Ее Струмка е милина , да знајте шо има :).

На другар ми татко му требало да го крстат Валентин. Арно ама се погодил тој матичарот шо го запишвал некој неписмен, и наместо Валентин го напишал Ливанте :), и така си се вика чоеко, Ливанте :).

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
Ее Струмка е милина , да знајте шо има :).

На другар ми татко му требало да го крстат Валентин. Арно ама се погодил тој матичарот шо го запишвал некој неписмен, и наместо Валентин го напишал Ливанте :), и така си се вика чоеко, Ливанте :).
wtf?...Ливанте, зар и вакво име постои :pos2:

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
ehe kakvi li ne postojat,licno poznavam dve deca koi roditelite gi krstile citaj-----Haralampije (na galeno go vikat lajmo) gledaj kako samo se onakazeni decava so imeto
е ова стварно не е можно :nesvest::nesvest::nesvest: а машко или женско е Харалампије :pos2: какво и да е не сакам да сум во кожа :nesum:

Z

Zoza

Гостин
е ова стварно не е можно :nesvest::nesvest::nesvest: а машко или женско е Харалампије :pos2: какво и да е не сакам да сум во кожа :nesum:

maski i veruvaj najneprijatno im e koga treba da se zapoznaat so nekoja devojka samoto ime gi koci :nesum: i da i jas ne sakam da sum im vo koza

Викиче

Sarcasm is my best friend
Член од
27 ноември 2008
Мислења
234
Поени од реакции
14
Се викам по прабаба ми Викторија (иначе ја викале Вита на времето) , па затоа и татко ми знај понекогаш да ми викни Витеее , иако мн се лутам.
Вите бе хахаха
А моите деца... Па не знам Лука ми е убаво име, а за женско не знам..
Знам дека ќе биде некое поретко име :)

Член од
15 октомври 2009
Мислења
249
Поени од реакции
16
Јако ќе се вика.. хаха

Па глупо ми е мене да давам имиња во спомен на некој дедо, прадедо итн.

Име си е име.. шојма везе :smir:

Член од
20 јули 2010
Мислења
57
Поени од реакции
0
Мене татко ми ми го одбрал името..порано ич не си го сакав, пошто имам полу-сестра што и е името на иста буква со моето :uvo: аа за деца..ако е машко сакам Лука, ако е женско може Ана Марија :smir: ако има уште некое, еве од овие ќе бираме: Младен, Предраг, Деспина...:vozbud:

Член од
28 јули 2010
Мислења
179
Поени од реакции
49
Јас го носам името на баба ми, ама фенси е :) Баш ретко име, ко мала ич го нејќев пошо секогаш грешка ми го изговараа, ама сега баш си се навикнав :P

Kajgana Shop

На врв Bottom