Баба ми раснела во семејство со 9 деца.Никогаш не е тепана и малтретирана.Дедо ми и баба ми имале 6 деца.Никогаш женско во моја фамилија не е тепано.Немој да сереш.Можам да ти набројам илјда либерали што ги тепаат жените како кучиња дома.Ете ти го ФРЧКОВСКИ што ја шамараше жена му на паркинг.
Кој ги правда Македонците што изневеруваат и се дрогираат?Јас илјада пати сум кажал дека сум строго против тоа.Бап тоа ти го доведе либерализмот.Проституција, курви, швалерај, разводи.
Немој да сереш за мајка ми и за женско во моето семејство, разбра
Немој да се служиш со ниски страсти.
Македонците не ја окупираа Германија, не ја окупираа Бугарија, ама имаа јак наталитет што доведе да опстанат, да имаат репродукција.Кога си толку паметна Албанците со наталитет го земаа Косово.За пола век тие се дуплираа на Косово за разлика од Србите коишто имаа никаков наталитет.Кога имаш наталитет имаш потреба и да се шириш драга госпоѓо.
Швеѓани, Норвежани, Данци не емигрираат во Авганистан, Ирак, Саудиска Арабија, ама баш затоа примаат Арапи, Црнци, да работат кај нив баш затоа што немаат наталитет, младина и нема кој да им работи.Слабиот наталитет доведува да се примаат емигранти заради немање работници.
Колку ќе ја чини Европа во иднина е тоа што кога ќе влезеш во едно шведско училиште и ќе видиш колку Швеѓани учат во нив.Да не ги набројувам Париз, Лондон, Берлин во коишто веќе владее шеријатско право, а Германија е веќе земја со 4 милиони муслимани, плус Црнци, Азијати.Франција не ја ни зборам, Белгија исто така.
Во 2009 година во Британија скоро 32% од ново запишаните основци се обоени, односно не Британци.Имаат вртоглав наталитет, скоро 5 пати поголем од Англичаните.
Еве колку Американците ќе ги чини нивната квази еманципација не жената:
Расна мапа на Лос Анѓелес во 1940 година
http://i48.tinypic.com/2mhivcn.jpg
А, еве како изгледа Лос Анѓелес денес:
http://i48.tinypic.com/23hwsw7.jpg
Овие слики некако ми се многу познати и од Скопје, Тетово, Гостивар, Струга нели Мачорче?
Ова е малку офтопик муабет, ама веќе кога се служиш со ниски страсти и бла бла муабети, време е некој друг да преземе одговорност.