A
AnFem
Гостин
Не ќе да е мојот. Твој да не е?
Извини, зошто роб на тато? Затоа што жената е воспитана да почитува?Така ли ги викаат во денешно време робовите на тато?
Ние сите прости ти ќе не просветлиш како и секогаш. Јас незнам зошто трошев пари на образование кога можев да си земам едно вакво момче како тебе и да си го решам животот, јас ќе си дишам ти ќе ми кажуваш се останато.Како прво не трескај глупости, а како второ не се мешај таму каде што не ти е местото, ок!?
Скоро сите Албанки што се мажат за Македонци се ХРИСТИЈАНКИ, затоа што огромен дел од Албанците во Албанија и дијаспората се христијани.Само во Италија имаш околу 600 000 Албанци католици, а во Грција се претежно Албанци православни.Кога одиш таму да бараш жена веднаш те прашуваат ОРТОДОКС, дали си христијанин.На муслимани ќерка не даваат, тоа нема теоретска шанса.Затоа бракови меѓу Албанци од Албанија и Албанци од Македонија не постојат или се многу ретки.
Самото име ВИКТОРИЈА што ја гледаш на сликата доволно ти кажува.Дали во Македонија има Арнаутка што се вика Викторија?Знаеш ли ти дека во Албанија има Албанци што се викаат Никола, Матеј, Лука, Дафина, Марија.
--- надополнето: 10 јуни 2012 во 16:11 ---
Македонците си ги еманципираа своите жени во курвештии и бештии за да им ги ебат Турци, Босанци, Албанци, Цигани, а овие ќе седат сами на 40 години.Неможат нашите курвештии да шетаат некои кучиња џукели по цел ден и да глумат Парижанки јебига.Замислете во едно село да има просек 40 ергени и сите да се женети и да имаат 3/4/5 деца?Тоа се 150 деца, цело едно ново училиште, а погледнете што се случува кај нас.Бела чума, али битно имаме акции SPREADTHETRUTH.Колку има кај муслиманите стари ергени?Нула, така!?Веднаш му наоѓаат жена преку семејство и врски, а девојките муслиманки воопшто не се бунат да одат да живеат во село.Ама, затоа тие имаат просперитет, а ние тонеме и пропаѓаме.
Ете им ја европската либералност на Македонците.Обожавам да гледам како пропаѓа оваа нација и се дави во сопствените гомна.Порано се нервирав и борев, но сега ме боли курот и не се замарам ич.
Кога Македонците беа конзервативни, патријахални бевме многу, многу посилни и подобри.Сега ни протуруваат педерана, некој си серен феминизам, мултикултура, мешани бракови со коишто националното јадро се губи и се создаваат безнационални амеби што не е случај со другите.
--- надополнето: 10 јуни 2012 во 16:16 ---
Албанките христијанки се многу мирни, вредни, патријахални, скромни се она што може еден маж да го посака, затоа и Македонци и Срби одат да бараат жени таму.Тие жени не се курвештии како што се Македонките или Србинките на пример.Многу држат до семејството, децата, куќата и се останато.
Во Албанија многу мажи отидоа на печалка на Запад и селата останаа празни, а девојките немаат кого да најдат да се мажат и ова со Македонци и Срби им е голема среќа во животот.
--- надополнето: 10 јуни 2012 во 16:22 ---
Затоа допрва Европа ќе пати од тие еврејски срања феминизам, либерализам, педерана, мулти култура, комунизам, анархизам и сите останати бљувотини
Жено, ме пресмеа!Филмот кој ти е во глава го пласираш овде како расипана паштета и така го размачкуваш што цела Кајагана засмрде.
И за крај аман секаде замараш со исти глупости, дај сконцентрирај се во една тема за да може да те игнорираме, вака се појавуваш насекаде со ист муабет. Така ќе знаеме човекот што го фати Господ за јајца пишува таму и не отвараме.
Ти можеш мене да ме игнорираш до утре, тоа ништо не ми значи, ама затоа јадевте цел месец ќотек по автобуси, затоа Албанците ве тепаат и иселуваат кај стигнат, а ти и натаму ме игнорирај мене.За 15-20 години ќе си станете малцинство во сопствената држава, а тек тогаш почнува вистинската забава.Каде ќе одиш тогаш?Имаш резервна татковина ако ти значи нешто тоа?Ние сите прости ти ќе не просветлиш како и секогаш. Јас незнам зошто трошев пари на образование кога можев да си земам едно вакво момче како тебе и да си го решам животот, јас ќе си дишам ти ќе ми кажуваш се останато.
Патем цело време потенцираш македонките курви, бештии, се прашувам тебе татко ти те роди? Нешто женско во фамилија? Друга работа ти како конзервативен и патријахален, лаеш за 150 деца во село, а ниту си женет, ниту живееш во село. Филмот кој ти е во глава го пласираш овде како расипана паштета и така го размачкуваш што цела Кајагана засмрде. Ја спомена акцијата а даде потврда со лајк. Мислам стварно човече олабави со контрадикторни глупости не не напињај без потреба. Ти ќе го спасуваш Македонското население, иди земи си една од Албанија и свиркај си во планина, ич кур да не ти чуе ни за либеларизам, ни за хомосексуалност, ниту за феминизам. Ќе си ја истрењираш од раце да ти јаде и мир во куќа.
И за крај аман секаде замараш со исти глупости, дај сконцентрирај се во една тема за да може да те игнорираме, вака се појавуваш насекаде со ист муабет. Така ќе знаеме човекот што го фати Господ за јајца пишува таму и не отвараме.
али кога сиромаштијата влегува низ врата љубовта си оди низ џамЖена можеби се купува, но љубов со пари ниту се купувала ниту ќе се купува.
/treadсум јадел палка, камен во глава,
А ти што си, Клингонец?Ти можеш мене да ме игнорираш до утре, тоа ништо не ми значи, ама затоа јадевте цел месец ќотек по автобуси, затоа Албанците ве тепаат и иселуваат кај стигнат, а ти и натаму ме игнорирај мене.За 15-20 години ќе си станете малцинство во сопствената држава, а тек тогаш почнува вистинската забава.Каде ќе одиш тогаш?Имаш резервна татковина ако ти значи нешто тоа?
За твоја информација во моето семејство сите жени се со факултет, образовани и работат.Првин научи што е конзервативност, па тогаш зборувај.Јас живеам во многу детно семејство.Тоа не го кријам.Мојот брат за 5 месеци го чека третото дете, а сигурно ќе оди и на четврто.Јас со сигурност ќе одам на многу деца.Ти за тоа не се секирај воопшто.Мене не ми треба пари за да пораснам деца.Ми треба љубов и свест.Вие и натаму живејте хедонистички живот, ама се тоа со шамар ви се враќа на крај.Јас за вистински, горди, само свесни Македонки секогаш имам голем респект, а за курвештии и бештии не се ни замарам да зборувам.Такви девојки во мое семејство нема теоретска шанса да има.
Респект, Браво! Поштујем!Ти можеш мене да ме игнорираш до утре, тоа ништо не ми значи, ама затоа јадевте цел месец ќотек по автобуси, затоа Албанците ве тепаат и иселуваат кај стигнат, а ти и натаму ме игнорирај мене.За 15-20 години ќе си станете малцинство во сопствената држава, а тек тогаш почнува вистинската забава.Каде ќе одиш тогаш?Имаш резервна татковина ако ти значи нешто тоа?
За твоја информација во моето семејство сите жени се со факултет, образовани и работат.Првин научи што е конзервативност, па тогаш зборувај.Јас живеам во многу детно семејство.Тоа не го кријам.Мојот брат за 5 месеци го чека третото дете, а сигурно ќе оди и на четврто.Јас со сигурност ќе одам на многу деца.Ти за тоа не се секирај воопшто.Мене не ми треба пари за да пораснам деца.Ми треба љубов и свест.Вие и натаму живејте хедонистички живот, ама се тоа со шамар ви се враќа на крај.Јас за вистински, горди, само свесни Македонки секогаш имам голем респект, а за курвештии и бештии не се ни замарам да зборувам.Такви девојки во мое семејство нема теоретска шанса да има.
Израелците се едни од најконзервативните нации, а се едни од најобразованите луѓе.Земете учете пример од Еврејките како се сака и почитува нација и држава.Затоа имаат просперитет, богатство, моќ.Живеат меѓу куп Арапи, што би било тие да се просераваат со педери, анархисти и триста глупости?Дали ќе опстанат, а?Македонците со својата либералност трпат порази на секое поле, нокдауни.
Вистинските битки се водат на терен, а не на компјутер.Јас секогаш и секаде сум бил каде што се бранела македонштината и ќе бидам пак, ама со вистински луѓе, а не фолиранти..Сум скокал во тепачки и за Македонци коишто првпат сум ги видел во живот, а биле нападнати од Арнаути.Не сум гледал сеир од страна, сум јадел палка, камен во глава, болката проаѓа, ама честа ми е чиста.