Љубов со пари сепак се купува

• Креатор на темата .Lost Angel.
  • Време на започнување

Дали ги оправдувате ваквите ергени кои купуваат жена?

• да

Гласови: 78 58,6%
  • не

Гласови: 55 41,4%

• Вкупно гласачи
    133

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
не сакам да бидам во информативен мрак,вака можам да видам шо чини,шо не чини(нормално колку шо ми фаќа билијата)

а дека е така и дека не измислувам можеш и ти самата да потврдиш

и не се криви само жените за ситуацијата меѓу младината во државата,ами и нивните мајки,татковци,пријателки,другарки итн итн кои солат памет како треба а како не треба + влијанието по медиумите од целосно неквалитетен и девијантен карактер
И жени од Албанија треба да се купуваат или не?
Одам да спијам држете се до темата.

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Ццц, Мачорка, Leandra, Anfem против God only knows, по кој знае кој пат. Драги дами, ќе морам да ве разочарам, но човекот има повеќе право од вас. Со исклучок на неговото инсистирање на религиозноста, која е најголемо Еврејско масло ever, неговите ставови се издржани. Мора да разберете, не може и волкот сит, и овците на број.

Член од
21 август 2008
Мислења
6.500
Поени од реакции
1.321
Абе жена ти е ко шо рече Лет 3 еднаш, ко алатка да ти служи за по дома иначе за кој кур ќе ти е, нека си е она паметна образована ( а безобразна) еманципирана што иам ја од тоа? Треба да ми биде мене од полза. Са себе нека си е каква сака но што има нацијата од тоа? Ништо!

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Не е под треба, туку за некои тоа е под мора.
Не се сите пораснати со Беверли Хилс, и не се сите во потрага по космичката љубов на Дивнето. Постојат многу кои немаат ниту такт, нути социјална вештина да кажуваат големи фрази и да го цитираат Гете од Страдинијата на младиот Вертер. Се што сакаат е жена во домот, кој ќе се грижи за истиот. Навистина не разбирам каде е проблемот, и одвратен ми е вашиот цинизам со кој го осудувате нивното немање на смисол за Валентинска љубов...

Член од
19 август 2010
Мислења
1.365
Поени од реакции
2.053
Токму така, Македонките се курвештии и бештии, а мајка ти е најголема. Да не ме разбереш погрешно, ова не е никаква навреда, само заклучок од твоите тврдења. Македонките се курви, мајка ти е Македонка, следствено мајка ти е курва. Логика бе батка. Така да мене ми се јасни твоите фрустрации, ти си израснал во такво опкружување и логично е да мислиш дека сите жени се такви, ама не е така. Чисто информативно, ја не сум ни Македонка ни курва, да не помислиш случајно дека твоите небулози ме погодиле.

За разлика од Македонките, Македонците се олицетворение на морал и чест.
Не им паѓа на памет да имаат секс пред брак, камоли па да изневеруваат, или да имаат one night stand или па да учествуваат во групњаци, или недај Боже да имаат секс со девојки од друга националност. Јас не сум слушнала некој Македонец да ја изварал девојката, жената па ич, не сум видела женети мажи како ги кријат бурмите во џеб и одат во дискотеки да лажат 20 годишни девојчиња, додека жена им чува деца дома. Јок. Македонците ја губат невиноста на првата брачна ноќ, и после тоа до крајот на животот имаат секс само со сопругата.
Просто да не ти се верува, Македонките курвештии, а Македонците калуѓери. Јадни Македонци, каква клета судба ги снајде. :place:

И тука се согласувам. Порано кога Македонците беа конзервативни и патријархални, а Македонките беа само слугинки без право на глас и јадеа ќотек за добар ден, бевме многу, многу посилни, Пет века владеевме со Турците, па после со Србите и Бугарите и на крај ја окупиравме Германија. Ама после почнавме да ги сметаме жените за човечки суштества, им дадовме право на глас и начисто пропаднавме. За разлика од нас, Албанија е светска велесила, и тоа благодарение на патријархалните и конзервативни Албанки.

Баш така. Феминизмот и либерализмот не уништија. Ене ги Скандинавцине само што не пропаднале, ама затоа Авганистан, Пакистан, Иран, Албанија и слични на нив цветаат. Секој ден илјадници Данци, Швеѓани и Норвежани емигрираат во Албанија и Саудиска Арабија.
Баба ми раснела во семејство со 9 деца.Никогаш не е тепана и малтретирана.Дедо ми и баба ми имале 6 деца.Никогаш женско во моја фамилија не е тепано.Немој да сереш.Можам да ти набројам илјда либерали што ги тепаат жените како кучиња дома.Ете ти го ФРЧКОВСКИ што ја шамараше жена му на паркинг.

Кој ги правда Македонците што изневеруваат и се дрогираат?Јас илјада пати сум кажал дека сум строго против тоа.Бап тоа ти го доведе либерализмот.Проституција, курви, швалерај, разводи.

Немој да сереш за мајка ми и за женско во моето семејство, разбра;)Немој да се служиш со ниски страсти.

Македонците не ја окупираа Германија, не ја окупираа Бугарија, ама имаа јак наталитет што доведе да опстанат, да имаат репродукција.Кога си толку паметна Албанците со наталитет го земаа Косово.За пола век тие се дуплираа на Косово за разлика од Србите коишто имаа никаков наталитет.Кога имаш наталитет имаш потреба и да се шириш драга госпоѓо.

Швеѓани, Норвежани, Данци не емигрираат во Авганистан, Ирак, Саудиска Арабија, ама баш затоа примаат Арапи, Црнци, да работат кај нив баш затоа што немаат наталитет, младина и нема кој да им работи.Слабиот наталитет доведува да се примаат емигранти заради немање работници.

Колку ќе ја чини Европа во иднина е тоа што кога ќе влезеш во едно шведско училиште и ќе видиш колку Швеѓани учат во нив.Да не ги набројувам Париз, Лондон, Берлин во коишто веќе владее шеријатско право, а Германија е веќе земја со 4 милиони муслимани, плус Црнци, Азијати.Франција не ја ни зборам, Белгија исто така.
Во 2009 година во Британија скоро 32% од ново запишаните основци се обоени, односно не Британци.Имаат вртоглав наталитет, скоро 5 пати поголем од Англичаните.

Еве колку Американците ќе ги чини нивната квази еманципација не жената:

Расна мапа на Лос Анѓелес во 1940 година

http://i48.tinypic.com/2mhivcn.jpg

А, еве како изгледа Лос Анѓелес денес:
http://i48.tinypic.com/23hwsw7.jpg

Овие слики некако ми се многу познати и од Скопје, Тетово, Гостивар, Струга нели Мачорче?

Ова е малку офтопик муабет, ама веќе кога се служиш со ниски страсти и бла бла муабети, време е некој друг да преземе одговорност.

PIRATIC

diplomiran klozetar
Член од
26 јануари 2012
Мислења
7.854
Поени од реакции
6.497
God only knows напиша:
Македонците си ги еманципираа своите жени во курвештии и бештии за да им ги ебат Турци, Босанци, Албанци, Цигани, а овие ќе седат сами на 40 години.
Браво! И ќе умрат сами на геријатрија ако ги поживее судбината.
За ова(болдираното) не се криви девојките, туку родителите ........ како и целокупното општество, медиуми, влијание на друштвата и.т.н.
Најблизок пример: моја комшика(Македонка)16-17 годишна, ја собираат навечер некои темни типци(со криви сурати) со БМВ од дома и ја враќаат во 4ч после полноќ .......... девојкава е пуна пари, секој ден нови гардероби и мобилни ......... а само едниот родител и работи и тоа колку за гол живот ......... но тоа незначи дека малата треба да го прави тоа што го прави, зашто не фати на пр. книга, да научи нешто на тие години ........ а родителите слепи ли и се па негледаат ништо што се работи или па можеби во подрум су биљи па не видељи ништа, вакви примери има многу, сепак ги окривувам родителите, па и општеството, средината, влијанието на друштвата и.т.н. а најмалку нејзе !

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Ццц, Мачорка, Leandra, Anfem против God only knows, по кој знае кој пат. Драги дами, ќе морам да ве разочарам, но човекот има повеќе право од вас. Со исклучок на неговото инсистирање на религиозноста, која е најголемо Еврејско масло ever, неговите ставови се издржани. Мора да разберете, не може и волкот сит, и овците на број.
Готово удри со чеканчето како судија и да одиме на спиење.

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.289
и не кажа што имаш тие што се 40 + што се решаваат на ваков чекор да платат стројник да им донесе невеста макар од Мадагаскар била

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.774
Поени од реакции
9.903
Абе многу јаки жени се тие.. можат пола форум на грб со се лап топовите и десктоповите да не носат.. плус вредни и знаат за разбирање и соживот со мажот :D
Не озбилно,знам 2-3 ца што си земаа од таму и се задоволни,квалитет прва лига,плус секогаш дома им е чисто,исперено,ручек на време.. прави домачици.

PIRATIC

diplomiran klozetar
Член од
26 јануари 2012
Мислења
7.854
Поени од реакции
6.497
Ne se ocajni domakinkite ocajni se kurvite!
Додека ние чукаме по тастатуриве, тие(болдот) во моментов си работат и си печалат новац по некои темни улични ќошиња, кејови, јавни ВЦ-ња, автомобилчиња, барчиња, кафанчиња, салончиња, хотелски/мотелски собчиња... :icon_mrgr::icon_mrgr:

Kajgana Shop

На врв Bottom