A
AnFem
Гостин
Не оправдувам трговија со животни, ниту пак со луѓе. Официјално отрпнав, веќе ничие мислење не може да ме изненади!
Ааааа, за женска рака ли зборуваме? Па нели е поефтино куќна помошничка да земел? Уствари, долгорочно гледано, веројатно не.Башка види го човекот целиот насмеан, конечно дочекал женска рака во куќа. Јас би му поскал многу здравје и деца, а среќата он веќе си ја нашол.
убаво пишува - Ваквите ергени,значи 40+......или поарно како што рече некој да капат по кафани и коперации,па да ги најдат премрзнати по кориите некој ден........животот не на секој му пружил шанса,ама пак уште да се изживува со тебе и некој да те лаже ??Ааааа, за женска рака ли зборуваме? Па нели е поефтино куќна помошничка да земел? Уствари, долгорочно гледано, веројатно не.
Секогаш за мажите е полесно... во тие "критични" години кога ги мава криза, ќе намислат дека е им е доволно да имаат по дома нешто што е женско, па веднаш ќе најдат. Уште полесно за нив што ете сега може и официјално да го купат тоа, наместо да го бараат и да молат по роднини пријатели. Ужас!
Иначе јас лично познавам посредничка на бракови, на која и цвета бизнисот. Растура со невини и шо потазе девојчиња, на ергени кои работаат странство. Ама за нивно добро де... немаат тие време да си најдат и плус нема таму таква роба како нашава. Би ја бесела на плоштад да ја имав таа власт. А гледам дека и ќерка и од мала убаво ја расте, за да и земе веројатно поголема пара. Значи не, не се случува ова само во Албанија.
И да, гласовите на темава ме тераат на повраќање исто така.
Добро еве оставам на тебе како убер паметна да кажеш што да прави на 40 и кусур години а неоженет.Ааааа, за женска рака ли зборуваме? Па нели е поефтино куќна помошничка да земел? Уствари, долгорочно гледано, веројатно не.
Шо се фаќаш за мојот памет? И јас ли треба да одам и да им кажувам што да прават? Ако решиле така да си го сјебат животов - нивен проблем. За мене луѓето што стапуваат во брак без љубов се ... оф, не знам што да речам за да не звучи лошо, па да треба пак да се пишува за мојот памет. Демек давај што даваш само да не сум сам по дома? На што личи тоа бре? Па подобро сама ќе останам цел живот, отколку да купам некој да ми ги кине нервите секој ден. Или па да ме купи некој за да го перам и ранам. ОДВРАТНО!Добро еве оставам на тебе како убер паметна да кажеш што да прави на 40 и кусур години а неоженет.
Каква бре албанка ке ти ја даам ја мојата носи ја ЏАБЕ !Ахха така значи, абе уште сум троа младичок за женидба, али за некоја годинка ќе треба да си го спремам чекмеџето за одврзување ... че си купа некоја Аљбанка од Корча ...![]()
видиш затоа одма рипаат феминстките - тие не се предмет да го купи некој,ама обратно за да излезеш и добиеш шанса треба добро да ти е спремно ќесето да го привлечиш нивното внимание......итн итн......Не е купена љубовта.жената е купена![]()
Според насмевките на нивните лица не ми личат дека се сјебале.Ако решиле така да си го сјебат животов - нивен проблем.
Па ако сме попрецизни не е купена жената. Она може фино лепо да си одбере со кој маж ќе се мажи. Купена е само услугата посредништво.Не е купена љубовта.жената е купена![]()
Ама пак не е ни љубовта купенаПа ако сме попрецизни не е купена жената. Она може фино лепо да си одбере со кој маж ќе се мажи. Купена е само услугата посредништво.Платено е само за информацијата дека некаде постои жена која би сакала да се мажи. Така да тоа не значи дека некој ја купил жената.