Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Член од
14 мај 2010
Мислења
4
Поени од реакции
0
Од љубов сакам. Иначе не се фрцкам.. Едноставно е љубоморен :toe: Фалааааааааа!!!!!!!!

Р

~~РубинРед~~

Гостин
Од љубов сакам. Иначе не се фрцкам.. Едноставно е љубоморен :toe: Фалааааааааа!!!!!!!!
Љубоморен?па и уште ти бара?женска не ти е потребен таков тип.Едноставно губиш време со него.Љубомората е многу лоша работа.Има други на овој свет кој ке знае да те почитува и да те сака а не да те тера толку брзо да те легне а самата кажа дека се плашиш да не те остави.Значи сепак имаш сомнежи нели...

Мој совет:Батали го додека е на време...Или пак дај му ама ке си маваш подоцна глава од зид доколку те остави.

Со срека:smir:

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.326
Поени од реакции
15.581
Љубов? 4 месеци идете и ти тоа го нарекуваш љубов? хммм....

KaiTekk

R&B boy
Член од
17 март 2006
Мислења
1.045
Поени од реакции
22
Љубоморен?па и уште ти бара?женска не ти е потребен таков тип.Едноставно губиш време со него.Љубомората е многу лоша работа.Има други на овој свет кој ке знае да те почитува и да те сака а не да те тера толку брзо да те легне а самата кажа дека се плашиш да не те остави.Значи сепак имаш сомнежи нели...

Мој совет:Батали го додека е на време...Или пак дај му ама ке си маваш подоцна глава од зид доколку те остави.

Со срека:smir:

Wow љубоморен па и уште и бара????????????? Woow каков манијак.

Waaaaaait a minute...99% од машките некогаш во животот се љубоморни и бараат секс. Да се ослободиме од нив!!!:vozbud:

Р

~~РубинРед~~

Гостин
Wow љубоморен па и уште и бара????????????? Woow каков манијак.

Waaaaaait a minute...99% од машките некогаш во животот се љубоморни и бараат секс. Да се ослободиме од нив!!!:vozbud:
Добра идеја...не знам дали си машко или женско,however стави се во нејзина позиција...Обично велат така оние кои не биле на нејзино место:tapp:

Член од
21 ноември 2008
Мислења
617
Поени од реакции
63
Значи ова за претераната љубомора како сам да се цитирам и кажувам од лично искуство е многу лоша работа што може да се случува во врска. А дали некогаш некој се има запрашано дали ТАА намерно те прави љубоморен или пак ти така си мислиш и тоа те "нервира" , но тоа само ти можеш да го согледаш од твој аспект, никој друг. Иако си ти во право останатите ке го речат спротивното ?

Р

~~РубинРед~~

Гостин
Иако си ти во право останатите ке го речат спротивното ?
Секогаш е лесно да ја префлуваш вината врз партнерот за да се ослободиш самиот себе од проблеми.Го велам тоа од искуство и ми е преку полов орган од оние кои не знаат или не сакат(изгледа ова второто)да се соочат со она што се случува.

Член од
8 септември 2009
Мислења
85
Поени од реакции
8
HeLoO !!! Ве молам за хелп..во врска сум 1 година,се е супер и ОК среќни сме и двајцата...тој е секогаш тука за мене,ме сака и почитува искрено,но има еден проблем( можеби е малку глупаво) но тој воопшто не сака да зборува на тема факултет и се што е поврзано за него...1 година сме двајцата но во различни факултети...тој оди колку за да оди а не да учи,скоро ништо нема положено и воопшто не сака да ме ислуша кога ќе му кажувам за мене.што се случва на факс,што имам за полагање,како професорите и ред др работи поврзани за факултетот...постојано се потскаруваме за тоа...јас искрено го сакам и му кажувам да учи барем да ја има дипломата...бидејќи сакам тој што е со мене да ме разбира како ми е ( бидејќи студирам во др град,за 1 час стигнувам од факс до дома) и да биде интелектуалец но ништо...исто така е и мн љубоморен кога се работи за моите колеги со кои се дружам...не сака да контактирам со нив бидејќи можеби ќе сум го оставела заради нив....

kompas

Junior
Член од
21 септември 2009
Мислења
107
Поени од реакции
3
da ti kazam iskreno, nekako ovoj tvoj decko ti mi izgleda nesgurno i toa bajagi ....
kako prvo, sto bara na fax ako ne e zainteresiran ... ???
тој оди колку за да оди а не да учи,скоро ништо нема положено и воопшто не сака да ме ислуша кога ќе му кажувам за мене.што се случва на факс,што имам за полагање,како професорите и ред др работи поврзани за факултетот...постојано се потскаруваме за тоа...
mene ova mi deluva kako izbegnuvanje na temata fax i se okolu nea ...
Moj sovet ti e da sednes ednas i da napravis mubaet sto i kako e i da mu kazes i tvoe mislenje za celata situacija....
Ili IC ili BRIC

Р

~~РубинРед~~

Гостин
Зошто оди на факс?па за да троши парите на родителите нормално и само да тепа време...Ти треба да седнеш со типот и да разговарате озбилно а не да се однесува ко да е некој 15 годишен тип.Ако продолжи така да се однесува Turn off женска...батали го...мене некој така да не ме слуша како зборувам ке помислам дека воопшто не е заинтересиран дали имам успеено или не.
Разговор само и ништо друго.

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
645
HeLoO !!! Ве молам за хелп..во врска сум 1 година,се е супер и ОК среќни сме и двајцата...тој е секогаш тука за мене,ме сака и почитува искрено,но има еден проблем( можеби е малку глупаво) но тој воопшто не сака да зборува на тема факултет и се што е поврзано за него...1 година сме двајцата но во различни факултети...тој оди колку за да оди а не да учи,скоро ништо нема положено и воопшто не сака да ме ислуша кога ќе му кажувам за мене.што се случва на факс,што имам за полагање,како професорите и ред др работи поврзани за факултетот...постојано се потскаруваме за тоа...јас искрено го сакам и му кажувам да учи барем да ја има дипломата...бидејќи сакам тој што е со мене да ме разбира како ми е ( бидејќи студирам во др град,за 1 час стигнувам од факс до дома) и да биде интелектуалец но ништо...исто така е и мн љубоморен кога се работи за моите колеги со кои се дружам...не сака да контактирам со нив бидејќи можеби ќе сум го оставела заради нив....
Или пробај да не го напињаш за факултетот некое време, па може тој сам ќе почне разговор, т.е ќе се заинтересира за тебе, за тоа како ти оди факултеот, па успат ќе ти каже и како му оди на него. Не го брзај, зашто со напињање уште повеќе ќе му се одмили да зборите за такви работи. Правете си најобични разговори, не забегувајте за лични работи (освен ако нема потреба), и ќе видиш дека за некое време тој сам ќе почне да те прашува. А за љубомората...е има и такви луѓе кои се болно љубоморни. Објасни му дека дружењето со колеги и колешки е составен дел од факултетот, исто како што и тој може да прави. Обавезно зборете за тоа. Ај така...

*болдираното обавезно кажи му го

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Зошто оди на факс?па за да троши парите на родителите нормално и само да тепа време...Ти треба да седнеш со типот и да разговарате озбилно а не да се однесува ко да е некој 15 годишен тип.Ако продолжи така да се однесува Turn off женска...батали го...мене некој така да не ме слуша како зборувам ке помислам дека воопшто не е заинтересиран дали имам успеено или не.
Разговор само и ништо друго.
Дај бе жити се нити го познаваш човекот а тресеш овде зелени.Знаеш ти дали идел на факултет за да ги троши парите на родителите.Не знам од каде правото да се тресат вакви глупости:nesvest:

Р

~~РубинРед~~

Гостин
Дај бе жити се нити го познаваш човекот а тресеш овде зелени.Знаеш ти дали идел на факултет за да ги троши парите на родителите.Не знам од каде правото да се тресат вакви глупости:nesvest:

Женска прочитај прво што кажа девојчето...значи нема положено,не се интересира за факс а и за неа...не го знам и ниту ме интересира,а ти ако даваш совет давај а не мораш да замеруваш...секако ова моето беше солена шега ако не сфати...Секако тој израз го немам само ЈАС спомнато туку и многу други...
Ајде според тебе Young lady кажи зошто типот оди на факс?за да ги гледа колешките или за да учи?или пак нешто сосема трето.Верувај онаму кај што учам јас пола и повеке за џабе се дојдени и знаеш што?нема да веруваш еден кога го прашаа зошто си овде кога не знаеш да читаш?а тој си рече па да трошам парите на родителите.
Не го осудувам воопшто типот и не знам која му е причината да оди на факс ама гледаш дека и девојчето спомна дека оди за џабе.

Ајде да слушнам твој одговор?зошто типот оди на факултет?

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Женска прочитај прво што кажа девојчето...значи нема положено,не се интересира за факс а и за неа...не го знам и ниту ме интересира,а ти ако даваш совет давај а не мораш да замеруваш...секако ова моето беше солена шега ако не сфати...Секако тој израз го немам само ЈАС спомнато туку и многу други...
Ајде според тебе Young lady кажи зошто типот оди на факс?за да ги гледа колешките или за да учи?или пак нешто сосема трето.Верувај онаму кај што учам јас пола и повеке за џабе се дојдени и знаеш што?нема да веруваш еден кога го прашаа зошто си овде кога не знаеш да читаш?а тој си рече па да трошам парите на родителите.
Не го осудувам воопшто типот и не знам која му е причината да оди на факс ама гледаш дека и девојчето спомна дека оди за џабе.

Ајде да слушнам твој одговор?зошто типот оди на факултет?
Девојче немам намера да солам памет некому за туѓ живот.Од кај да знам зашто човекот иде или не иде на факултет кога не го познавам.Свашта.

Р

~~РубинРед~~

Гостин
Девојче немам намера да солам памет некому за туѓ живот.Од кај да знам зашто човекот иде или не иде на факултет кога не го познавам.Свашта.
Епа нормално дека никој не знае,има многу причини а до утре можеме да погодуваме,ова моето кое го кажав беше солена шега а не мислев сериозно :) сепак она праша овде за совет нели:wink:

Самата си кажа дека тој оди колку за да оди а не за да учи

Единствено е тоа што треба да разговара со него...

Поздрав:smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom