Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Член од
10 мај 2010
Мислења
2.727
Поени од реакции
1.970
ЈАООООО Добар ник имаш :pos2: :smir:
Иначе, околу ова што го пиша... Да не очекуваш јас или некој друг од форумов да знае дали тој е правиот? Тоа си знаеш само ТИ, така да ТИ сама треба да си одлучиш околу тоа прашање. :wink:
nikot i e zakon kako sto kaza ,devojceto saka da se e*e a ne saka da i vleze kade go ima toa jas za ovaa dali treba da ima odnosi ili ne sum vozdrzan moze posle ako te ostavi psihata da ti teze

--- надополнето ---

Eпа ти ако не знаеш дали е правиот ние ни толку нема да знаеме...:)
Пробај да разговараш со него околу тие работи и дај му до знаење дека ти пречи неговото однесување...
Последици при сексуалниот однос?па доколку користете заштита нема да имате последици...мислам дека сите сме запознаени со тоа,ама доколку не користете заштита нормално дека ке се плашиш од несакана бременост,или пренослива болест...
А да те остави,не верувам дека е толкав кретен и да го стори тоа.
Ако го стори тогаш...тури му пепел,не е за тебе драга моја.Никогаш не се знае што ке се случи доколку немате сексуални односи,а ти доколку си спремна стори го тоа:toe:.
te ohrabri koleskata se nadevam generacija ste,inace ako tolku se luti i se karate misalm deka treba da pobaras drug
ps jas sum singal :back:

--- надополнето ---

prviot pat vi e tesko znam tia cekor e mnogu tezok inace posle si slizga.ima tri raboti sto ne ostavaat traga
pticata vo let
ribata vo okeanot
k**ot vo pi***ta

Член од
14 мај 2010
Мислења
4
Поени од реакции
0
Фала многу на советите... Ние сме правеле муабет за неговото однесување, ама тој вика таков е ово оно. И така. Изгледа нема да му дадам зашто после страв ми е да не ме заебе. Ќе видиме :)

H

HITCH

Гостин
Фала многу на советите... Ние сме правеле муабет за неговото однесување, ама тој вика таков е ово оно. И така. Изгледа нема да му дадам зашто после страв ми е да не ме заебе. Ќе видиме :)
Изгледа?! Аљлооо ако бар и малку се двоумиш не треба да имаш однос со него. Сексот треба да биде уживање, а не ти да му ја мислиш дал ќе те откачи или не. Ако се сомневаш бар малку, батали секс не е за со тој човек или почекај некое време види како ќе се однесува, ама седи си со ладна глава, не слушај овој оној, никој не знае што има помеѓу вас. Ако е ваков, таков, онаков бегај дур не си заглавила. Седни размисли си убаво за се!

Р

~~РубинРед~~

Гостин

Aбе ако е таков,ти не заслужуваш такво однесување.Не си парталче најдена на патот и да се однесува како сака...
А во врска со сексот...не избрзувај ако не си сигурна толку,ама и ако чекаш да не му дадеш пак постои ризик да те остави...зошто после може да се зезнеш и тоа гадно а назад вракање нема да има...

Со срека:smir:

vlaono

счо имат
Член од
27 јуни 2009
Мислења
159
Поени од реакции
7
Дечки јас имам 18години. Заедно сме со дечкото 4 месеци.. Супер ни е само многу е тврдоглав и за ситници се лути. И многу е посесивен. И двајцата сакаме да имаме односи.. Ама мене ми е страв од последиците. Што ако после се из*беме и ме остави?!? Што да правааам? Невина сум и не знам дали тој е правиот. А сакам да имаме односи. :kesa:
Сепак 4 години во врска не се малце .... од 14 години па дури и уште сте во врска...Ако стапите во таков однос?Па дечкоти секој ден ке ти купвит подароци...Машкиве по секс ... ЛУДО ЛУДО ЛУДУЈЕММ

--- надополнето ---

Да те заебе?Немој така да размислуваш сепак ако сакал да те заебат до сега ќе те заебел за со и да било...сепак пак казувам дека 4 години не се малце...Времето ќе покаже све.

Р

~~РубинРед~~

Гостин
Сепак 4 години во врска не се малце .... од 14 години па дури и уште сте во врска...Ако стапите во таков однос?Па дечкоти секој ден ке ти купвит подароци...Машкиве по секс ... ЛУДО ЛУДО ЛУДУЈЕММ
4 Месеци,не години,грешка си типче...инаку тоа мене ми личи на купување,дај ми ти секс јас ке ти купувам парфеми и чоколади...не братче,девојката не е сигурна,не смее да погреши,млада е сеуште и со тој чекор може да погреши доколку не е спремна а и кажува не е сигурна...Не е финтата легни и ајде веслај:)тоа е посебен момент...
А што ако ја остави утре,ем ја скинал ем ја оставил...а може и да постои ризик дечкото да се задоволи со друга ако не му даде...сепак треба да размисли за тој чекор.Да не си мава утре главата од зид.

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617

--- надополнето ---

Да те заебе?Немој така да размислуваш сепак ако сакал да те заебат до сега ќе те заебел за со и да било...сепак пак казувам дека 4 години не се малце...Времето ќе покаже све.
МЕСЕЦИ дечко МЕСЕЦИ
читај поубаво

он: дај му, шо губиш? (осим невиноста) :)

H

HITCH

Гостин
МЕСЕЦИ дечко МЕСЕЦИ
читај поубаво

он: дај му, шо губиш? (осим невиноста) :)
САМО НЕВИНОСТА! После веќе не е важно дали секој нареден ќе биде втор или уредно ќе си добиваат бројче.
Инку да ви кажам една случка во Македонија. Идат две девојчиња 8мо одд. и прават муабет за дечковци и едната и вика на другата: - лелеееееее сељак ма, ми вика невина сакал, ако сака невина нека иде да бара од 5то некоја! (значи девојчиња од 13-14 години овој муабет)
И уште само да да кажам дека: во Македонија веќе абортирало девојче од 13 години :tapp:

Девојчиња, ај малку поразговарајте со родителите!!!!

Р

~~РубинРед~~

Гостин
Aх ти мислиш дека ке разговараат и ке ги послушаат нели...нема шанси,а и доколку се случи тоа ке влезе во едното уво од другото ке излезе:)

Денеска младината многу напреднала ко што гледам,деца деца прават...

vlaono

счо имат
Член од
27 јуни 2009
Мислења
159
Поени од реакции
7
4 Месеци,не години,грешка си типче...инаку тоа мене ми личи на купување,дај ми ти секс јас ке ти купувам парфеми и чоколади...не братче,девојката не е сигурна,не смее да погреши,млада е сеуште и со тој чекор може да погреши доколку не е спремна а и кажува не е сигурна...Не е финтата легни и ајде веслај:)тоа е посебен момент...
А што ако ја остави утре,ем ја скинал ем ја оставил...а може и да постои ризик дечкото да се задоволи со друга ако не му даде...сепак треба да размисли за тој чекор.Да не си мава утре главата од зид.
Ок се извинувам месеци :D

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.613
Дечки јас имам 18години. Заедно сме со дечкото 4 месеци.. Супер ни е само многу е тврдоглав и за ситници се лути. И многу е посесивен. И двајцата сакаме да имаме односи.. Ама мене ми е страв од последиците. Што ако после се из*беме и ме остави?!? Што да правааам? Невина сум и не знам дали тој е правиот. А сакам да имаме односи. :kesa:
Ахм.

Ти имаш 18 години.
И си невина.
Зарем не си и ти посесивна?

Сериозно, ако некој мора да се мачи со месеци за да дојде до (во) тебе, па ќе здиви само поради тоа.

Ако не ти се бендисува типов, откачи го со време. Но преброј се со колку дечковци си немала секс и направи статистика, т.е. запрашај се дали само тие биле тие што само сакале секс и ништо друго (мислам, на тие години да очекуваш дечкото да *нејќе* секс е апсурд), па тоа да била причината да се оставате, или и ти си ги оставала после некое време, зашто „секогаш нешто се случувало“ (како во последниов болд).

Кент

Професионалец
Член од
16 февруари 2010
Мислења
255
Поени од реакции
15
Ахм.

Ти имаш 18 години.
И си невина.
Зарем не си и ти посесивна?

Сериозно, ако некој мора да се мачи со месеци за да дојде до (во) тебе, па ќе здиви само поради тоа.
Кој дел од ова го гледаш како посесивност? Читај колку години има и читај дека и е прв пат.

За Хероина:
Доколку е посесивен можам да се кладам дека врската нема да ви трае долго. Порано или подоцна ќе ти пукне филмот и ќе го откачиш. Таков е она, ова. Врска нема. Не ти верува. Четири месеци се малку за да запознаеш човек, а уште помалку за да ја изгубиш невиноста со него. Дури откако ќе бидеш сигурна дека тој е човек кој го сакаш, тогаш може да имате секс. Секс = водење љубов.

И околу тоа дека дечкото сака секс. Да, вистина е, секој дечко сака секс од девојката. Но, тоа што девојката не е спремна да има секс со дечкото НИКОГАШ не е причина да прекин на врска. Доколку причината за прекин е баш тоа, значи дека врската била САМО за секс.

Колку лоши совети само давате луѓе, интересно би било да се види како функционираат вашите животи (со оглед на тоа дека голем број од советувачиве во темава се 24 часа онлајн)

Ајде да ви кажам нешто: Ако девојката ве прашува дали треба да има секс со дечкото - тоа значи дека сака секс од љубов. Ако е некоја која сака секс само поради физичко задоволство мислите ќе се мачи да ве праша?

Р

~~РубинРед~~

Гостин
^

Брат епа она не е ни сигурна дали сака да има секс со него зошто се плаши да не ја остави подоцна и дека се заебала.За жал постојат машки кои го правеле тоа.
4 месеци се многу малку...постојат врски во кои што никогаш не се дознае каков е карактерот на партнерот.А таа вели дека е многу посесивен.Мака ми е од такви личности,за жал ги има насекаде околу нас...
Ко што кажа Крусер погоре нека го остави на време зошто колку повеке е заедно со него а на крај испадне дека погрешила ке и биде потешко...

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Инку да ви кажам една случка во Македонија. Идат две девојчиња 8мо одд. и прават муабет за дечковци и едната и вика на другата: - лелеееееее сељак ма, ми вика невина сакал, ако сака невина нека иде да бара од 5то некоја! (значи девојчиња од 13-14 години овој муабет)
И уште само да да кажам дека: во Македонија веќе абортирало девојче од 13 години :tapp:

Прашање е на која тема... дали да се има односи, или како да се заштитат од несакана бременост? Има разлика, и тоа голема :)

А тоа дека абортирало девојче од 13 години no comment, чоек да незнај шо да кажи... освен децава се повеќе аздисуваат!

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.613
Кој дел од ова го гледаш како посесивност? Читај колку години има и читај дека и е прв пат.
Во ред, се извинувам за некоректниот речник.

За Хероина:
Доколку е посесивен можам да се кладам дека врската нема да ви трае долго. Порано или подоцна ќе ти пукне филмот и ќе го откачиш. Таков е она, ова. Врска нема. Не ти верува. Четири месеци се малку за да запознаеш човек, а уште помалку за да ја изгубиш невиноста со него. Дури откако ќе бидеш сигурна дека тој е човек кој го сакаш, тогаш може да имате секс. Секс = водење љубов.
Е сега, обрни внимание на двата болда едноподруго: ако 4 месеци се малку некој некого да запознае (точно е), тогаш е нормално што тој нејзе не ѝ верува. А ни таа нему.

Сакам да кажам: не е можно само едниот да биде виновен за состојбата на врската. Секогаш мора да се гледаат двете страни. Не знаеме зошто тој се однесува така со неа, дали е само со неа таков итн итн.

А се согласувам дека сексот = водење љубов. Уште повеќе: сексот = физичка љубов и е еден дел од целосната врска. Јасно, ако врската како таква се гледа дека нема абер да ќе опстои, не вреди ни да се навлегува во секс.

И околу тоа дека дечкото сака секс. Да, вистина е, секој дечко сака секс од девојката. Но, тоа што девојката не е спремна да има секс со дечкото НИКОГАШ не е причина да прекин на врска. Доколку причината за прекин е баш тоа, значи дека врската била САМО за секс.
Се согласувам со ова.

Колку лоши совети само давате луѓе, интересно би било да се види како функционираат вашите животи (со оглед на тоа дека голем број од советувачиве во темава се 24 часа онлајн)
Си направил статистика кој колку време поминува на Кајгана? Ако да, би сакал да ја видиме и објективно да провериме кој, што дава љубовни совети, колку време поминува на Кајгана. И твоето време да го провериме исто така (нели, и ти даде совет).

Ајде да ви кажам нешто: Ако девојката ве прашува дали треба да има секс со дечкото - тоа значи дека сака секс од љубов. Ако е некоја која сака секс само поради физичко задоволство мислите ќе се мачи да ве праша?
Фактот *дека* девојката побарала помош е доволна причина да ѝ се даде совет, според мене. Причината *зошто* побарала помош е лична и, доколку личноста сака, може да не ја открие.

Но, штом веќе го постави тоа прашање, ајде да дознаеме.

Хероина, дали сакаш со дечко ти да имаш секс од љубов или само за да го доживееш тој чин?

Kajgana Shop

На врв Bottom