Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Bitcoin

Член од
24 мај 2005
Мислења
5.530
Поени од реакции
13.903
Значи вака...имам скоро 16 години,убав сум,висок,паметен,слаб,добар...и не ме сакасимпатијата! + пари
Премногу совршено за да биде вистинито.. најмалку еден од овие епитети не си ја брка работата како што треба ;)
Плус, да симпатизираш некој... не значи дека се работи за љубов, а уште помалку дека таа љубов треба да ти биде возвратена.
Постои мал % на веројатност дека типката е патријархално воспитана... Во тој случај ќе мораш да ги покажиш твоите опшествено-социјалните квалитети. Нормално, ако ги поседуваш.

Член од
26 јули 2012
Мислења
8
Поени од реакции
0
Премногу совршено за да биде вистинито.. најмалку еден од овие епитети не си ја брка работата како што треба ;)
Плус, да симпатизираш некој... не значи дека се работи за љубов, а уште помалку дека таа љубов треба да ти биде возвратена.
Постои мал % на веројатност дека типката е патријархално воспитана... Во тој случај ќе мораш да ги покажиш твоите опшествено-социјалните квалитети. Нормално, ако ги поседуваш.
ako eden od epitetite ne ja brka rabotata toa e dobar :)

М

Мартин`

Гостин
Ги видовме веќе штета што ја избришаа темата со тоа и постот, типот му фали култура пред се (ги нарече дебелите луѓе свињи.. култура на ниво..) така да џабе му е пари мада и другите квалитети неможеме да бидеме сигурни дека ги поседува.

Член од
26 јули 2012
Мислења
8
Поени од реакции
0
Ги видовме веќе штета што ја избришаа темата со тоа и постот, типот му фали култура пред се (ги нарече дебелите луѓе свињи.. култура на ниво..) така да џабе му е пари мада и другите квалитети неможеме да бидеме сигурни дека ги поседува.
sega sfativ deka e najdobro da molcam i ke me saka :)

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.612
Значи вака...имам скоро 16 години,убав сум,висок,паметен,слаб,добар...и не ме сака симпатијата!

nema vrska poln sum pari :)

znaci parite ne mi se primarni

sega sfativ deka e najdobro da molcam i ke me saka :)
А ти неа ја сакаш ли? Или и таа е *само* убава, висока, паметна, слаба и добра? И плус има полно пари? И не ѝ се парите примарни? И сака момци што молчат?

Си ѝ направил муабет што таа сака? Можеби сака поинакви момци отколку некого како тебе... Плус тоа, таа ти е симпатија, не ти е девојка, па има целосна слобода да одбере кого ќе сака.

Викни ја на кафе, разговарајте за тоа кој што сака и ќе видите дали сте компатибилни. Дека си многу убав и со многу пари апсолутно ништо не значи.

Поздрав и со лесно.

Член од
26 јули 2012
Мислења
8
Поени од реакции
0
ова мајка ти ти кажала дека си убав и паметен ?
ne 90% od zenskite me sakaat
--- надополнето: 26 јули 2012 во 18:38 ---
А ти неа ја сакаш ли? Или и таа е *само* убава, висока, паметна, слаба и добра? И плус има полно пари? И не ѝ се парите примарни? И сака момци што молчат?

Си ѝ направил муабет што таа сака? Можеби сака поинакви момци отколку некого како тебе... Плус тоа, таа ти е симпатија, не ти е девојка, па има целосна слобода да одбере кого ќе сака.

Викни ја на кафе, разговарајте за тоа кој што сака и ќе видите дали сте компатибилни. Дека си многу убав и со многу пари апсолутно ништо не значи.

Поздрав и со лесно.
ne me razbra taa nema pari i toa ne e vazno,ne e ubava samo e pametna

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.612
ne 90% od zenskite me sakaat
--- надополнето: 26 јули 2012 во 18:38 ---

ne me razbra taa nema pari i toa ne e vazno,ne e ubava samo e pametna
Значи, си налетал на претставничка од оние 10% од женските што не те сакаат. Згора на тоа, не ти е ниту убава. Зошто ти е тогаш симпатија?

Kajgana Shop

На врв Bottom