- Член од
- 4 април 2006
- Мислења
- 9.179
- Поени од реакции
- 3.073
Абе бате ти изглеа вакво немаш за фрлањеЗначи вака...имам скоро 16 години,убав сум,висок,паметен,слаб,добар...и не ме сака симпатијата!
Абе бате ти изглеа вакво немаш за фрлањеЗначи вака...имам скоро 16 години,убав сум,висок,паметен,слаб,добар...и не ме сака симпатијата!
imamАбе бате ти изглеа вакво немаш за фрлање
Сам си одговори на прашањето.mozebi
--- надополнето: 26 јули 2012 во 13:27 ---
nema vrska poln sum pari
Создавје да си ги трошиш.imam
znaci parite ne mi se primarniСам си одговори на прашањето.
Значи тражи си некоја што парите и се примарни, оти со твојот ник и аватар сумњам дека може да те сака некоја што не е по парите.znaci parite ne mi se primarni
Премногу совршено за да биде вистинито.. најмалку еден од овие епитети не си ја брка работата како што требаЗначи вака...имам скоро 16 години,убав сум,висок,паметен,слаб,добар...и не ме сакасимпатијата! + пари
ako eden od epitetite ne ja brka rabotata toa e dobarПремногу совршено за да биде вистинито.. најмалку еден од овие епитети не си ја брка работата како што треба
Плус, да симпатизираш некој... не значи дека се работи за љубов, а уште помалку дека таа љубов треба да ти биде возвратена.
Постои мал % на веројатност дека типката е патријархално воспитана... Во тој случај ќе мораш да ги покажиш твоите опшествено-социјалните квалитети. Нормално, ако ги поседуваш.
Ги видовме веќе штета што ја избришаа темата со тоа и постот, типот му фали култура пред се (ги нарече дебелите луѓе свињи.. култура на ниво..) така да џабе му е пари мада и другите квалитети неможеме да бидеме сигурни дека ги поседува.Премногу совршено за да биде вистинито.. најмалку еден од овие епитети не си ја брка работата како што треба
Плус, да симпатизираш некој... не значи дека се работи за љубов, а уште помалку дека таа љубов треба да ти биде возвратена.
Постои мал % на веројатност дека типката е патријархално воспитана... Во тој случај ќе мораш да ги покажиш твоите опшествено-социјалните квалитети. Нормално, ако ги поседуваш.
sega sfativ deka e najdobro da molcam i ke me sakaГи видовме веќе штета што ја избришаа темата со тоа и постот, типот му фали култура пред се (ги нарече дебелите луѓе свињи.. култура на ниво..) така да џабе му е пари мада и другите квалитети неможеме да бидеме сигурни дека ги поседува.
ова мајка ти ти кажала дека си убав и паметен ?Значи вака...имам скоро 16 години,убав сум,висок,паметен,слаб,добар...и не ме сака симпатијата!
А ти неа ја сакаш ли? Или и таа е *само* убава, висока, паметна, слаба и добра? И плус има полно пари? И не ѝ се парите примарни? И сака момци што молчат?Значи вака...имам скоро 16 години,убав сум,висок,паметен,слаб,добар...и не ме сака симпатијата!
nema vrska poln sum pari
znaci parite ne mi se primarni
sega sfativ deka e najdobro da molcam i ke me saka
ne 90% od zenskite me sakaatова мајка ти ти кажала дека си убав и паметен ?
ne me razbra taa nema pari i toa ne e vazno,ne e ubava samo e pametnaА ти неа ја сакаш ли? Или и таа е *само* убава, висока, паметна, слаба и добра? И плус има полно пари? И не ѝ се парите примарни? И сака момци што молчат?
Си ѝ направил муабет што таа сака? Можеби сака поинакви момци отколку некого како тебе... Плус тоа, таа ти е симпатија, не ти е девојка, па има целосна слобода да одбере кого ќе сака.
Викни ја на кафе, разговарајте за тоа кој што сака и ќе видите дали сте компатибилни. Дека си многу убав и со многу пари апсолутно ништо не значи.
Поздрав и со лесно.
Значи, си налетал на претставничка од оние 10% од женските што не те сакаат. Згора на тоа, не ти е ниту убава. Зошто ти е тогаш симпатија?ne 90% od zenskite me sakaat
--- надополнето: 26 јули 2012 во 18:38 ---
ne me razbra taa nema pari i toa ne e vazno,ne e ubava samo e pametna
ne 90% od zenskite me sakaat
--- надополнето: 26 јули 2012 во 18:38 ---
ne me razbra taa nema pari i toa ne e vazno,ne e ubava samo e pametna