Mи треба помош не знам што да правам ....
во врска сум со една девојка , убаво ни беше и мислев ја сакам се додека не ја зпознав и не се заљубив во друга . ама работата е што врска со неа е невозможна затоа што таа е речиси дупло повозрасна од мене . ама нели љубовта не знае за граници, години и слични срања па ете глупавото срце се заљуби. случајно почнавме да зборуваме преку фб прво , па после излеговме и на кафе (пошто имаме фирма па нешто и давав) вака така ... јас се заљубив . ме освои на прво гледање .... ова прв пат ми се случува . не верував во љубов на прв поглед ама оваа ме дигна до облаци и тоа убаво . женава нема деца, има зад себе еден брак и сеа има нов дечко и изгледа наскоро свршеник ќе и стане. кога и да ја видам на фб приклучена нозете ми се тресат , срцето ми лупа како лудо , а кога сум со девојка ми речиси ништо од ова не се случува .
најмногу ми е жал за девојка ми зашто премногу се труди околу нас и премногу ме сака.
и јас ја сакам ама не како оваа
за Нова цело време мислев на неа, одма коа помина 00.00 и се јавив и честитав. девојка ми почна да се сомнева, сум бил чуден. значи не сум тинејџер ама очигледно досеа не сум знаел за вистинска љубов.
прво да расчистиме , значи не ме привлекува само сексуално . онака само да се плеснеме и ај чао. не. туку сакам да сум со неа постојано (100 пати повеќе од колку што сакам да сум со девојка ми), сакам да знам што прави , со неа баш ми е пријатно . многу е добра , убава , фина , знае да сослуша , дава добри совети, само позитивна и насмеана е .
да сме заедно НЕМА ТЕОРЕТСКИ ШАНСИ, ама собрав храброст и сакам вечерва да и кажам што чувствувам. не е важно дали на кафе или преку фб (ма да поубаво ми е на фб да и пишам) ...ама не можам ако не и кажам .... ќе експлодирам .......
сакав да ве прашам што мислите вие? дали да и кажам или да чекам некое време па може ќе се оладам? само заљубен и искусен може да ме сфати , па ако има таков нека даде совет .