Ocajna
Domakjinka
- Член од
- 29 јануари 2007
- Мислења
- 1.773
- Поени од реакции
- 2.912
@Vljuben17 Францускиот претседател е помлад од жена му повеќе од дупло па ете ги заљубени и среќни
Они се вампири, кај нив е обратно....што постар тоа како помлад изгледа, у вампирска смисла.@Vljuben17 Францускиот претседател е помлад од жена му повеќе од дупло па ете ги заљубени и среќни
Моментот што прво чекаш нејзин одговор па решаваш што да правиш со девојка ти го прави моментов нефер. Буквално девојкава е воздушно перниче у случај на судар.добро, очекував и вакви женски коментари, фала многу на сите......тахикардија добив, се јавив, разговаравме, се и кажав и признав и воопшто не погрешив што и се јавив.
девојка ми не знае, а и никогаш нема да дознае.
ништо нема да се случи како и што бев сигурен ама барем и таа сега знае, тоа ми беше целта.
ќе се потрудам да се оддалечам малку од неа. фала многу за тоа што никој не ме разбира. чао.
Аууу сине... па ти и на топлата би и нарипал ко циганче на црешакако прво немам 17 години , повеќе имам , ама не е битно тоа .
како второ таа не е старка , старка може да се нарече жена од 60+ години.
Najdobro mu e i segashnava devojka da ja napushti!Nema idnina vo taa vrska. Se drugo ce bidi povuci potegni dodeka na nekogo ne mu pukni filmot.Моментот што прво чекаш нејзин одговор па решаваш што да правиш со девојка ти го прави моментов нефер. Буквално девојкава е воздушно перниче у случај на судар.
Искрено да сум на нејзино место, јас би сакала да знаам затоа што денес за оваа што си направил, утре друга така ќе ти падне на памет, па трета, па четврта. Па ќе се погоди некоја што нема директно да те одбие како оваа (инаку секоја чест за девојкава што била директна и на место).
Добро девојче заслужува некој што иако има опции, сѐ што гледа е нејзе, а не некој што не вара оти нема опции.
Се надевам дека ќе ѝ надоместиш на девојка ти за периодот со бубачкиве што ти беа.
Инаку голема среќа имаш што само те одбила поштено. Да видиш какви има возачи и манипулаторки да заврши човек и со клоца од девојка му и со ќотек од нејзиниот. Сѐ има. Си имал голема среќа.
Не, не ми се случило да сум вљубена во двајца.Изгледа не веруваш дека човек може да биде истовремено заљубен во две личности? И тоа да не знае во која е повеке вљубен, да неможе да свати што е глава што е опашка. Не ти се случило да си заљубена во двајца?
A da se muvash so dvajca istovremeno?Не, не ми се случило да сум вљубена во двајца.
Togas ke zamize evi peci pec haha koj se padni tajA da se muvash so dvajca istovremeno?
I da ne znaesh koj sakash prv da te turni na krevet
Те поштедил животот од таа мака.Не, не ми се случило да сум вљубена во двајца.