L
.Lost Angel.
Гостин
по 18По колку години имате ако не е тајна..
![Тажен :( :(](/styles/default/xenforo/smilies/frown.png)
--- надополнето: 20 декември 2011 во 21:36 ---
го знам тоа дека е така дека има премногу девојки но сепак вреди да се проба уште еднаш да ми даде шанса ако не се знае што ќе се прави но првин ќе пробам да ја вратам бидејќи знам дека ме сака искрено ... така да ќе пробам ако не оди ...Zaboravi ja ima premnogu ribi vo ezeroto.Nemoj da si pomislil na vencanje ke si gi digne akciite i ke ide so drug.Moe licno iskustvo mi raskina jas laden kako mraz ne ja molev da se vidime,gi izbrisav slikite i za 3 nedeli se smuvav so druga i mi pomina.Otvori oci i koga ke najdes druga vednas ke te moli da se smirite.Mene mi se sluci istoto,prekini da bides ligav i prodolzi napred vo zivotot.Kako si mozel pred nea taka istoto ke si go pravis
--- надополнето: 20 декември 2011 во 21:51 ---
Некако ја добив и се договорив на 10 мин ми даде време...по 18
--- надополнето: 20 декември 2011 во 21:36 ---
го знам тоа дека е така дека има премногу девојки но сепак вреди да се проба уште еднаш да ми даде шанса ако не се знае што ќе се прави но првин ќе пробам да ја вратам бидејќи знам дека ме сака искрено ... така да ќе пробам ако не оди ...
сакам да и објаснам но што др никогаш не сум бил во слична ситуации не сум се нервирал и све др... но сакам да ја вратам назад... сакам да и купам букет цвеќе и да и објаснам убаво дека погрешно има сватено и тн... но дали би требало и уште нешто ... ве молам за совет сега мие најпотребен...