statusQuO
Модератор
- Член од
- 18 јуни 2008
- Мислења
- 13.038
- Поени од реакции
- 7.617
стоматолог си, фрлај пари - они ќе те фатат тебене можам да си фатам женска...
стоматолог си, фрлај пари - они ќе те фатат тебене можам да си фатам женска...
имам 19 години , студирам стоматологијастоматолог си, фрлај пари - они ќе те фатат тебе
и ја не сум кејтоновиот син...имам 19 години , студирам стоматологија
да сум пробал да фатам , сум имал женска...и ја не сум кејтоновиот син...
он топик, кој е проблемот? си пробал ли да фатиш женска уопште?
So take the path of enlightenment and find out.да сум пробал да фатам , сум имал женска...
но сега периодов ми треба некоја која сакам да биде покрај мене ми треба љубов, осамен сум , ама како за беља не можам цура да фатам ...не знам што ми бидна ама како да се плашам да им пријдам , страв ми е да не заебам работа, да не испаднам глупак, сељак..., а по природа не сум ни срамежлив , знам муабет да правам, и се ама ете кога е во прашање љубовта е тогаш трт :Р , порано не бев таков , што ми бидна поима немам....
Премногу психички се оптоваруваш ваљда со сето тоа.. па не согледуваш некои работи околу тебе. Можеби и постои особа на која и значиш и која тебе ти значи само не си свесен затоа што те окупираат такви мисли како што наведе погоре. Можеби е стравот од тоа да не се разочараш ти самиот од изборот што ќе го направиш...да сум пробал да фатам , сум имал женска...
но сега периодов ми треба некоја која сакам да биде покрај мене ми треба љубов, осамен сум , ама како за беља не можам цура да фатам ...не знам што ми бидна ама како да се плашам да им пријдам , страв ми е да не заебам работа, да не испаднам глупак, сељак..., а по природа не сум ни срамежлив , знам муабет да правам, и се ама ете кога е во прашање љубовта е тогаш трт :Р , порано не бев таков , што ми бидна поима немам....
потполно се согласувам со тебе ... проблемот е до мене , јас сум тој кој треба да си расчистам и да почнам, ама ете нешто не ми дава од внатре...ама се надевам ќе биде се како што треба и тоа што поскороПремногу психички се оптоваруваш ваљда со сето тоа.. па не согледуваш некои работи околу тебе. Можеби и постои особа на која и значиш и која тебе ти значи само не си свесен затоа што те окупираат такви мисли како што наведе погоре. Можеби е стравот од тоа да не се разочараш ти самиот од изборот што ќе го направиш...
пробај да оставиш работите да идат спонтано.. не мисли предвреме се... не размислувај многу за некои работи и биди си свој .. тоа ти е од мене вака..
може грешам.. не знам.. само совет е.. твое е што ќе правиш
Крати се тоа од колена до долу,универзумот ќе те казни ако види дека во една двојка дечкото е понизок од девојката.ве молам кажетеми што да правам? ... дечкоми е понизок а јас повиисока ... ??
--- надополнето: Oct 29, 2011 9:50 PM ---
ве молам кажетеми што да правам? ... дечкоми е понизок а јас повиисока ... ??
Fala za pametnosta od tvoja strana presudena od pet cecenisi ))))aleksandar 777 izvini bez da ve navredam ama i dvajcata ste glupi. pozz
направи си ФБ боцкај која стасаш мош има некоја слободна и осаменане можам да си фатам женска...
Сте чуле дека им било речено на старите: ‘Не прави прељуба!zdravo na site tuka....:ve zamoluvam da mi dadete eden sovet...Ja so devojka mi sme zaedno 3 godini, vo tekot na vrskata se slucuvaat nekoi nedorazbiranja od koi smetavme deka se sitnici ,vo sekoja vrska se slucuva po nekoja taka receno raspravija ali nisto...No za ova sega sto ke vi go pisam navistina potreben mi e vas sovet ,se sluci vo edna kafeterija sednavme so devojkata i od eden moment taa ze zagleda nekade i pocna da se smeska i da podglednuva povtorno po malku,koga se zavrtiv vidov deka e nekoj tamu sto sedi dali e toa neverstvo??????? ve molam za sovet bideki vo momentot neznam dali znae nekoj kako se cuvstvuvav kako Go... a ne kako covek ,kako nevredna osoba a naprotiv nesum takov.. pozz
хаха да ти кажам искрено почнав синојка да ги боцкам и почнаа да враќаатнаправи си ФБ боцкај која стасаш мош има некоја слободна и осамена
aj па ќе частеш ако успее планотхаха да ти кажам искрено почнав синојка да ги боцкам и почнаа да враќаат
брат нема проблем , само нека успее )aj па ќе частеш ако успее планот
Јади му бурек на глава.ве молам кажетеми што да правам? ... дечкоми е понизок а јас повиисока ... ??
--- надополнето: Oct 29, 2011 9:50 PM ---
ве молам кажетеми што да правам? ... дечкоми е понизок а јас повиисока ... ??