Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

P

PewDiePie

Гостин
Zdravo na site jas sum nov clen pa taka ako pogresam na nekomu nesto odnapred se izvinuvam, sakam mojot problem da go spodelam so vas.
Se sluci pred nekolku godini(tri) togas odev vo sredna skola i bev cetvrta godina, imav decko ama seks so nego nemav,samo se drzevme za raka se baknuvavme i nisto posebno posle nekolku meseci raskinavme, togas zapoznav eden decko cisto slucajno mnogu mi se svigase a i se zasviga i na cimerka mi(samo da kazam jas ucev vo stip)no bidejki taa si imase decko se otkaza od nego a jas trebase da prezemam nekoja akcija :D se rasprasav po edni drugarki sto go znaat i mi rekoa deka nemal ni edna seriozna vrska se nesto po mesec dena a on imase veke 19 godini pa taka se razocarav malku, ponedelnik bese bevme kaj niv na gosti toj studirase vo stip i sedevme dvajcata nadvor koga toj me baci prvo sakav da go odbijam deka zenskar da ne me iskoristi za edna vecer ama nemav srce i bidna sto bidna taa vecer bese mnogu ubavo, cekav da dojde sabajleto da vidam dali ke me pobara, toj mi se javi sakase da izlezeme i taka se pocna imavme vrska bevme po cel den zaedno ni bese ubavo toj mnogu me sakas a isto i jas nego imase napraveno mnogu ubavi raboti za mene cel zivot ke gi pametam , problemite pocnaa posle godina dena(za taa godina retko se razdelivme) koga doznav deka bivsiot mi so toj sto nemav nisto se fatil so edno devojce sto me nervirase resiv da i se odmazdam i da otidam edna vecer so nego, se sluci taa vecer no togasniot decko dozna imase karanica ova ona no za nekoe cudo se smirivme bev presrekna zosto go sakav, no posle tri dena gi fativ so cimerkata vo krevet toj se smiril samo da mi se odmazi zosto go poniziv.
Veke pominaa tri godini jas uste go sakam samo da napomenam toj bese mnogu blizok so brat mi(imam postar brat) i brat mi uste mi prefrla za nego i koga i da fatam decko mi se kara :( i posle tri godini aj do nekade komuniciravme ama sega doznav deka zasakal druga i neke da slusne za mene sto da pravam znam deka nema sansi da go vratam sto mislite vie.
Епа добро што си свесна да се извиниш однапред за срањата што ги напиша.
Искрено мое лично мислење е дека девојчиња како тебе се fucking disgrace за женскиот род. Велиш сте се засакале,многу убави работи направил за тебе бла бла и ти како си му вратила си го изневерила ? Браво,па уште се жалиш дека засакал друга и не сака да слушне за тебе ? хахаха МОРЕ МАРШ !

Член од
29 август 2010
Мислења
11
Поени од реакции
0
A зошто да чекаш да се сретнете во град? Поканија на кафе муабет. Чим сте разговарале за се и сешто извесен период, сигурно и сте се зближиле. Прашај ја каде исчезнала блискоста. Не очекувај некој од форумов да ти каже зошто се случило тоа, затоа што причини може да се 100000.Трк кај нејзе и решете го проблемот :)
Потполно се согласувам. Благодарам на сите

Phone_girl

Barbika
Член од
15 октомври 2011
Мислења
22
Поени од реакции
7
Fala na ubavite zborovi na site toa deka sum krava i sekakva, a sekoj ima pravo da zgresi inaku pola od tie sto me osuduvaat sigurno imaat legnato so 5-6 momci pa i poveke ama sepak se svetici zosto ne go priznavaat toa, inaku znam deka bivsiot e clen na forumov i javno sakam da mu se izvinam i da kazam deka e najpametnoto i najubavoto momce sto go imam zapoznaeno...Uste ednas IZVINI

Vespertine

The Ugly Duckling
Член од
22 септември 2009
Мислења
2.932
Поени од реакции
3.387
Fala na ubavite zborovi na site toa deka sum krava i sekakva, a sekoj ima pravo da zgresi inaku pola od tie sto me osuduvaat sigurno imaat legnato so 5-6 momci pa i poveke ama sepak se svetici zosto ne go priznavaat toa, inaku znam deka bivsiot e clen na forumov i javno sakam da mu se izvinam i da kazam deka e najpametnoto i najubavoto momce sto go imam zapoznaeno...Uste ednas IZVINI
Абе што те гајле, тоа е студентски живот.
Ех да бев јас студент, ех да бев, по форуми само за мене ке пишуваа :)

Член од
8 октомври 2011
Мислења
249
Поени од реакции
65
dali e odobruvate seks bez cuvstva i so licnost sto ja poznavate samo nekolku saati ili denovi? mislam da ima simpatii ama ne i ljubov

S

Stef Bachatero

Гостин
Ти слушај се себе и продолжи напред,брат ти ли ти го раководи животот?Земи отворено речи дека таа приказна е готова и прифати дека има подобри момци од него.Да не си му го мерела коефициентот на интелегенција па викаш дека е паметен.Не му се извинувај и продолжи напред.Без разлика дали е убав и паметен требало да си мислела на време.Си ги знаела потсвесно последиците и си го добила тоа што си го очекувала.Не се замарај и иди на некој што е компатибилен со тебе.

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Da bese zensko nemase taka da razmisluvas, ako ne go poznavas moze e nesto bolen od kaj go znaes kakov e
А машко, а женско, исто ти се фаќа. Колку ние сакаме, и вие толку сакате.
Фала Богу, измислиле кондоми луѓето...

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Тоа што некој спиел со 5 или 6 не ги прави крави ниту светици, ги прави нормални. Моментот го варам тој што го сакам само заради одмазда е ненормален. И искрено не е за осуда, за жалење е, како си се зезнала ама ако памет у глава за другпат, за овој пиши пропало.
Моментот што ја го мислам е дека ти не си го ни сакала тој што тцрдиш дека го сакаш после 3 години. да си го сакала немало да сакаш ниту можеш да го извараш, немало да се замараш со бившиот ниту со омразената ривалка.
Тоа што ти сега мислиш дека ти фали дотичниот дечко е уствари дека ти фали она убавото со него. Пак, дискутабилно е дали било права ствар со оглед дека си го изварала.
--- надополнето: Oct 16, 2011 8:30 PM ---
dali e odobruvate seks bez cuvstva i so licnost sto ja poznavate samo nekolku saati ili denovi? mislam da ima simpatii ama ne i ljubov
Се додека правиш нешто што сакаш во моментот од мене имаш амин. Не му ја мисли многу што ке биде утре. Утре ќе мислиш за утре:)

Член од
8 октомври 2011
Мислења
20
Поени од реакции
2
Mislite li treba da se obidam da se smiram so bivshiot ... jas sum vinovna zaradi raskinuvanjeto od ne tolku golema prichina kako shto toj ja preuvelichuva i znam deka me saka znachi ZNAM i jas nego , no ete pusto inat, pusta gordost.. Kje bideme razdeleni iako se sakame , samo od strav da ne bideme odbieni ... ( inache se ,,lazham,, kako malo dete po lizhavche onaka po nekoi dr. ...ama onaka na shala so drushtvoto samo da ne mislam na nego, a on znam deka izleguval so druga i toa od istata prichina da me zaboravi, ne znam dali mu uspeva, znam samo dekaa gi prashuva drugarite ponekogash za mene u smisla dali zboram nesh za nego, dali go spomnuvam, zashto imame zaednichi drugari ) Ve molam onaka za mislenje .. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom