Nymphadora
Емоцинално незрело џубре
- Член од
- 2 февруари 2009
- Мислења
- 986
- Поени од реакции
- 1.672
Многу добар совет... и шо ќе постигнеш ?!Колку повеќе ги игнорираш и ги третираш како говно толку повеќе трчаат по тебе,за жал...
мислиш дека тоа е решението ?! тогаш никогаш нема да имаш сериозна врска...
ти не го гледаш проблемот во тебе.. туку другиот ти е крив за се, па ајде сеа секоја следна ќе ја малтретираме ќе си лечиме комлекси... многу зрело.. многу...
додека не престанете со ваквиот став нема да научите да сакате.. ниту да бидете сакани и ценети...
за љубов се потребни двајца.... исто така и за кавга..
--- надополнето: Oct 3, 2011 6:46 PM ---
ако ти е супер со него тогаш зошто се жалиш???Имам 3 месечна врска...Дечкото ми е мн љубоморен,брзо се нервираа ,сака се по негово да биде и секогаш за некоја глупава работа за ситници се караме..Но јас не сум таква и секогаш му се обраќам на мирен начин ... Незнам што да правам сите мои другарки пријатели роднини ми велат дека не е за мене ... дека го немаме истиот карактер...Ми има кажано дека ме изневерилл и му простив....но меѓутоаа другаркитее ми велат дека тој повеќе патии ме изневерувал...но му го немам кажано тоа....а и си пишува со бившата....значи тој може тоа да го прави со бившите а мене ми е забранетоо ....Иакоо по сите караници ми е суперр со него...нез
или ти одговара да те малтретира и да нема ни тронка почит према тебе...
ако се цениш себеси ќе си ставела крај одамна... не е кај него проблемот.. ти си таа што уште во почеток не се ценела доволно и му дозволила да го прави тоа што го прави сега... несвесно
а он ќе си остане таков каков што е .. дебил... не е ни прв ни последен.. не треба да си трошиш време на такви особи