Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Член од
13 мај 2010
Мислења
569
Поени од реакции
437
imam problem pomos!
Bivsiot saka da se smirime a jas ne znam sto da pravam. Pred eden mesec raskinavme zatoa sto toj me tepase so boksovi koga mu fativ vo telefon poraki od drugi devojki, bev potecena celka nedela :(
Sega me moli pak da se smirime, jas go sakam no neznam sto da pravam??? mislam da se smiram???
Јас мислам дека треба да се смириш ако веќе толку сакаш. Можда после некое време ќе ти дојде преку глава и од ќотек, па ќе се опаметиш. Ако не, значи сте совршени еден за друг - тој садо, ти мазо :D

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
imam problem pomos!
Bivsiot saka da se smirime a jas ne znam sto da pravam. Pred eden mesec raskinavme zatoa sto toj me tepase so boksovi koga mu fativ vo telefon poraki od drugi devojki, bev potecena celka nedela :(
Sega me moli pak da se smirime, jas go sakam no neznam sto da pravam??? mislam da se smiram???
Штом уште го сакаш и размислуваш да се смириш јас мислам дека си родена за него! Тргај без размислување, спремај се и летај кон него.

Член од
9 јули 2011
Мислења
58
Поени од реакции
21
imam problem pomos!
sigurno uzivas vo kotek zatoa mislis da mu se smiris jas iskreno vo moite 26 godini ne sum dozvolila da me udri nekoj ednas na eden mu se ispusti i zazale za toa sepak ako nemas svoe jas ne samo toj tuku site ke te tepaat.A ako ti uzivas vo kotek slobodno smiri mu se jas licno ne uzivam vo kotek sum jadela od mojata majka kako tinejdzerka i ne mi se bendisvalo toa.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Дали да се смириш или не твое си е тоа,ама кога некој би ми чепкал во пораки би изел повеќе и од боксови.:D

A

Antigona

Гостин
Дали да се смириш или не твое си е тоа,ама кога некој би ми чепкал во пораки би изел повеќе и од боксови.:D
И јас реагирам фрустрирачки доколку некој ми се меша во лични ствари.

Ако сметам дека треба он да дознае дали некој мен еми пишува смс ќе му кажам, ако не, нема потреба друг да фаќа.

Страшно ме нервира кога некој фаќа без да праша дали смее.

Член од
23 мај 2009
Мислења
958
Поени од реакции
727
imam problem pomos!
Соња, најверојатно сака само да те затепа уште еднаш. Сфати го, му треба некој за боксирање. :pipi:

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.830
Поени од реакции
8.858
Како ми тргнало, наскоро и на оваа тема ќе пишувам :)

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Ми треба еден совет, али немој да се зезате. :D Едно девојче ми се свиѓа, имам испаднато со неа во друштво повеќе пати, али сами не. Другари сме, али ја симпатишам малце повеќе. Е сеа у друштво кога сме, кога ќе се свртам накај нејзе знам да ја фатам како ме буља у мене, и кога ќе ја погледнам во очи го врти погледнот онака срамежливо. А инаку супер се дружиме, паѓаат зафрканции ова - она.. Па не знам што да правам сеа .. :cautious:

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Ми треба еден совет, али немој да се зезате. :D Едно девојче ми се свиѓа, имам испаднато со неа во друштво повеќе пати, али сами не. Другари сме, али ја симпатишам малце повеќе. Е сеа у друштво кога сме, кога ќе се свртам накај нејзе знам да ја фатам како ме буља у мене, и кога ќе ја погледнам во очи го врти погледнот онака срамежливо. А инаку супер се дружиме, паѓаат зафрканции ова - она.. Па не знам што да правам сеа .. :cautious:
Ќе ја прашаш дали сака да ти прави друштво за некој концерт, забава или викни ја на кафе или на прошетка ама сами ;).

Член од
13 август 2010
Мислења
956
Поени од реакции
1.100
Штом ја симпатишеш, пробај си среќата не му ја мисли многу, многу, зошто додека рзмислуваш некој ќе те претрка.

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.730
Поени од реакции
13.471
Lad, викај ја, не се упрпувај до толку. Пробај си ја среќата по некои од местава (театар, кино, кафуле)
Искљуливо сами, без многу матракуки блабла. Ако се знаеш од скоро, иди на директна опција - „ја тебе свиѓам, а ти мене?“ Ако долго време не си и` пристапил и сакаш да ја зачуваш како пријател пак иди на директна варијанта. Боље ќе биде да скинете конци тогаш отколку подоцна каде ќе си играте цело време мачка и глушец. Факинг замара тоа.
Глеам буљање воа оноа... Тоа може све а значи. Можда прокљувила дека ја свиѓаш и сеа те тестира. Или едноставно и она можда те свиѓа.
Иди на директно. + Се` што го знаеш за нејзиниот карактер (сам ако го дознаеш) е еден + повеќе. Но не се освнувај се` да дознаеш па после у напад. ОСтај нешто за во врска.

Член од
21 септември 2008
Мислења
1.082
Поени од реакции
588
Типче тоа е најлесно. Немаш никаква пречка да и пријдеш. Само самоуверено и малку, ама малку со арогантски став, ќе и се приближиш и започнуваш муабет,малку поразличен како тој до сега ( кој претпоставувам повеќе се сведувал на зезање и сл), и како што рекоа и други , ќе ја повикаш на некое место кај што ќе бидете сами, и ако прифати да дојде тогаш во тој поглед за тебе " нема зима " :)

Олимпија

Македонија во срцето!!!
Член од
26 март 2008
Мислења
5.624
Поени од реакции
9.146
Прашај ја дали сака да ти го заслади кафето :)

Kajgana Shop

На врв Bottom