Mene mi treba sovet za toa kako treba da se ponasam so nejze,kako treba da se odnesuvaam...
Ќе бидеш сериозен, но ќе имаш и смисла за хумор. Девојчињата не сакаат намќори со нив.
Ќе се смееш со неа, ќе разговараш, внимателно ќе ја слушаш, ако има облечено нешто ново обавезно да забележиш и да и кажеш дека убаво и стои, чекај го вистинскиот момент за да и кажеш што чувствуваш, кога ќе го бираш тој момент гледај да бидете сами (да нема другари и сл. - само ти со неа насамо), кажи и што чувствуваш за неа (некои тоа го сакаат на романтичен начин со лигавење и многу зборови, а некои сакаат на едноставен начин-се тоа зависи од карактерот на девојката).
Се што следи после тоа зависи од ситуацијата и од тебе. Ако позитивно изреагира...знаеш што треба да направиш, а ако негативно изреагира, помири се со тоа и обиди се да не се исцрниш до толку и да си го спасиш пријателството....
Не ми е лесно има една малолетничка сака секс, али страв ми е да не идам апсаана :/
Од ова заклучувам дека повеќе ти го сакаш сексот од неа, ама стравуваш од затвор
Шансите ти се 50% - 50% со оглед на тоа каква е денешнава младина.
Пробај...ако сакаш предизвици хахахах