Слика од вас двајца во убава рамка и романтична вечераНешто што ќе и остане,тоа ќе го изоси и ќе го фрли а накит не носи
Јас да сум на твое место - ќе и направам торта (малецка) ... ќе ја ставам во убава кутија .. внатре со свеќички во форма на happy birthday и ќе ја однесам во Арапски ресторан или во Лезет (Аја) ... двете места се многу романтичниВаше нислење,што би и поклониле на девојката за 18 роденден???
Батали ја,ке трче по тебе.Заедно сме неколку месеци, се е во ред. Но, дојде знаете онаа ситуација кога веќе бевме пред ОНАА работа. Знаете страст, и одеднаш застанува, прекинува. Ја прашувам што и е, не ми одговори, ниту пак ме погледна в очи. Залудно ја прегрнував и ја прашував..Втор пат се случува ова, и стварно не знам како да се поставам затоа што немам искуство во ваквите ситуации. Всушност и двата чекаме на тој прв пат. Никогаш не сум ја притискал, ниту пак сум го ставил тоа на преден план. Едноставно сакав спонтано да се случи. Сега и не ми е толку важно тоа, бидејќи воопшто не знам дали треба да изгледам незаинтересирано, или пак да внесувам премногу чувства во оваа ситуација. Сеуште не е расположена за разговор, а и нема да биде, познавајќи ја од претходната ситуација. ПОМОШ
Аман! Однеси и` мртов папагал со порака: за разлика од папагалов, мојата љубов кон тебе никогаш нема да умре. с.р.Ваше нислење,што би и поклониле на девојката за 18 роденден???
АХАХАХА ... ааа, не биди толку сигурен хахаха и таа кад тад ќе пцовиса ко папагалотАман! Однеси и` мртов папагал со порака: за разлика од папагалов, мојата љубов кон тебе никогаш нема да умре. с.р.
Се плаши.Колку што забележав ,прв пат и е и тоа е нормално. Треба да внесеш што повеќе емоции сега, да се чувстува сакана,да се чувствува сигурна ,заштитена, да мисли дека го прави витинското,а не ОНАА РАБОТА,што бај д веј треба да е ВОДЕЊЕ ЉУБОВ. Разговарај со неа сега,дефинирајте што сакате еден од друг сега,затоа што утре можеби ќе бидете минато. Првиот секс,ретко кога се случува вистински спонтано,скоро секогаш барем на ум ти е дека ќе се случи. Опушти ја што повеќе,не мора свеќи и рози,ама барем пушти убава музика и приреди и долга предигра,повторувај и дека ја сакаш (ако воопшто ја сакаш). Јас мислам дека не е подготвена доволно за овој чекор и дека ти мора да поработиш на тоа поле -доверба,компатибилност,нежности,па и некое убаво утринско кафенце во кревет (дури и ако не падне секс).Заедно сме неколку месеци, се е во ред. Но, дојде знаете онаа ситуација кога веќе бевме пред ОНАА работа. Знаете страст, и одеднаш застанува, прекинува. Ја прашувам што и е, не ми одговори, ниту пак ме погледна в очи. Залудно ја прегрнував и ја прашував..Втор пат се случува ова, и стварно не знам како да се поставам затоа што немам искуство во ваквите ситуации. Всушност и двата чекаме на тој прв пат. Никогаш не сум ја притискал, ниту пак сум го ставил тоа на преден план. Едноставно сакав спонтано да се случи. Сега и не ми е толку важно тоа, бидејќи воопшто не знам дали треба да изгледам незаинтересирано, или пак да внесувам премногу чувства во оваа ситуација. Сеуште не е расположена за разговор, а и нема да биде, познавајќи ја од претходната ситуација. ПОМОШ
Некој совет откако му се пуштала на братуЦед ти? :raz:До неодамна имав една муачка што ја многу сакав а и сеуште ја сакам!Но разбрав дека таа си пишувала со мој братуцед “му се пуштала“, јас разбрав, се скаравме... незнам сега дали да и јас звонам или да чекам таа да ми звони, од таа ден поминаа веќе две недели?? некој совет
Ako taa nemala pocit sprema tebe i zad tvoj grb, si pisala so nekoj tvoj blizok, istata ne zaluzuva veke ni da ja poglednes..До неодамна имав една муачка што ја многу сакав а и сеуште ја сакам!Но разбрав дека таа си пишувала со мој братуцед “му се пуштала“, јас разбрав, се скаравме... незнам сега дали да и јас звонам или да чекам таа да ми звони, од таа ден поминаа веќе две недели?? некој совет
До неодамна имав една муачка што ја многу сакав а и сеуште ја сакам!Но разбрав дека таа си пишувала со мој братуцед “му се пуштала“, јас разбрав, се скаравме... незнам сега дали да и јас звонам или да чекам таа да ми звони, од таа ден поминаа веќе две недели?? некој совет
Дали да и ти звониш,што ја многу сакаше,од ТАА ден?...............страшно.До неодамна имав една муачка што ја многу сакав а и сеуште ја сакам!Но разбрав дека таа си пишувала со мој братуцед “му се пуштала“, јас разбрав, се скаравме... незнам сега дали да и јас звонам или да чекам таа да ми звони, од таа ден поминаа веќе две недели?? некој совет