Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
Како да откачеш некој ужаснодосаден?Совети,ве молам.

Вилинско коњче

It is my party :))
Член од
31 декември 2009
Мислења
550
Поени од реакции
62
Како да откачеш некој ужаснодосаден?Совети,ве молам.
Не го гледај како досаден - можеби и ќе ти се присвиѓа што има да ти каже :))))) се шалам - кажи му дека си зафатена, дека немаш време, дека мораш да одиш и сл... и се така ... по некое време веројатно ќе најде друга жртва

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
Плесну му во лице дека е досаден,дека те нервира,дека ти иде на нерви,ке се тргне на крај...:)
ако и тоа не биде..нека ми sвони мене ....(ја):sport1: он :shok: ја и он :duel: и на крја он:pred:

--- надополнето ---

Плесну му во лице дека е досаден,дека те нервира,дека ти иде на нерви,ке се тргне на крај...:)
ако и тоа не биде..нека ми sвони мене ....(ја):sport1: он :shok: ја и он :duel: и на крја он:pred:

--- надополнето ---

ако и тоа не биде..нека ми sвони мене ....:)salut:

Член од
9 декември 2010
Мислења
59
Поени од реакции
1
Ваше нислење,што би и поклониле на девојката за 18 роденден???

A

Auditore

Гостин
Ваше нислење,што би и поклониле на девојката за 18 роденден???
Романтична вечера, уз свеќи и све то, да не ти свирам за тоа, use your imagination..
Одбери некој прикладен поклон, а за себе поклони си од сега натаму секогаш по едно пакетче дурекс.

П

Пепси_

Гостин
Нешто што ќе и остане,тоа ќе го изоси и ќе го фрли а накит не носи :)
се што ќе и купиш може да фрла ако одиме по таа логика.... купи и часовник мада и тоа е еден вид накит а викаш не носе.

Одбери добар ресторант резервирај, повикај ја, цвеќе онака како гест, и таа вечера ќе ја памте цел живот и ќе не може да ја фрле !

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.706
Поени од реакции
13.378
Lad, све зависи тоа каква е вашата врска. Ако е нешто свежо, немој некој подарок со висок критериум (читај - цена). Така ќе ја исплашиш па ќе се запраша зошто тоа го правиш - за да ја придобиеш одеднаш или да искупиш некое оправдание. Подобро играј на картата на оригиналност - chicks dig that. Добро де сите го поштуваат тоа. Ако знаеш што сака, направи и` ја вечерта за паметење. Као што рече некој горе, тоа повеќе ќе го цени и памети отколку едно парче матерјал кој може кога тогаш да го фрли.

Kajgana Shop

На врв Bottom