Suvopi4est
The One & Only
- Член од
- 4 февруари 2011
- Мислења
- 148
- Поени од реакции
- 18
Yes Master ... не слушнав али процитав добро :kesa:Сувопичест, си имал ти смисла за хумор .... ај ај ...
--- надополнето ---
Слушаш, Сувопичест ....
Yes Master ... не слушнав али процитав добро :kesa:Сувопичест, си имал ти смисла за хумор .... ај ај ...
--- надополнето ---
Слушаш, Сувопичест ....
Ќе му кажеш искрено дека не ти е убаво покрај него и да не те замара.Како да откачеш некој ужаснодосаден?Совети,ве молам.
Кажи му дека имаш сида...Како да откачеш некој ужаснодосаден?Совети,ве молам.
Кажи му :- на татко ти му е поголем ...Како да откачеш некој ужаснодосаден?Совети,ве молам.
Дечко на сестра ти и на мајка ти во комплет,досаден си како мува!Како да откачеш некој ужаснодосаден?Совети,ве молам.
Не го гледај како досаден - можеби и ќе ти се присвиѓа што има да ти каже )))) се шалам - кажи му дека си зафатена, дека немаш време, дека мораш да одиш и сл... и се така ... по некое време веројатно ќе најде друга жртваКако да откачеш некој ужаснодосаден?Совети,ве молам.
Плесну му во лице дека е досаден,дека те нервира,дека ти иде на нерви,ке се тргне на крај...Како да откачеш некој ужаснодосаден?Совети,ве молам.
ако и тоа не биде..нека ми sвони мене ....(ја):sport1: он :shok: ја и он и на крја он:pred:Плесну му во лице дека е досаден,дека те нервира,дека ти иде на нерви,ке се тргне на крај...
ако и тоа не биде..нека ми sвони мене ....(ја):sport1: он :shok: ја и он и на крја он:pred:Плесну му во лице дека е досаден,дека те нервира,дека ти иде на нерви,ке се тргне на крај...
ако и тоа не биде..нека ми sвони мене ....salut:Плесну му во лице дека е досаден,дека те нервира,дека ти иде на нерви,ке се тргне на крај...
Прслук и Танга.... мх мх мхВаше нислење,што би и поклониле на девојката за 18 роденден???
Нешто што ќе и остане,тоа ќе го изоси и ќе го фрли а накит не носиПрслук и Танга.... мх мх мх
Романтична вечера, уз свеќи и све то, да не ти свирам за тоа, use your imagination..Ваше нислење,што би и поклониле на девојката за 18 роденден???
се што ќе и купиш може да фрла ако одиме по таа логика.... купи и часовник мада и тоа е еден вид накит а викаш не носе.Нешто што ќе и остане,тоа ќе го изоси и ќе го фрли а накит не носи