Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Шеј Лонг

Koristam kirilica.
Член од
16 јуни 2010
Мислења
1.987
Поени од реакции
1.611
^^Брале ако сакаш да и остане нешто земи однеси ја на тетовирање и нека стаи една тетоважа има да ја носи цел живот. :tapp:

Вилинско коњче

It is my party :))
Член од
31 декември 2009
Мислења
550
Поени од реакции
62
Ваше нислење,што би и поклониле на девојката за 18 роденден???
Јас да сум на твое место - ќе и направам торта (малецка) ... ќе ја ставам во убава кутија .. внатре со свеќички во форма на happy birthday и ќе ја однесам во Арапски ресторан или во Лезет (Аја) ... двете места се многу романтични

Член од
20 април 2009
Мислења
994
Поени од реакции
946
Заедно сме неколку месеци, се е во ред. Но, дојде знаете онаа ситуација кога веќе бевме пред ОНАА работа. Знаете страст, и одеднаш застанува, прекинува. Ја прашувам што и е, не ми одговори, ниту пак ме погледна в очи. Залудно ја прегрнував и ја прашував..Втор пат се случува ова, и стварно не знам како да се поставам затоа што немам искуство во ваквите ситуации. Всушност и двата чекаме на тој прв пат. Никогаш не сум ја притискал, ниту пак сум го ставил тоа на преден план. Едноставно сакав спонтано да се случи. Сега и не ми е толку важно тоа, бидејќи воопшто не знам дали треба да изгледам незаинтересирано, или пак да внесувам премногу чувства во оваа ситуација. Сеуште не е расположена за разговор, а и нема да биде, познавајќи ја од претходната ситуација. ПОМОШ

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
Заедно сме неколку месеци, се е во ред. Но, дојде знаете онаа ситуација кога веќе бевме пред ОНАА работа. Знаете страст, и одеднаш застанува, прекинува. Ја прашувам што и е, не ми одговори, ниту пак ме погледна в очи. Залудно ја прегрнував и ја прашував..Втор пат се случува ова, и стварно не знам како да се поставам затоа што немам искуство во ваквите ситуации. Всушност и двата чекаме на тој прв пат. Никогаш не сум ја притискал, ниту пак сум го ставил тоа на преден план. Едноставно сакав спонтано да се случи. Сега и не ми е толку важно тоа, бидејќи воопшто не знам дали треба да изгледам незаинтересирано, или пак да внесувам премногу чувства во оваа ситуација. Сеуште не е расположена за разговор, а и нема да биде, познавајќи ја од претходната ситуација. ПОМОШ
Батали ја,ке трче по тебе.

Член од
24 ноември 2009
Мислења
370
Поени од реакции
710
Ваше нислење,што би и поклониле на девојката за 18 роденден???
Аман! Однеси и` мртов папагал со порака: за разлика од папагалов, мојата љубов кон тебе никогаш нема да умре. с.р.

Suvopi4est

The One & Only
Член од
4 февруари 2011
Мислења
148
Поени од реакции
18
Аман! Однеси и` мртов папагал со порака: за разлика од папагалов, мојата љубов кон тебе никогаш нема да умре. с.р.
АХАХАХА ... ааа, не биди толку сигурен хахаха и таа кад тад ќе пцовиса ко папагалот:)

АМБРОЗИЈА

случајна минувачка
Член од
22 декември 2008
Мислења
351
Поени од реакции
74
Се плаши.Колку што забележав ,прв пат и е и тоа е нормално. Треба да внесеш што повеќе емоции сега, да се чувстува сакана,да се чувствува сигурна ,заштитена, да мисли дека го прави витинското,а не ОНАА РАБОТА,што бај д веј треба да е ВОДЕЊЕ ЉУБОВ. Разговарај со неа сега,дефинирајте што сакате еден од друг сега,затоа што утре можеби ќе бидете минато. Првиот секс,ретко кога се случува вистински спонтано,скоро секогаш барем на ум ти е дека ќе се случи. Опушти ја што повеќе,не мора свеќи и рози,ама барем пушти убава музика и приреди и долга предигра,повторувај и дека ја сакаш (ако воопшто ја сакаш). Јас мислам дека не е подготвена доволно за овој чекор и дека ти мора да поработиш на тоа поле -доверба,компатибилност,нежности,па и некое убаво утринско кафенце во кревет (дури и ако не падне секс).

Член од
23 јануари 2011
Мислења
5
Поени од реакции
0
До неодамна имав една муачка што ја многу сакав а и сеуште ја сакам!Но разбрав дека таа си пишувала со мој братуцед “му се пуштала“, јас разбрав, се скаравме... незнам сега дали да и јас звонам или да чекам таа да ми звони, од таа ден поминаа веќе две недели?? некој совет

Олимпија

Македонија во срцето!!!
Член од
26 март 2008
Мислења
5.624
Поени од реакции
9.146
До неодамна имав една муачка што ја многу сакав а и сеуште ја сакам!Но разбрав дека таа си пишувала со мој братуцед “му се пуштала“, јас разбрав, се скаравме... незнам сега дали да и јас звонам или да чекам таа да ми звони, од таа ден поминаа веќе две недели?? некој совет
Некој совет откако му се пуштала на братуЦед ти? :raz:
Тројка :toe:

Член од
21 септември 2008
Мислења
1.082
Поени од реакции
588
Ako taa nemala pocit sprema tebe i zad tvoj grb, si pisala so nekoj tvoj blizok, istata ne zaluzuva veke ni da ja poglednes..

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.706
Поени од реакции
13.378
Sergio, не вреди. Батали ја, колку и да е болно, верувај ваква не вреди ни „здраво“ да му кажеш. И спаси го пбратучед ти од истата ситуација, кажи му дека е тешка бештија.

Р

~~РубинРед~~

Гостин

Aј едно прашање до тебе:Од кај си толку сигурен дека му се пуштала?кој ти го кажа тоа?

P

PewDiePie

Гостин
Дали да и ти звониш,што ја многу сакаше,од ТАА ден?...............страшно.

Остај му ја на братуцед ти да ја блцне,со оглед на тоа како пишуваш ваљда се работи за селската дроља така да не вреди да се мачиш.

Поздравен ми биди.

Член од
11 март 2011
Мислења
6
Поени од реакции
2
проблеми после долга врска?

Имам проблем после долга врска, откако раскинав со девојчето мојата самодоверба нагло опадна, сум бил со други после неа ама некако не ми иде муабетот со ниедна, пробав врски со други али исто не ми успеаа, главно заради недостаток на самодоверба (барем јас така мислам), незнам дали сеуште ја немам преболено или што е, ми треба помош. секој совет е добредојден, како да ја вратам самодовербата, порано немав никакви проблеми барем околу жените, знаев и добар муабет да напраам и добро да флертувам , да заведувам... се тоа додека не раскинав со неа :( едноставно неможам да се вратам во нормала

Kajgana Shop

На врв Bottom