Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Alekr

Kajgana's Heroj Ulice
Член од
28 ноември 2010
Мислења
2.728
Поени од реакции
1.913
Za cenenje,dovolno me ceni kako lichnost...ne se raboti za toa.Seushte go nema zgazeno moeto dostoinstvo,a se somnevam deka toa ke se obide da go stori.:smir:
Ке те "цени" дури те искористи ... и после "Нема да те цени" - Такозвани како и со другите, така и со тебе....

Олимпија

Македонија во срцето!!!
Член од
26 март 2008
Мислења
5.624
Поени од реакции
9.146
Za cenenje,dovolno me ceni kako lichnost...ne se raboti za toa.Seushte go nema zgazeno moeto dostoinstvo,a se somnevam deka toa ke se obide da go stori.:smir:
Што значи зборот ценење за тебе?
Оној кој те цени, никогаш нема да те чува на закачалка (кога една ќе има добиено, да не си троши раце ќе те вика тебе да завршиш работа :drk: ).
п.с.По се изглеа тебе ти се сака :raz: ,пошо се тешиш дека те цени.

Член од
8 декември 2010
Мислења
42
Поени од реакции
6
Што значи зборот ценење за тебе?
Оној кој те цени, никогаш нема да те чува на закачалка (кога една ќе има добиено, да не си троши раце ќе те вика тебе да завршиш работа :drk: ).
п.с.По се изглеа тебе ти се сака :raz: ,пошо се тешиш дека те цени.
Не е дека ми се сака,во смисла сеедно ми е дали ке ме искористи или не.А она со 'чувањето' беше кажано бидејќи сега за сега и двајцата немаме многу време за да се впуштиме во некаква врска.Проблем ми претставува најмногу променливоста на неговиот однос и секако неговата неможност да биде со една.:toe:
А дека сакам да бидам со него,сакам и тоа најмногу поради вредностите кои ги поседува како машко (онака како што јас сум сакала).Но сето ова што ви го спомнав како проблем,ги смеша работите и сега сум totally confused...

Олимпија

Македонија во срцето!!!
Член од
26 март 2008
Мислења
5.624
Поени од реакции
9.146
Не е дека ми се сака,во смисла сеедно ми е дали ке ме искористи или не.А она со 'чувањето' беше кажано бидејќи сега за сега и двајцата немаме многу време за да се впуштиме во некаква врска.Проблем ми претставува најмногу променливоста на неговиот однос и секако неговата неможност да биде со една.:toe:
А дека сакам да бидам со него,сакам и тоа најмногу поради вредностите кои ги поседува како машко (онака како што јас сум сакала).Но сето ова што ви го спомнав како проблем,ги смеша работите и сега сум totally confused...
Тотално си збунета затоа што не знаеш што сакаш.
Заеби убавина ако не те цени.
Глеам не си ме сфатила добро во првиот пост: АКО САМА НЕ СЕ ЦЕНИШ И НЕ ГИ ЦЕНИШ СВОИТЕ КВАЛИТЕТИ, ОЧЕКУВАШ НЕКОЈ МОЧКО ДА ТЕ ЦЕНИ ПОВЕЌЕ?Како може да ти биде сеедно дали ќе те искористи или не? Ти кондом за една употреба си? Или пак играчка, па кога ќе сака да си игра со тебе, а кога не да те шутне :tapp:
п.с.Колку години имаш?

Член од
8 декември 2010
Мислења
42
Поени од реакции
6
Тотално си збунета затоа што не знаеш што сакаш.
Заеби убавина ако не те цени.
Глеам не си ме сфатила добро во првиот пост: АКО САМА НЕ СЕ ЦЕНИШ И НЕ ГИ ЦЕНИШ СВОИТЕ КВАЛИТЕТИ, ОЧЕКУВАШ НЕКОЈ МОЧКО ДА ТЕ ЦЕНИ ПОВЕЌЕ?Како може да ти биде сеедно дали ќе те искористи или не? Ти кондом за една употреба си? Или пак играчка, па кога ќе сака да си игра со тебе, а кога не да те шутне :tapp:
Кажав дека не би ми било сеедно ако ме искористи.Таа ми беше поентата.А се разбира дека ги ценам своите квалитети и себе си.Токму затоа и гледам проблем во сето ова.Во друг случај веднаш,без размислување би му се фрлила во прегратки.

Alekr

Kajgana's Heroj Ulice
Член од
28 ноември 2010
Мислења
2.728
Поени од реакции
1.913
Кажав дека не би ми било сеедно ако ме искористи.Таа ми беше поентата.А се разбира дека ги ценам своите квалитети и себе си.Токму затоа и гледам проблем во сето ова.Во друг случај веднаш,без размислување би му се фрлила во прегратки.
Колку години имаш?????

Олимпија

Македонија во срцето!!!
Член од
26 март 2008
Мислења
5.624
Поени од реакции
9.146
Kaко може да гледаш проблем, ако типот јасно ти кажал дека те чува како резерва? Или можеби се надеваш дека ќе се предомисли?:nenene:

Alekr

Kajgana's Heroj Ulice
Член од
28 ноември 2010
Мислења
2.728
Поени од реакции
1.913
па ти за мажење си стасала.....размислувањево ти е недолично за твои години :toe:
Исто ко и јас да сум кажал............Шо е то неразбирање??? па уште и одма во прегратки ќе се фрлала.........И САМА ЗНАЕШ дека ќе те искористи и пак и пак...шо совет ќе најдиш овде кога не прифаќаш ниту еден, а како што те читам тебе ти веќе и имаш направено и нешто со него, ако немаш уште - ќе направиш, овде би ти кажале совети супер ама ти си и затрескана во него..... Знаеш каков е и пак по него.....Како сакаш , само ќе ти кажам............Уште една црта во списоко негов - ништо друго...позз

Олимпија

Македонија во срцето!!!
Член од
26 март 2008
Мислења
5.624
Поени од реакции
9.146
па ти за мажење си стасала.....размислувањево ти е недолично за твои години :toe:
Tи да не се нудиш за младоженец?
Пошо пред 2 страни тебе ти го решававме проблемот....доличен за полот :pipi:

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
Tи да не се нудиш за младоженец?
Пошо пред 2 страни тебе ти го решававме проблемот
Шо се чепкаш?мојот проблем барем беше разумен...не гледам дека некаде пишуе ние шо сме побарале совет на ваа тема дека не треба да даваме совет на друг...:smir:

T

Tetro

Гостин
Не е дека ми се сака,во смисла сеедно ми е дали ке ме искористи или не.
............
Но сето ова што ви го спомнав како проблем,ги смеша работите и сега сум totally confused...
Тоа болдираното не можам да го сфатам. Како можеш толку брзо да менуваш мислење?

Како и да е, чувај се. Сите правиме грешки во животот, и после е**ње, скоро сите се каат, пошто не мислеле кога требало.

CafeDelMar

Luminance
Член од
29 октомври 2007
Мислења
6.507
Поени од реакции
14.693
Мене не ми е јасно ( ни во пубертет не ми било) како очекуваш на 17 години да се колне во името на моногамијата? Барем е фер и на многу наврати ти има покажано дека од него ќе добиеш се друго освен врска.
Предупредена си индиректно, а позади следниот чекор стоиш само ти.

Kajgana Shop

На врв Bottom