Se muvavme pred 2-3 meseci i se pocna na zezancija,mi se svigase,flertuvavme,PRED TOATOJ ME PRASA STO OSEKAM ZA NEGO I JAS MU KAZAV...EPA NISO POSEBNO ama posle bevme pijani i se sluci...Za eden den posle toa toj da mi se naljuti i dami kaze deka sum go iskoristila..i deka on nikogas ne me svigal,dodeka za razlika od negovite izjavi site okolku nas zboruvaa deka ne e taka i deka me sviga vistinski,a moze i me saka..Od togas odnosite ni se zaladeni,ne zboruvame,a pred toa nonstop se karavme za banalni raboti posto i dvajctata sme tvrdoglavi...Sega site mi vikaat deka on bil povreden i zatoa taka reagira celo vreme,a jas mislam deka pocnav da se zaljubuvam vo nego i sakam da mu kazam se...KAKO DA POSTAPAM?Mnogu se plasam od negovata reakcija,a sepak sakam da probam,site od drustvoto smetaat deka treba da se obidam da zboruvam so nego a i jas mislam deka ne moze site da gresat vo odnos na nas dvajca
...POMOGNETE ME,DALI IMA SANSA DA OSEKA NESTO ZA MENE I DALI DA MU KAZAM?fALA ODNAPRED...POZDRAV!!!