Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Член од
15 април 2019
Мислења
1.117
Поени од реакции
1.578
Ne se sakate dovolno ocigledno zatoa vakov muabet praite.inace nisto ne e bitno i na klupi u park da bidete bitno ljubov.barem jas taka razmisluvam e sega sto e stanato se od korist i interes i so nema pocit toa e drug muabet.

Член од
20 април 2014
Мислења
5.239
Поени од реакции
5.821
Ne se sakate dovolno ocigledno zatoa vakov muabet praite.inace nisto ne e bitno i na klupi u park da bidete bitno ljubov.barem jas taka razmisluvam e sega sto e stanato se od korist i interes i so nema pocit toa e drug muabet.
Ooo џе си ти другарице Дена? Long time no see :)
А ти како стоеш на поле љубави? Био сам одсутан некое време, па немам увид.
Дакле шта има ново? Седеш ли со некој на клупа у парк? :rolleyes:

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.945
Поени од реакции
18.044
Ooo џе си ти другарице Дена? Long time no see :)
А ти како стоеш на поле љубави? Био сам одсутан некое време, па немам увид.
Дакле шта има ново? Седеш ли со некој на клупа у парк? :rolleyes:
Неш јебат.

Член од
14 јуни 2018
Мислења
77
Поени од реакции
36
Потребен ми е совет од женско. Ви благодарам. Ако може во порака

Член од
20 април 2014
Мислења
5.239
Поени од реакции
5.821
@DenaM Пред да улезеш у брак треба да се клецкаш со некој извесно време мори. Ти сакаш изгледа уше на првото кафе да ти каже дали ќе те зема за жена? Јао Исусе :facepalm:
Еден познаник 35г. бара девојка од Албанија за 500е. За Македонка можеби и повеќе ќе даде. Да му пратам абер?
Абе Дена има пари. Она ќе плате 5000 евра ако треба, само некој и да каже Јес за брак.

Последно уредено:
Член од
15 април 2019
Мислења
1.117
Поени од реакции
1.578
Веќе ти се наѕира судбината дека ке си умреш нејеебана. :(
Туку не го сфана маабето. За маж да си купеш.
Како можат да се купуват жени албанија ти како моѓ моеш да си купеш.
Сигурен сум веќе дека ногу татковци тука у северна се спремни да си ги продадат синовите за некое хиљадарче евренце.
ti ne go sfati muabetot a ne jas. decko rekov ne mazh. kaj procitavte deka ne mozam da najdam mash na sekoj cekor ima. decko baram i sakam. so so go povrzavte muabetot pari so jebac? prostitut decko ne sakam. jasno e govinda deka si materijalist. ok e.

Kajgana Shop

На врв Bottom