Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
Луѓе ќе спобудалам значи мојата свршеница ми прави преголем притисок и премногу ме навредува. Знаше се и колку имам и каде живеам и дека ќе ја делиме куќата со моите и дека сум на село. Сега и сметале моите да сме зеле стан неможела да искочи кога сака нз што сум ја ограничувал. Па ми префрла што доѓа внук ми да преспие некогаш и незнам што не. Ќе се вратела кај татко и ќе си зела стамбен кредит па ќе живеела сама. Незнам и реков ако така мислиш оди ич неможам повеќе.

Па сте правеле ли воопшто муабет каде и како ќе живеете пред да се запросите? Дали таа откога почнала да живее со вас, претпоставувам после веридбата, увидела дека и смета се наоколу или и пред тоа зборела? Дали си ти пак сто посто сигурен дека си пуштил корени кајшто живееш и дека нема селење?
Кога се влегува во брак, се гледаат двете страни и се бара решение. А вака иди си, кур ме заболе, сите знаеме. Ако не може да се договорите за битно прашање, поарно е сега да си покажете среден прст, неголи после потпис ставање.

Па нека крши глава што и ебеш матер. Кога знаела во какви услови живееш, зошто тогаш сега се буни? Ако така одлучила нека си оди, не дозволувај никој да те навредува. Ако и смета нека си бара негде поарно.
Јас сум и крив за се беше болна од ковид и како последица и падна косата и ми вика ти си крив. Требаше да правиме свадба лани затворија и за тоа сум јас крив требало досега дете да имаме и за тоа сум бил крив. Уценува многу незнам зашто е со ваков однос ко да сум најлошиот човек на светот...

Јас сум и крив за се беше болна од ковид и како последица и падна косата и ми вика ти си крив. Требаше да правиме свадба лани затворија и за тоа сум јас крив требало досега дете да имаме и за тоа сум бил крив. Уценува многу незнам зашто е со ваков однос ко да сум најлошиот човек на светот...

Ако си молчиш и стискаш рамена, нормално дека за се тебе ќе те обвинува. Според мене поубаво што не сте направиле свадба, барем да не фрлаш пари за џабе оти брзо ќе сте се разведеле. А таа штом така се научила и за снег ако падне ти ќе бидеш крив. Епа прашај ја штом за се ти си крив, поради која причина е уште со тебе?

Па сте правеле ли воопшто муабет каде и како ќе живеете пред да се запросите? Дали таа откога почнала да живее со вас, претпоставувам после веридбата, увидела дека и смета се наоколу или и пред тоа зборела? Дали си ти пак сто посто сигурен дека си пуштил корени кајшто живееш и дека нема селење?
Кога се влегува во брак, се гледаат двете страни и се бара решение. А вака иди си, кур ме заболе, сите знаеме. Ако не може да се договорите за битно прашање, поарно е сега да си покажете среден прст, неголи после потпис ставање.
Никој не гарантира дека не би се преселил ама инвестирав во куќата за да ни биде убаво ја направив како што сакаше за по година и пол да ми каже не е таква како што сакала..
Автоматски споено мислење:

Никој не гарантира дека не би се преселил ама инвестирав во куќата за да ни биде убаво ја направив како што сакаше за по година и пол да ми каже не е таква како што сакала..

Друже разведи се слободно... чим така ти прави ќе си имаш проблеми во бракот. Од такви жени аир нема да си видиш. Она ќе ти наредувала... ма мрш од тука, на клоци нека најде после некој друг да заебава. Или ќе бидеш жена како што треба, или надвор од мојот живот.

Како што кажав, за такви работи се зборува однапред, ова нејзиното ми изгледа дека не знае што сака, многу несериозно размислување.
Може убаво да седнете да се договорите што и како мислите, без некои загатки, и ако не бива пак, ни први ни последни што се скарале за место на живеење. Види и ова со понашањето колку ти смета, не може ти да си крив за секоја негативна работа во животот.

Луѓе ќе спобудалам значи мојата свршеница ми прави преголем притисок и премногу ме навредува. Знаше се и колку имам и каде живеам и дека ќе ја делиме куќата со моите и дека сум на село. Сега и сметале моите да сме зеле стан неможела да искочи кога сака нз што сум ја ограничувал. Па ми префрла што доѓа внук ми да преспие некогаш и незнам што не. Ќе се вратела кај татко и ќе си зела стамбен кредит па ќе живеела сама. Незнам и реков ако така мислиш оди ич неможам повеќе.
Мацко од Пухче? :D

Брат ако нејзе и сметаат твоите и тоа кај што ќе живее значи дека не е за тебе. Треба да се најде жена што ќе живи на село и нема да те нервира, пошто така жените ги умираат мажите, лека полека. Некој ќе рече жената ти е другар, ја ќе ти речам сосема спротивно. Со нив све е условено и идат корак по корак, како шипциве овде што не јадат малце по малце. Дел по дел те јадат и ти земаат, кога ќе биде ова, кога ќе биде она. Они само со прецизни датуми и услови работат. Све су то профитерке што би рекол еден србин.

Или е многу размазена, или не знае што сака, или има таков карактер. А може таков однос имаат мајка ѝ и татко ѝ меѓу себе, дека често ги имитираме родителските однесувања.
Ако не се разбирате, поарно секој на своја страна со време

Ќе се вратела кај татко и ќе си зела стамбен кредит па ќе живеела сама.
Па шо чека? Изгледа твоја помош чека да ти се макне од врат.
Буразер, неси го троши узалудно времето од живото. Прекраток е.

Па шо чека? Изгледа твоја помош чека да ти се макне од врат.
Буразер, неси го троши узалудно времето од живото. Прекраток е.
Незнам и реков оди си не те запирам па почна да сум и дал пари за венчаницата што ја капарила и реков еве ти аир да им видиш на парите.

Ковидов на многу луѓе кои сакаа да се земаат им даде втора шанса, идентично на твојава ситуација. Тоа што не успеавте да направите свадба/да се регистрирате е можеби твојата втора шанса. Размисли убаво и искористи ја паметно ситуацијава.

Друже разведи се слободно... чим така ти прави ќе си имаш проблеми во бракот. Од такви жени аир нема да си видиш. Она ќе ти наредувала... ма мрш од тука, на клоци нека најде после некој друг да заебава. Или ќе бидеш жена како што треба, или надвор од мојот живот.
Абре како да се разведи кога не е оженет со неа :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom