Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Sussaro

Southern comfort, southern sun
Член од
27 декември 2005
Мислења
6.166
Поени од реакции
25.885
Потполно се слагам, им објасни на сите.

Јебига таков сум емотивен и сум oтишол кај нејзините можеби и у момент на афект..
Не знам кој би издржал со свои очи да чита како дечкото и пишувал: ајде иди сеа на фитнес мрдај газето таму, а оваа да му врати пак срценце...
Добро е и што не и ја залепив една пред нејзините, да испаднам онака мега сељак.
Иначе тоа ултра мажјак драпај си мевот, тоа може да ти го кажат само напалени ороспии што размислуваат од ден за ден како да најдат некој нов ебач..
Сум бил ја кога треба и див вепар у кревет и мек ко тазе леб, ама тоа е, нема разочарување живот иде даље, со тек на време се ке се опорави.

пс: тоа со ортомата беше иронично.. :D
Тука сине.

https://forum.kajgana.com/threads/Најголеми-грешки-во-врска-со-љубовта.37497/page-3#post-6093840

Препорачани поднаслови

Илузијата на сопственост

Погрешна логика на реципроцитет

Не разбирањето на економската логика на функционирање на жените

и

Носење одлуки под емотивен набој

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.729
Поени од реакции
13.468
Ако си сакал да те третира како маж, требало така и да се понашаш, а не како третоодделенец, да ја кодошиш кај мајка и и татко и.
Вака си ја оплескал ептен.
Ова!
Но ај ќе речам дечково е млад, се работи за врска начната во крајот на втората деценија на својот живот, па оттаму и неискуството со луѓе, воопшто.
@PancirMKD
Другар, вашиот проблем е само ваш и ничив друг. Ти можеш да се консултираш со твоите, да ти дадат некаков совет апропо тоа во што се сомневаш, но никогаш, повторувам НИКОГАШ не смееш да ги ставаш фактите на фамилијарна (или не знам каква друга) маса. Тоа е одлика на ептен слаб карактер, ти покажуваш само колку си неспремен сам/со неа да го решиш заедничкиот проблем, па инволвираш трети лица. И што е уште потрагично, си го направил ова унакрстно, си отишол на другата страна, нејзините родители да ги инволвираш, демек приберете си ја малата, она ме има изневерено со некој друг. Со ова си го имаш зацементирано крајот на врскава, која можеби и онака немаше да има некаква светла иднина.
Што е доброто од ова, тоа е дека си научил по потешкиот пат како понатаму да (не) настапуваш, до некаде може да се каже и дека си го убрзал крајот, од трета страна, интуицијата си ја имал разработено, но мислам дека следниот таков испад на некоја твоја идна девојка нема толку холерички да настапуваш, туку ќе проценуваш ситуации и моменти. Сепак си доста млад да го зимаш ова за некаква пропаст во животот. Сите сме го јаделе. И мажи и жени. Бар еднаш у живот.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.899
чекај, сега пак ќе дојди некој да ти кажи дека социјалните мрежи и модерниот начин на живот не ги ебаа врските и моралот кај луѓето ;)

баш во денешно време кога имаш сè под нос е исклучително тешко да останиш верен..
Сами си ги ебавате врските и браковите, па после социјалните мрежи се виновни. Сите се со лесен памет.

И денес кога се ти е достапно и може да најдеш некоја со еден клик на фб и инстаграм мислам дека е да останеш верен. Кога искрено сакаш некоја личност тогаш те заболе оноа за други.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Член од
22 април 2012
Мислења
75
Поени од реакции
54
Ново пораче од нејзе:
Извини најмногу за се ова што ти го правам, ама верувам дека е многу подобро отколку да бидам со тебе, а да не знам дали те сакам и да не ја добиеш истата љубов. Ти си човекот што ми даде крила да летам и што ме научи како е да се сака и никогаш нема да можам да заборавам се што сум имала со тебе. Ти заслужуваш да бидеш сакан колку што ти сакаш, а јас моментално не се осеќам така и тоа ми е најтешко. Немам потреба и намера да бидам сега со друг и никогаш нема да направам да те повредам повеќе од ова што направив. Знам дека те разочарав најмногу во животот. Само сакам и ти мене ако е можно на најдобар начин да ме памтиш и ако даде господ може и пак ќе бидеме заедно еден ден. Никогаш ништо не се знае, не знам кај ќе ме однесе патот. Само не сакам да бидам ороспија во твоите очи.......

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.165
Поени од реакции
6.046
Ново пораче од нејзе:
Извини најмногу за се ова што ти го правам, ама верувам дека е многу подобро отколку да бидам со тебе, а да не знам дали те сакам и да не ја добиеш истата љубов. Ти си човекот што ми даде крила да летам и што ме научи како е да се сака и никогаш нема да можам да заборавам се што сум имала со тебе. Ти заслужуваш да бидеш сакан колку што ти сакаш, а јас моментално не се осеќам така и тоа ми е најтешко. Немам потреба и намера да бидам сега со друг и никогаш нема да направам да те повредам повеќе од ова што направив. Знам дека те разочарав најмногу во животот. Само сакам и ти мене ако е можно на најдобар начин да ме памтиш и ако даде господ може и пак ќе бидеме заедно еден ден. Никогаш ништо не се знае, не знам кај ќе ме однесе патот. Само не сакам да бидам ороспија во твоите очи.......
А сега прочитај го уште еднаш ова.

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Ауу, класична патетична „не е до тебе, до мене е“ порака, па ми даде крила, ме научи да сакам, па уште и пушта водичка може пак ќе бидеме заедно еден ден. Мизерија од особа.

Школски пример од тоа учебниците на @Sussaro

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.678
Поени од реакции
14.560
Ново пораче од нејзе:
Kласика порака, значи како СКОРО сите се исти... немогуче, а сепак могуче.
Сусаро за вакви го дрви веќе со години...

Пиши и кога ќе те види на улица - да ја премине ако сте на истата и турај пепел. Или ништо не пишувај.

Z

zmej gorjanin

Гостин
Ново пораче од нејзе:
Ова е класика, само не знам колку е ОК да споделуваш вакви пораки на јавен форум. Немој и ти да бидеш курва ко неа.

Член од
22 април 2012
Мислења
75
Поени од реакции
54
А сега прочитај го уште еднаш ова.
Го прочитав, јасно ми е, нејзе не
Ова е класика, само не знам колку е ОК да споделуваш вакви пораки на јавен форум. Немој и ти да бидеш курва ко неа.
Тоа e тоа од мене. Имајте убав ден и чувајте се од женска беља :D

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
Паметни сме убави
слатки ко бонбони
по нас машките лудуваат
ко кученца се они.

Ѕвезди ни симнуваат
цвеќиња купуваат
пијачки ни плаќаат
со коли дома не враќаат.

Z

zmej gorjanin

Гостин
Го прочитав, јасно ми е, нејзе не

Тоа e тоа од мене. Имајте убав ден и чувајте се од женска беља :D
Ако мислиш дека и враќаш, се лажеш. Пичка ја заболе, уште и ги дигаш акциите кога гледа (ако чита) дека се умараш со неа. Само глеј да не се излажеш да се видите кога ќе те бара пак, биди муж. :)

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.678
Поени од реакции
14.560
Зашто да не е ОК? Ниту го знаеме кој е, ниту која е.

И да прочита некогаш - што он би изгубил во нејзините очи што она веќе не изгубила во неговите?

C

Castiel

Гостин
Од моментот кога си отишол да плачеш кај баба и дедо натаму, не постои можност некоја да те гледа како маж. А не па како мега сељак. Па макар и жива ја одрал таму.
А он како треба да ја гледа кога ја фатил како го вара?

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

Kajgana Shop

На врв Bottom