Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Чим мисли едната дека си мажиште, јас ти препорачувам да реагираш таму. Не знаеш кога нареден пат ќе добиеш таков комплимент, што си е сигурно, сигурно.
Ама тоа не е по игра на случајност, јас активно се трудам за да дојдам до такви резултати, иако е суптилно. Тоа ти е како јака женска некоја која ќе облечи сукња допичњак па вика што зјапаат мажите по нејзе не и е јасно :icon_lol:. Кај жените тоа е очигледно кај нас е подкомуникациски, енергија аура :icon_lol:. Нема сите да се влажнат по мене кога ќе ме видат ама од десет четири доволни се, три доволни се. Иако се повеќе :icon_lol:.

П.С. Она женскине шо добиваат на фејсбук инстаграм комплименти шо мислиш со колкумина од нив секс имаат? Со ниеден, тоа е Бета однесување.

Последно уредено:

Darklady

Модераторка
Член од
29 октомври 2011
Мислења
5.738
Поени од реакции
35.579
Ама тоа не е по игра на случајност, јас активно се трудам за да дојдам до такви резултати, иако е суптилно. :icon_lol:. Нема сите да се влажнат по мене кога ќе ме видат ама од десет четири доволни се, три доволни се. Иако се повеќе :icon_lol:
Аман бре Буцио што направи, секоја трета утоп по тебе.

Туку оваа што ти лакјува се живо и диво и што ти вели дека си мажиште, да не го става ова мажиште во наводници?

И штом твоево суптилно трудење дава резултати, дај објасни малку повеќе што, како, зошто, барем да ја намалиме бројкава на алоунери, секако по тебе трчаат и се влажнат девојки и не знаеш која да ја одбереш;)

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Аман бре Буцио што направи, секоја трета утоп по тебе.

Туку оваа што ти лакјува се живо и диво и што ти вели дека си мажиште, да не го става ова мажиште во наводници?

И штом твоево суптилно трудење дава резултати, дај објасни малку повеќе што, како, зошто, барем да ја намалиме бројкава на алоунери, секако по тебе трчаат и се влажнат девојки и не знаеш која да ја одбереш;)
Ајде сега и ти знам дека ме сака се познава, дури и очигледно е луѓево мислат дека имам нешто со нејзе а врска нема :icon_lol:. Право да ти кажам и мене не ми е верно дека трчаат по мене, не трчаа порано јас трчав.

И да ја кажам финтата а :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:? Така е ова една реченица и одма ќе ги рашири нозете, а бе те скенира саат саат и пол и ти треба мајмун да изграваш дури не почне таа да вложува во разговорот, така се лажат и манупилираат ова жениве. Посебно ако е поинтелегнтна, те тестира тестира дали лажираш или вистински си алфа, одма после 10 минути ќе речи не бива овај дај друг :icon_lol:.

Последно уредено:
Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.375
Поени од реакции
43.187
Буцио е player, ги освојува жените со својата самодоверба и ароганција

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Буцио е player, ги освојува жените со својата самодоверба и ароганција
I'm the man i'm the pimp im the shit :icon_lol:.[DOUBLEPOST=1519311185][/DOUBLEPOST]
Единствено логичко објаснување за буцио да го бркаат три студентки од 22-23 години е тоа он да е Прилепчанецот вчера што добил 550к евра на кладилница :pos:
Lover vs provider. I am the lover not the provider :icon_lol:.

Последно уредено:
Член од
16 јануари 2018
Мислења
25
Поени од реакции
11
Не ти е верно а? И мене не ми беше дури не почнаа резултатите да идат :pos::pos::pos::pos::pos::pos:.
Брат ако не можеш да се справиш со трите, има друга алтернатива да повикаш некој од птијателите. Нека ти помогнат.

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Брат ако не можеш да се справиш со трите, има друга алтернатива да повикаш некој од птијателите. Нека ти помогнат.
Бев на една забава и сега што да се прави алфа однесување центар на внимание, Лав крал на џунглата и ич да не ти е гајле што мислат за тебе. Почнав да играм како идиот :pos::pos::pos::pos::pos::pos:. Реков што се мора мора се, вежба за излез надвор од комфорната зона. Па почнаа да стигнуваат комплименти колку многу јако сум играл :icon_lol:, од спротивниот пол, а се тешев си викам сите ќе си мислат пијан сум и да се глупирам тоа е тоа, а трезен се се прави.

MS-13

007
Член од
12 октомври 2017
Мислења
52
Поени од реакции
43
Lugje zdravo... Imam eden problem... So edno cupe sum vo vrska vekje eden mesec... Taja se beshe super mnogu bevme srekjni... Ima mnogu burno minato... Imashe i rodenden no mu cestital bifshiot rodenden i neshto mnogu jako ja pogodilo vsrce... I pocna da mu se meshaat custvata... Padna nekako vo depresija.... Mene me gushnii me bacuva saka da e so mene see naj naj saka da mi bidi... Mi vika ima momenti koga mi idi grdo custvo deka te nekjam aa ima momenti koga nemozam bez tebe da ziveam... Mi vika ko ke mi dojdi to custvo gi pushtam slikite so tebe i placam .. Sho mozi da e ova? A istotaka mi kaza deka nekji da e so bifshiot go mrazi nekji da go vidi... Kakvo e ova meshanje na custvataa??... Pomognete mi... A i jas ja sakam mnogu... Mi rece imam i neshto da ti raskazam mn vazno... Za da mi olesni mene... Eve deneska posle se dogvodogovorivme da mi kazii....neznam kako dojde ova vaka naednash... Sho se deshava?... Prv pat vaka... Nemozam da razberam me saka me saka i naednash gubi custvo i posle see mu se vrakja, i po nekoe vreme pak isto... Eden mesec mu se deshava ova ... POMOGNETEEE MI NEKAKN VE MOLAM HELPP

Член од
24 октомври 2012
Мислења
812
Поени од реакции
510
Lugje zdravo... Imam eden problem... So edno cupe sum vo vrska vekje eden mesec... Taja se beshe super mnogu bevme srekjni... Ima mnogu burno minato... Imashe i rodenden no mu cestital bifshiot rodenden i neshto mnogu jako ja pogodilo vsrce... I pocna da mu se meshaat custvata... Padna nekako vo depresija.... Mene me gushnii me bacuva saka da e so mene see naj naj saka da mi bidi... Mi vika ima momenti koga mi idi grdo custvo deka te nekjam aa ima momenti koga nemozam bez tebe da ziveam... Mi vika ko ke mi dojdi to custvo gi pushtam slikite so tebe i placam .. Sho mozi da e ova? A istotaka mi kaza deka nekji da e so bifshiot go mrazi nekji da go vidi... Kakvo e ova meshanje na custvataa??... Pomognete mi... A i jas ja sakam mnogu... Mi rece imam i neshto da ti raskazam mn vazno... Za da mi olesni mene... Eve deneska posle se dogvodogovorivme da mi kazii....neznam kako dojde ova vaka naednash... Sho se deshava?... Prv pat vaka... Nemozam da razberam me saka me saka i naednash gubi custvo i posle see mu se vrakja, i po nekoe vreme pak isto... Eden mesec mu se deshava ova ... POMOGNETEEE MI NEKAKN VE MOLAM HELPP
Не си го троши времето со некоја што не знае што чувствува кон тебе, што има мешани чувства. Не дозволувај да бидеш изигран ко јас што бев. Биди маж, и стави крај.

MS-13

007
Член од
12 октомври 2017
Мислења
52
Поени од реакции
43
Nemozam tuku taka da ja ostavam... Cupeto go znaeme mnogu e dobroo ne e nenoja takva...drugarkite mi vikaat deka je pomini vo depresija e... A i ja sakam

Kajgana Shop

На врв Bottom