Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
Prijdi i, vikendov ke zaladit pa nemat nadvor da sejt, togas pred site ke trebit da i prijdis, vhodnik ili vucilnica. ;-) u

Sent from my D2403 using Tapatalk
Јас мислам дека ако излезе на студот, то ќе биде знак дека го сака, вака на сонце и убо време, сите излегват, нека почека да падне температура и некое ладно дожденце, па да види дали стварно го љуби.

Џ

ЏинЏер

Гостин
Неколку дена ја имам забележано (исто и денеска), таа беше во дворот со нејзината другарка пред првиот час, кога јас пристигнувам во училиштето.
Можно е да излегува надвор во дворот, да ме чека мене да и пријдам за да зборуваме или има некоја друга причина за ова?

-И дали утре ако е повторно надвор во дворот, би било добро да и пријдам да поразговараме?
Де човече, доста ја тупиш работата и си го замараш мозокот со глупости. Пријди и, што има да изгубиш? Верувај дека и најлошото сценарио што може да ти се деси доколку се пуштиш на девојка на овие години за некоја година ќе ти е смешно.
Значи уште утре, пријди и и почни муабет. И да не те видам веќе на темава!
Поздрав и со лесно. :pipi:

D

Daedalus

Гостин
@VaneStoilov
Не ја слушај/читај, ја така пријдов и изедов корпа. И сеа патетично и меланхолично и' го кликам фб профилот 30 пати/s и фантазирам за романтични сцени кои не' вклучуваат нас двајца. Од пуштање на женски што ги сакаш, све што ќе добиеш е патња и болка во неизмерни и неподносливи количини.
Поздрав и со лесно. :pipi:

Makaron

КЕН ЛИИИИ лиду дибу даут јууууууу !!!!
Член од
16 јули 2014
Мислења
7.612
Поени од реакции
11.740
Vas zenite mozit vi e smesno, prasaj ne nas kako ni e. :'(

Sent from my D2403 using Tapatalk

Член од
24 март 2010
Мислења
15.346
Поени од реакции
26.345
Лажеш. Се храниш од туѓата болка и страдање, затоа и се обидуваш да ме спречиш да му помогнам на детево.
Напротив. Мене ми е страв дека детето е во години во кои е исклучително gullible, a твојот совет беше многу... чегрански.

Ако наместо „Верувај дека и најлошото сценарио што може да ти се деси доколку се пуштиш на девојка на овие години за некоја година ќе ти е смешно.“ стоеше „Јас мислам дека најлошото сценарио што може да ти се деси доколку се пуштиш на девојка на овие години за некоја година ќе ти е смешно. Доколку преживееш некоја година и не се самоубиеш во меѓувреме.“ тогаш советот ќе беше многу поприфатлив и прилагоден на возраста на тој кон кој е наменет.

Kajgana Shop

На врв Bottom