Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Џ

ЏинЏер

Гостин
Вчера се зближив со нејзините другари од одделение и си правев муабет со нив, а и таа беше таму.
Денеска, после физичко (имав 2 час), таа беше во ходникот, и кога поминував покрај неа ми рече:

"Што правиш Срцка" ?

Можно е ова нешто да значи и што би требало да правам од утре?
Утре после трети час отиди и' и залапај ја. Ако трети час ти е географија, тогаш после втори оди.

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.638
Поени од реакции
31.857
Вчера се зближив со нејзините другари од одделение и си правев муабет со нив, а и таа беше таму.
Денеска, после физичко (имав 2 час), таа беше во ходникот, и кога поминував покрај неа ми рече:

"Што правиш Срцка" ?

Oд утре маваш поофанзива, како Франција што удри по Исиловци после црвеното светло, нападот. Инаку твојава офанзива може да е копнена и воздушна. Копена е пример да ја прашаш ти онака од близина ,,Што правиш Срцка, како си денес", а воздушна е пример да истово пршање да и го поставиш преку прозорец за време на одморот, кога ти си горе, а таа е долу.

Мислам дека копненава е поефективна, пошто поблиска е, попрегледна. Онака убо да ја опулиш шо се вели.

VaneStoilov

Jaeger
Член од
6 јуни 2015
Мислења
98
Поени од реакции
13
Утре после трети час отиди и' и залапај ја. Ако трети час ти е географија, тогаш после втори оди.
Oд утре маваш поофанзива, како Франција што удри по Исиловци после црвеното светло, нападот. Инаку твојава офанзива може да е копнена и воздушна. Копена е пример да ја прашаш ти онака од близина ,,Што правиш Срцка, како си денес", а воздушна е пример да истово пршање да и го поставиш преку прозорец за време на одморот, кога ти си горе, а таа е долу.

Мислам дека копненава е поефективна, пошто поблиска е, попрегледна. Онака убо да ја опулиш шо се вели.
Сериозни сте? :eek:

B

beaverknight

Гостин

"Што правиш Срцка" ?

Иди и' не знае, влези у фул офанзива.

C

Castiel

Гостин
Нека ја залапа пред први да ја изненади и фати не спремна. Не дај боже може филозофија да има први па после ќе му мрчи.

Џ

ЏинЏер

Гостин
Нека ја залапа пред први да ја изненади и фати не спремна. Не дај боже може филозофија да има први па после ќе му мрчи.
Пред први е лоша идеја, посебно ако се прва смена. Замисли девојчето да се успало и да не стигнало да измие заби, каков бакнеж би било тоа... :pov:
Затоа се дава луфта од 2-3 часа, да има време да сфати дека и мириса здивот и да позајми мастика од другарка. :)

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.270
Поени од реакции
2.271

"Што правиш Срцка" ?

Наснимај ЦД со песни од Сергеј Цеткович и Саша Ковачевич.
Како последна песна стај се ти како ја пееш од Галија - Додирни ме. Можеш да пробаш и со Кад ме погледаш од истата група, зависи која поубаво ти лежи на гласот.
Нацртај срце на ЦД-то, потпиши се (со иницијали, никако цело име и презиме) и брцни и го некако во ранец без да примети.

За 2-3 дена сама ќе дојде и ќе те залапа после втори час, нема што ти да се мачиш.
Само гледај да ти се измиени забите и немаш гајле.

Џ

ЏинЏер

Гостин
Наснимај ЦД со песни од Сергеј Цеткович и Саша Ковачевич.
Како последна песна стај се ти како ја пееш од Галија - Додирни ме. Можеш да пробаш и со Кад ме погледаш од истата група, зависи која поубаво ти лежи на гласот.
Нацртај срце на ЦД-то, потпиши се (со иницијали, никако цело име и презиме) и брцни и го некако во ранец без да примети.

За 2-3 дена сама ќе дојде и ќе те залапа после втори час, нема што ти да се мачиш.
Само гледај да ти се измиени забите и немаш гајле.
Ова со Додирни ме кај мојата тинејџерска верзија би запалило for real :D
А можда и кај сегашната верзија.

Black Hok

CRUISE
Член од
11 декември 2012
Мислења
2.400
Поени од реакции
1.261

"Што правиш Срцка" ?

Нека не те заебаваат овие..Чим ти рекла срцка,може и се допаднал муабетот што сте го правеле пред тоа со другарките,може и те бендисала,а може и мајтап си игра со тебе..ТИ прави се ладен камен,не буквално,туку онака,демек си незаинтересиран,али во исто време паралелно труди се да дознаеш дали те заебава,или го мисли тоа..Али мал си ти,ќе ја посериш сигурно.

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.638
Поени од реакции
31.857
Сериозни сте? :eek:
Јас сум мртов сериозен. (ме кремираа, сега духот мој ти пишува) :D

@Black Hok не го учи финтите со игнорирање оти ќе ја засери сто посто :D Ќе си најди момето некој друг после кај шо ќе му вика „Шо прајш срцка"„Шо прајш душичко" моја и така натака.

Ване пробај да се доближиш со момето. Како можеш да се доближиш/зближиш? Ама не претерувај со тоа доближувањето оти ако затераш саглам на другарска база, можеш да и постанеш најдобро другарче на кое ќе му ги раскажува менструалните болки и циклуси, а во меѓувреме ќе бара друго момче. Ослободи се, скини го внатрешниот притисок и пали самоуверено.

M-1

Добро утро Махачкала!
Член од
6 септември 2010
Мислења
4.243
Поени од реакции
7.364
Ване, во никој случај немој да се најш во горенаведените ситуации, без разлика колку си очаен не ги земај во предвит. Истите постапки се аматерски и ти се равни на пропаст или уште полошо недај Боже на самоубиство. зш ти е равно на пропаст. Ваков проблем, заслужува голема подготвеност и решителност. Зато, земи косилка или тример за трева и покоси ја тревата во училишниот двор рељефно во вид на срце(саде немој ко од Дунавка, ти се молам), по желба можиш да го искосиш и нејзиното име.Внимавај, многу е битно во каков размер ќе го напрајш истото. Зато шо, морат да имаш нацрт план од катастар за истото и дозвола за косење од Паркови и Зеленилоили општо кажано од ЈП Комуналец. За истите можам јас да ти средам, но и да ти кажам во кој размер и со какви варијации можиш да настапиш, за да целокупниот подвиг да биде успешен.[DOUBLEPOST=1447916845][/DOUBLEPOST]А јас, во 10:00 сум на суд, ти се по.ерам во државата.

VaneStoilov

Jaeger
Член од
6 јуни 2015
Мислења
98
Поени од реакции
13
Неколку дена ја имам забележано (исто и денеска), таа беше во дворот со нејзината другарка пред првиот час, кога јас пристигнувам во училиштето.
Можно е да излегува надвор во дворот, да ме чека мене да и пријдам за да зборуваме или има некоја друга причина за ова?

-И дали утре ако е повторно надвор во дворот, би било добро да и пријдам да поразговараме?

Makaron

КЕН ЛИИИИ лиду дибу даут јууууууу !!!!
Член од
16 јули 2014
Мислења
7.612
Поени од реакции
11.740
Неколку дена ја имам забележано (исто и денеска), таа беше во дворот со нејзината другарка пред првиот час, кога јас пристигнувам во училиштето.
Можно е да излегува надвор во дворот, да ме чека мене да и пријдам за да зборуваме или има некоја друга причина за ова?

-И дали утре ако е повторно надвор во дворот, би било добро да и пријдам да поразговараме?
Prijdi i, vikendov ke zaladit pa nemat nadvor da sejt, togas pred site ke trebit da i prijdis, vhodnik ili vucilnica. ;-) u

Sent from my D2403 using Tapatalk

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.270
Поени од реакции
2.271
Ова со Додирни ме кај мојата тинејџерска верзија би запалило for real :D
А можда и кај сегашната верзија.
Ами не тресам зелени ја, таа на памет ми е научена. И тоа на неколку инструменти :P
Во тинејџерски денови тука беше и ИнглеСијас со Hero, ама југословенското буди носталгија на овие простори и мораше подобра алтернатива :smirce:

Kajgana Shop

На врв Bottom