Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Сталкерот

Резидентен космонаут
Член од
5 јуни 2012
Мислења
5.762
Поени од реакции
7.594
Речи и „Маче фати се со мене, ќе те напраам човек“. Ако те отера у три лепе ќе се извадиш дека си се заебавал. Ако ти се насмее, значи ти дава зелено светло. 100% пали финтава.
Поздрав и со лесно.
Во принцип не е толку битно шо ќе и каже. Начинот е важен.

Член од
2 јуни 2007
Мислења
5.704
Поени од реакции
3.266
:vozbud: Не е можно бре! :pos:
Ќе отиде дома ќе и рече на мајка му Стани од аналот ма! :D[DOUBLEPOST=1445113272][/DOUBLEPOST]
Речи и „Маче фати се со мене, ќе те напраам човек“. Ако те отера у три лепе ќе се извадиш дека си се заебавал. Ако ти се насмее, значи ти дава зелено светло. 100% пали финтава.
Поздрав и со лесно.
А ја уствари и стварно ќе ја пробам оваа фора, што кур? :D

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.150
Поени од реакции
16.087
da, razgovaravme vekje i kao se e u red... Istoto mi go kaza sto i ti, ali nervira faktot sto ednostavno nekoj se trudi a nekoj znae samo da se pojavi od vreme na vreme....ke go nema den,dva pa se pojavuva ili pa navecer znae da pobara, da pise ali ne e toa toa iako on se ponasha naj ok, ne znam dali ako prodolze vaka ednostavno najotvoreno da kazam deka ne sakam da me bara i toa e toa, dali uste sega da presecam....? ...ne znam dali mozes da izmenis ednostavno nekogo i dali vredi da se trudis za nekogo na kogo se mu e ednostavno ravno u zivotot :)
На никој не му е се рамно во животот, иако може се однесува така.
Треба да си бараш човек што ти одговара, карактерно, по муабет и по однесување. Овој очигледно не ти одговара, зашто и по тоа малце време што се гледате, тебе веќе ти ствара несигурност. Јас пример ич не можам да функционирам со затворени личности, као ладни, многупати и да им вадиш зборови со клешти ... ау не, такви ни во поблизок круг на луѓе, а камоли за партнер. Не дека јас сум поарна од нив па ги ставам на пониско скалило, само едноставно не функционирам со такви, не ми е пријатна дружбата со нив и тоа е тоа.
Може стварно не е нешто заинтересиран за тебе, а може и да е од овој тип на луѓе, не знам. Во секој случај, ти си знаеш најарно што ти одговара и со што можеш да се носиш.

S

SpaceTraveler

Гостин
Братче чим покажува знаци собери храброст ајде и пуштај се во акција, можеш само да добиеш. :)

Fringe

Скитник низ паралелни светови
Член од
24 септември 2011
Мислења
7.898
Поени од реакции
3.006
Пробај пушти се,од корпа не се умира!

Член од
20 април 2014
Мислења
5.239
Поени од реакции
5.821
Mali abe aj use na 16 god zenski menski. Zemi tam igraj video igricki na PC po cel den, zaebi zenski bakraci. Koa ke porasnes malce ke ti bide jasno sho i kako. Se dodeka imas prasanja nesi za toa. ;)

Член од
26 ноември 2014
Мислења
834
Поени од реакции
1.368
Mali abe aj use na 16 god zenski menski. Zemi tam igraj video igricki na PC po cel den, zaebi zenski bakraci. Koa ke porasnes malce ke ti bide jasno sho i kako. Se dodeka imas prasanja nesi za toa. ;)
Сигурен сум дека полош совет од овој немам видено.

А тоа го велам дека... јас се зафркнав порано така, со игрите..

Kajgana Shop

На врв Bottom