da, razgovaravme vekje i kao se e u red... Istoto mi go kaza sto i ti, ali nervira faktot sto ednostavno nekoj se trudi a nekoj znae samo da se pojavi od vreme na vreme....ke go nema den,dva pa se pojavuva ili pa navecer znae da pobara, da pise ali ne e toa toa iako on se ponasha naj ok, ne znam dali ako prodolze vaka ednostavno najotvoreno da kazam deka ne sakam da me bara i toa e toa, dali uste sega da presecam....? ...ne znam dali mozes da izmenis ednostavno nekogo i dali vredi da se trudis za nekogo na kogo se mu e ednostavno ravno u zivotot
На никој не му е се рамно во животот, иако може се однесува така.
Треба да си бараш човек што ти одговара, карактерно, по муабет и по однесување. Овој очигледно не ти одговара, зашто и по тоа малце време што се гледате, тебе веќе ти ствара несигурност. Јас пример ич не можам да функционирам со затворени личности, као ладни, многупати и да им вадиш зборови со клешти ... ау не, такви ни во поблизок круг на луѓе, а камоли за партнер. Не дека јас сум поарна од нив па ги ставам на пониско скалило, само едноставно не функционирам со такви, не ми е пријатна дружбата со нив и тоа е тоа.
Може стварно не е нешто заинтересиран за тебе, а може и да е од овој тип на луѓе, не знам. Во секој случај, ти си знаеш најарно што ти одговара и со што можеш да се носиш.