Acid
Frontman
- Член од
- 22 јануари 2005
- Мислења
- 35.226
- Поени од реакции
- 34.519
Да бе, затоа, нели, воопшто не постојат парови кои немаат ебан денар (а сепак се заедно) и не постојат мангупи кои им ги ќарат девојките на мулињата што мислат дека можат да ја освојат некоја само со частење пијачкаСлушај ваму јас зборувам од тоа што знам од животот, девојките без причина не те гледат не мора да биде матриалистичка причината, секоја девојка ке најде дечко од кој преку него може да ги лечи своите комплекси,некој си сакат добро додерани што се грижат како изгледат,некоја сака да биде со интелегентен,интелектуал "да знае многу" така што таа да се фали во друштво дека има паметен дечко, некоја сака мангуп не некоја туку повеќето во овој случај, а најмногу на денешно време нормално да ги имаш џебовите полни,лукзусна кола,куќа,лукзусен живот.Но ако си мрзлив, ако не се облекуваш добро,ако не си некој си фаца, ако не си познат на маало, кафулиња, друштво верувај ми тешко е да најдеш девојки. Значи секогаш мора да постои причина, само во one night stand нема причина- ама таму треба да бидеш lepota и да имаш шарм, да бидеш стварно cassanova типче.

Не, сериозно, кои филмови ги гледаш и во какви друштва циркулираш?
Ако велиш дека тоа е она што го знаеш од животот, мене ми се чини дека е до тебе и до контактот кој го остаруваш со останатите. Што знам, ако бараш спонзоруши - ќе ги најдеш со постапките кои ги опиша. Ако бараш некоја троа понормална девојка, ќе се обидеш на старомодниот начин - со зборење, делување и споделување (моменти, чувства и тн). Ако сметаш дека сите жени се спонзоруши на светов, те жалам. Опрај се со време, дур не си го заебал животот.