- Член од
- 5 февруари 2007
- Мислења
- 10.730
- Поени од реакции
- 13.471
Прво и прво, кои се тие нејзе да и` забрануваат да праи со тебе што сака?Дечки се најдов во деликатна ситуација. Ми требаат совети пошто i'm in a dark so dark that I feel like I'm knocking on heaven's doors. Ама не знам дали вреди.
Со едно девојче се знаеме многу одамна, братучетка на мој другар е, и делиме симпатии уште на времето кога имав девојка ја, делиме многу сличности, квалитетен муабет anywhere, anytime и по секој мој критериум она е девојка one in a milion у мој случај. Веќе одамна сум сингл и ја и она, и си правиме муабети и сме искрени за своите чуства и двајцата сме свесни дека сакаме да имаме нешто повеќе. Деновиве за празнициве славевме заедно и се десија некои ствари, ама одма излегоа проблеми со другар ми кој се сомнева дека нешто се дешава со нас и почнаа збрки. Он и брани да има нешто со мене заради тоа што сме другари, и го праќа својот другар да и се дере и кара со оваа да ја убедува да прекине било каква комуникација со мене. Се тоа позади мој грб. И во ред е, ако дојдат привн кај мене ќе паднат кавги па дури и тепање какви темепраменти сме.
Не знам што да правам, како да пристапам и што да се одлучам, ризикувам другари за девојка која веќе одамна ми е симпатија и ја посакувам одамна.
Второ, какви се тие пријатели што тебе ти бранат да имаш нешто со нејзе?