D
devojcence
Гостин
majmun ne go lazi deteto
седи сега не расипувај филм, јас теоретски сум добар поарно да му дадам надеж за во пракса самиот нека се снаоѓа како знае и умее, дали ќе украде мерцедес или ќе проба со друга фора негово си еmajmun ne go lazi deteto
Е така, нема за шоИвица секој со своите перспективи и познавања. Еве јас и ти имаме различни искуства за овие две работи. Јас само го тврдам тоа што го знам. Тоа што не го знам, сакам да го сознаам и научам. Еве ти ме просветли дека имало и такви машки кои никогаш во животот не искусиле групно дркање. Јас значи сум била во заблуда предходно и со погрешно мислење спрема цел машки род. Фала ти на увидот за различната перспектива од мојата.
Добро дечки, со револт го пишам ова на темава затоа не ми замерувајте али, дали девојкиве на денешницава сакаат нешто друго освем пари и моќ? Дали девојкиве го ценат нашето поминато време со нив, нашите чувства искажани кон нив, некои наши пожртвувани работи за да бидеме со нив, или со еден збор дали ја ценат ЉУБОВТА што им ја даваме нив? Би сакал на ова прашање да добијам и некој искрен одговор од женско лице
П.С нема врска со претходниот пост што го напишав пред некој ден
Значи секој човек си има маани, никој не е совршен а и доста добро си ги знам своите недостатоци, сепак сум сеуште малолетен и само сакам да разрешам некои прашања за да знам како да постапам во иднина а не да бидам слеп за некој основни работи што следуваат
Да бидам попрецизен, во Охрид* има доволни парови како пример што го кажуваат спротивното
Нема да добијаш искрен одговор.Материјализмот е на цена не само кај нас туку и секаде по светов.Значи воопшто не ми беше целта да ве навредам ВАС девојките со прашањево. Сакам само искрено да кажите, зошто и ние машкиве сепак сакаме да бидеме сакани и ценети, но во 21 век тешко тоа го добиваме без пари и моќ, а и да, во последно време само плачете од тоа дека ве искористуваат момчиња, и дека сите ние сме исти, али според мене дечко кој цени и одвојува време за вас неможе да ве натера да плачите, освем тие што се возат во мерцедес и целта им е да ве расплачат од самиот почеток. Спонзорството си го прави своето, и изгледа нема назад
Како тоа фетиш по саат или хаљина е поврзано со било која од карактеристиките кои ги наведе послем?.и кои имаат фетиши по саати и халињи, да, тоа можеш да го очекуваш.
Наметнуваш твој морален став дека под дифолт ако некој е во "уметнички кругови" е покул како карактер. Пошто темпераментот, сексот и како се уклапаш со особата не се побитни неголи тоа дали особата е неконформиста и уметник или е "комерцијала."Обично во "уметничките кругови " можеш да начекаш помалце ваков тип на девојки, иако тие може ќе бидат со додатни недостатоци, на психа или физика.
Секако. Треба да бараме грди и несредени типки. Физичката привлечност е важна и тоа дали е средена е важно. Колку и да пробуваат луѓето да го негираат тоа и други луѓе да се прават дека тоа воопшто не им е битно, битно им е на повеќето. Не можам да се заљубам во девојка која не ми е атрактивна. Да, ако е добра девојка можам да бидам другар со нејзе, да ја поштувам, ама ако не ми е јака и не ме привлекува, со сила ли ќе пробувам да барам нешто во нејзе за да не испаднам "материјалист" и да ги забележам нејзините "духовни" особини?- ако е тип топ средена (е ова е проблемот поради кој се улетувате по вакви, што укажува на ваш проблем...
Добро дечки, со револт го пишам ова на темава затоа не ми замерувајте али, дали девојкиве на денешницава сакаат нешто друго освем пари и моќ? Дали девојкиве го ценат нашето поминато време со нив, нашите чувства искажани кон нив, некои наши пожртвувани работи за да бидеме со нив, или со еден збор дали ја ценат ЉУБОВТА што им ја даваме нив? Би сакал на ова прашање да добијам и некој искрен одговор од женско лице
П.С нема врска со претходниот пост што го напишав пред некој ден
И ја имам фетиш за саати и халињи, и миничи се океј. Ама ги немам другите карактеристики кои ги разделив со "и" за да не бидат изолирано сфатени, како од твоја страна.
И ти ко другаркава истаИ ја имам фетиш за саати и халињи, и миничи се океј. Ама ги немам другите карактеристики кои ги разделив со "и" за да не бидат изолирано сфатени, како од твоја страна.
Аха...уствари јас реков не коментирам веќе на лигави темиДобро како јас не познавам такви девојки како што ти ги опишуваш погоре? Секоја моја другарка сака љубов и убава, здрава врска, врз која може да гради нешто повеќе во иднина.
Не дека те обвинувам за нешто, ама си се запрашал ли ти каков си? Ај малку биди објективен спрема себе и види си ги твоите недостатоци и маани. И поправи ги за во наредната врска за да не ти се дешаваат пак вакви работи. Не е секогаш кривицата во другиот, тоа ми е поентата.
Леле леле некој е .... (не смеам да кажам што, таман средив односи со управа)Кое спротивно?
Инаку да, од девојки кои се научиле да мислат само на себе и стално да се туркаат со другите, кои немаат доволно свој потенцијал и кои имаат фетиши по саати и халињи, да, тоа можеш да го очекуваш. Егзистенцијалистичка загрозеност и материјализам (обично зависи каде и како растеле) и себичност (карактеристична за сите луѓе, помалку или повеќе).
Бројот на таквите девојки воопшто не е мал.
Обично во "уметничките кругови " можеш да начекаш помалце ваков тип на девојки, иако тие може ќе бидат со додатни недостатоци, на психа или физика.
Како и да е, лесно се детектираат:
- ако се фали што отишла во трговски центар, ко да е тоа нешто битно.
- ако има огромни нокти со кои држи исто толкав мобилен со кој се слика пред огледало за да прикачи на фб
- ако не се прилагодува на твоите барања за времето на искачање
- ако не знае да одговори навремено на пораки
- ако и` е особено битно местото за искачање
- ако е тип топ средена (е ова е проблемот поради кој се улетувате по вакви, што укажува на ваш проблем. Всушност слично е, они бараат убавина и моќ, а вие барате убавина и миничи за да "ја шетате у град" и да се осеќате посамоуверено самите со себе, епа слични причини имаат и они кога бараат убавина и моќ кај вас).