Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.146
Поени од реакции
16.078
Цените али потешко е да се најде некоја таква? Колку ги има? Една во милион? Сепак фала за искрениот одговор :)

Не знам за статистиката како оди, али ако е една во милион, само 2,5 имаш во Мк.

Поголем е процентот.

D

devojcence

Гостин
znaci that someone special kako i potpisot sto ti e prasanjeto ti e zosto nekoj zenski izbiraat pari?? ili prasanjeto ti e kako da najdes toa sto si go baras ? bidi pokonkreten.

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.146
Поени од реакции
16.078
znaci that someone special kako i potpisot sto ti e prasanjeto ti e zosto nekoj zenski izbiraat pari?? ili prasanjeto ti e kako da najdes toa sto si go baras ? bidi pokonkreten.

Тој многу добро си го постави прашањето.
Зашто не ја цениме грижата од дечките, туку сме трчале по пари и моќ.

D

devojcence

Гостин
dobro ajde da receme nema glupo prasanje. analogno na toa i glup odgovor. ili obratno bese. ili kako bese prasanjeto uste ednas ako moze da se postavi ??
--- надополнето: 9 декември 2013 во 01:15 ---
da mu odgovoaram na prasanjeto: zatoa sto koga vekje mora da places bolje da places vo mercedes nego vo fico. ili na tocak kako bese sum ja zaboravila izrekata.:)
--- надополнето: 9 декември 2013 во 01:20 ---
ili imase edna druga vika batko ako imas nekoj problem i nemozes da go kupis so pari mozes so mnogu pari.

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.146
Поени од реакции
16.078
dobro ajde da receme nema glupo prasanje. analogno na toa i glup odgovor. ili obratno bese. ili kako bese prasanjeto uste ednas ako moze da se postavi ??
da mu odgovoaram na prasanjeto: zatoa sto koga vekje mora da places bolje da places vo mercedes nego vo fico. ili na tocak kako bese sum ja zaboravila izrekata.:)
--- надополнето: 9 декември 2013 во 01:20 ---
ili imase edna druga vika batko ako imas nekoj problem i nemozes da go kupis so pari mozes so mnogu pari.

Абе се ок, али кога веќе дошло до плачење, ти се замаглува видот, не гледаш каде се наоѓаш, битното е дека плачеш. :D

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
Тој многу добро си го постави прашањето.
Зашто не ја цениме грижата од дечките, туку сме трчале по пари и моќ.
Се извинувам пред се што упаѓам вака но според тебе што повеќе има значење? Финансиската состојба или пак љубовта,грижата од еден маж. -За брак.

Член од
4 декември 2013
Мислења
198
Поени од реакции
70

Значи воопшто не ми беше целта да ве навредам ВАС девојките со прашањево. Сакам само искрено да кажите, зошто и ние машкиве сепак сакаме да бидеме сакани и ценети, но во 21 век тешко тоа го добиваме без пари и моќ, а и да, во последно време само плачете од тоа дека ве искористуваат момчиња, и дека сите ние сме исти, али според мене дечко кој цени и одвојува време за вас неможе да ве натера да плачите, освем тие што се возат во мерцедес и целта им е да ве расплачат од самиот почеток. Спонзорството си го прави своето, и изгледа нема назад :)

blue ladybug

Фанг ловер
Член од
5 февруари 2013
Мислења
5.210
Поени од реакции
11.803
Добро дечки, со револт го пишам ова на темава затоа не ми замерувајте али, дали девојкиве на денешницава сакаат нешто друго освем пари и моќ? Дали девојкиве го ценат нашето поминато време со нив, нашите чувства искажани кон нив, некои наши пожртвувани работи за да бидеме со нив, или со еден збор дали ја ценат ЉУБОВТА што им ја даваме нив? Би сакал на ова прашање да добијам и некој искрен одговор од женско лице :)

П.С нема врска со претходниот пост што го напишав пред некој ден :P
Добро како јас не познавам такви девојки како што ти ги опишуваш погоре? Секоја моја другарка сака љубов и убава, здрава врска, врз која може да гради нешто повеќе во иднина.
Не дека те обвинувам за нешто, ама си се запрашал ли ти каков си? Ај малку биди објективен спрема себе и види си ги твоите недостатоци и маани. И поправи ги за во наредната врска за да не ти се дешаваат пак вакви работи. Не е секогаш кривицата во другиот, тоа ми е поентата.

Член од
4 декември 2013
Мислења
198
Поени од реакции
70
sto posto doma imas mercedes radi toa zboris vaka :)

напротив немам :)

Значи секој човек си има маани, никој не е совршен а и доста добро си ги знам своите недостатоци, сепак сум сеуште малолетен и само сакам да разрешам некои прашања за да знам како да постапам во иднина а не да бидам слеп за некој основни работи што следуваат :)

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.146
Поени од реакции
16.078
Се извинувам пред се што упаѓам вака но според тебе што повеќе има значење? Финансиската состојба или пак љубовта,грижата од еден маж. -За брак.

Второто.

напротив немам :)

Значи секој човек си има маани, никој не е совршен а и доста добро си ги знам своите недостатоци, сепак сум сеуште малолетен и само сакам да разрешам некои прашања за да знам како да постапам во иднина а не да бидам слеп за некој основни работи што следуваат :)

Малолетен си? И ти како малолетен, значи 16-7, имаш ваков заклучок за цел женски род?
Од каде вадеше примерок, од 15 годишни девојчиња?

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.390
Поени од реакции
16.607
Добро како јас не познавам такви девојки како што ти ги опишуваш погоре?
И јас не познавам некој кој со другарите групно дркале. Сите мои другари дома си дркаат и си ги ебкаат женските шо си ги имаат. Ама ти се уби тврдејќи го спротивното.

blue ladybug

Фанг ловер
Член од
5 февруари 2013
Мислења
5.210
Поени од реакции
11.803
Е па порасни прво, после барај девојка за озбилно. Јас би ти препорачала сега да се забавуваш колку што можеш повеќе. Не ти требаат врски, рано ти е.

MajMyH

EngineereD Fr0m DarknesS proTected by Divini✞Y ☤
Член од
11 септември 2011
Мислења
2.630
Поени од реакции
2.256
Сепак ова е форум другар, ако не искажуваат искрено мислење во секојдневиево, барем нека бидат искрени овдека :)

Да бидам попрецизен, во Охрид* има доволни парови како пример што го кажуваат спротивното :)
If she's amazing, she won't be easy. If she's easy, she won't be amazing. If she's worth it, you wont give up. If you give up, you're not worthy. ... Truth is, everybody is going to hurt you; you just gotta find the ones worth suffering for.
во овие реченици имаш многу мудрост, сфати ги и еден ден ќе видиш дека е така.

Kajgana Shop

На врв Bottom