Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Член од
23 мај 2013
Мислења
2.433
Поени од реакции
5.883
Чекај бе другарче :) Симпатија ти е, кои црни чувства. Прво нека ти постани женска, па после ќе развиваш чувства и сакање т.е љубов. Сега ти е некој вид симпатишање во поголем интензитет.

Ќе ме сфатиш понатаму што сакам да речам и реков.
Со Господ напред :D
--- надополнето: 5 ноември 2013 во 17:55 ---
Епа ако си чувствителен толку многу подобро спреми се за потпросечен љубовен а понатака и сексуален живот.Ти ќе патиш,заљубуваш,кршиш чаши по кафани демек разочаран од љубовта ќе бидеш фин ќе размислуваш како да и пристапиш за да бидеш културен и фин а некој опинок без емоција и култура ќе ти ја лапа симпатијата.Отприлика вака стојат работите.
Ова ме направив да размислам ти благодарам многу треба да првземам некои работи

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Епа вака можеби сум досаден ама навистина незнам што да правам оваа девојка ме направи да полудам до вчера ме гледа во очи и се смее а денес ме игнорира можеби игра тешка да ја ватиш според мене јас мислам дека таа тоа намерно само уште повеќе да ја засакам но јас незнам како да и се приближам никој неможе да ме свати па и мојот најдобар другар тој ми ти не ја сакаш туку си опседнат ни јас самиот незнам :confused: :(
Класичен женски шит-тест. Ја проверува твојата мушкост, способност за превземање иницијатива (храброст), колку ќе се загрееш/запалиш (степен на очај - а со тоа и твојот overall value), одржување eye-contact (самодоверба) и тако даље. И све тоа у еден шит-тест, кој ти, жал ми е да ти соопштам, го падна.
Thank you come again

Член од
23 мај 2013
Мислења
2.433
Поени од реакции
5.883
Класичен женски шит-тест. Ја проверува твојата мушкост, способност за превземање иницијатива (храброст), колку ќе се загрееш/запалиш (степен на очај - а со тоа и твојот overall value), одржување eye-contact (самодоверба) и тако даље. И све тоа у еден шит-тест, кој ти, жал ми е да ти соопштам, го падна.
Thank you come again
Но и јас ја имав eye contact со неа дури и пратив насмевка цело време тоа го прави низ ходници а денес и вчера како да не ме познава

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Но и јас ја имав eye contact со неа дури и пратив насмевка цело време тоа го прави низ ходници а денес и вчера како да не ме познава
Леле супер! You made eye contact!
Замисли да ми ширеше нозе и да ја ебев секоја девојка на која сум и вратил насмевка ^^ Life would be so much easier!

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
Ni samata ne znam zasto seuste go cuvam vo prijateli
--- надополнето: 5 ноември 2013 во 17:25 ---

Ova...... boli :(

А зошто мислиш дека не треба да боли,или експлузивното право да повредува некого е исклучиво само твое ?
Епа вистината секогаш, боли гори и пече, на крајот кога ќе се исклучиш изборот повторно останува на тебе не на мене не на овие што читаат и што се обидуваат на некој начин да помогнат, повторно одлуката ќе биде твоја, сјеби се направи пепел и пустош влегувај свесно во нешто што ќе те повреди биди садиста,ти реков не заслужуваш ништо подобро од тоа барем тоа е моето мислење, за понатака ти си знаеш не си дете. Триаголниците се интересни и забавни но имаат оштри рабови и боли кога ќе се удриш на некој од нив боли до коске,затоа правата линија која што се затвара во круг помеѓу две точки си е супер можда е досадна но во неа знае да биде прекрасно ако си налетала на вистинскиот човек.
ПС : Се додека дозволуваш минатото односно бившиот да биде присутен и да те манипулира со патетични изјави нема да најдеш ни трошка мир, и ќе трчаш по она што мислиш дека сте го имале. Ти реков овој сега што е со тебе, да го сјебеш до даске и внимавај повторно тој да биде тој што си оди ти пак да бидеш онаа оставената.

Член од
23 мај 2013
Мислења
2.433
Поени од реакции
5.883
Вистинското прашање е, do you got what it takes?
I hope so
--- надополнето: 5 ноември 2013 во 18:25 ---
Леле супер! You made eye contact!
Замисли да ми ширеше нозе и да ја ебев секоја девојка на која сум и вратил насмевка ^^ Life would be so much easier!
Го заслужив овој одговор кога пишувам глупости добивам тоа
--- надополнето: 5 ноември 2013 во 18:36 ---
Ако се случи нешто со таа девојка ќе пишам

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.613
Ne toj ima zavrseno so bivsite,mi ima kazano deka od kako e so mene deka ne ni pomisluva na neja i deka duri i ja sretnal u grad i mu bilo seisto duri i sto ja gleda isto kako da ne e tamu.

Очигледно тоа не важи за тебе и твојот бивш. Со други зборови, на добар пат си да го загубиш сегашниов дечко, ако се тинтраш уште со бившиот - сегашниот го има надраснато тоа.

Ако сакаш да си со сегашниот, откачи го бившиот. Ако сакаш да си со бившиот, откачи го сегашниот. Трето нема, освен ако по некоја луда случајност не се согласат двајцата на тројка (чисто се сомневам, искрено), а и тоа е претерано комплицирана ситуација и секако непрепорачлива.
--- надополнето: 5 ноември 2013 во 18:47 ---
Епа вака можеби сум досаден ама навистина незнам што да правам оваа девојка ме направи да полудам до вчера ме гледа во очи и се смее а денес ме игнорира можеби игра тешка да ја ватиш според мене јас мислам дека таа тоа намерно само уште повеќе да ја засакам но јас незнам како да и се приближам никој неможе да ме свати па и мојот најдобар другар тој ми ти не ја сакаш туку си опседнат ни јас самиот незнам :confused: :(

Две опции:

1. Залапај ја.
2. Задрапај ја.

А потоа нека те игнорира.

Со лесно.

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Очигледно тоа не важи за тебе и твојот бивш. Со други зборови, на добар пат си да го загубиш сегашниов дечко, ако се тинтраш уште со бившиот - сегашниот го има надраснато тоа.

Ако сакаш да си со сегашниот, откачи го бившиот. Ако сакаш да си со бившиот, откачи го сегашниот. Трето нема, освен ако по некоја луда случајност не се согласат двајцата на тројка (чисто се сомневам, искрено), а и тоа е претерано комплицирана ситуација и секако непрепорачлива.
--- надополнето: 5 ноември 2013 во 18:47 ---

Две опции:

1. Залапај ја.
2. Задрапај ја.

А потоа нека те игнорира.

Со лесно.
Брат, без заебанции, пошо незнам као стоиш на љубовно поле, кажи ми, ги применуваш ли методиве шо као совети ги пласираш? Колку жени си свртел со "задрапај ја" тактикава? Живо ме интересира..
Иам некое чувство дека у љубавни проблеми си нешо као шо е стеф инструктор у бодибилдинг. Само шо е он развиен а ти сув, ако дозволуваш да претпоставам...
Не те дупам, стварно ме занима.

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.613
Брат, без заебанции, пошо незнам као стоиш на љубовно поле, кажи ми, ги применуваш ли методиве шо као совети ги пласираш? Колку жени си свртел со "задрапај ја" тактикава? Живо ме интересира..
Иам некое чувство дека у љубавни проблеми си нешо као шо е стеф инструктор у бодибилдинг. Само шо е он развиен а ти сув, ако дозволуваш да претпоставам...
Не те дупам, стварно ме занима.

Продолжувам на ПП, за да не се офтопицира темата.

Член од
17 февруари 2013
Мислења
575
Поени од реакции
481
Не очекував од тебе Крусер мене мие срам да кажам добар ден па камо ли да ја лапам
Поработи на самодовербата,тоа е најбитен момент.Значи твојата среќа не зависи од некоја девојка шо си игра со тебе топло- ладнно,туку од твоето ниво на самодоверба!

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.613
Не очекував од тебе Крусер мене мие срам да кажам добар ден па камо ли да ја лапам

Додека ти е срам, некој друг ќе ја лапа, кому што не му е срам.

Срамот е избор и си повлекува последици. Додека ти е срам, последицата е дека нема ништо да направиш со неа.

Самиот факт што таа сè уште воопшто и ти обрнува внимание говори дека можеби имаш некаква шанса да искомуницираш со неа. Бидејќи таа е бомба, сигурно ќе си најде некој којшто ќе ѝ збори/ќе ја лапа/ќе ја драпа/ќе ја секса/итн. Прашањето е само дали ќе бидеш ти или некој друг.

Ако повеќе сакаш да ти биде срам, отколку да си со девојката, немој да ѝ збориш и и понатаму ќе ти биде срам. Ако повеќе сакаш да си со девојката, ќе избереш дека не ти е срам и ќе ѝ пристапиш.

Бирај.

Со лесно.

Член од
23 мај 2013
Мислења
2.433
Поени од реакции
5.883
Поработи на самодовербата,тоа е најбитен момент.Значи твојата среќа не зависи од некоја девојка шо си игра со тебе топло- ладнно,туку од твоето ниво на самодоверба!
За жал имам проблем со самодовербата

Kajgana Shop

На врв Bottom