Sussaro
Southern comfort, southern sun
- Член од
- 27 декември 2005
- Мислења
- 6.014
- Поени од реакции
- 24.517
Види за болдот да ти речам. Немој да се чудиш, обично тие машкуданките имаат претензија на доминација па им одговараат мирни, срамежливи и послушни момци, се дур нив не ги грабне некоја бараба тогаш се трансформираат ептен. Така да мислам дека она му има отидено на него, го фатила за ташаци и го залапала додека овој седел мирен и се упрпал во земја незнејќи што му се дешава во тој момент. Oна го фатила него, а не он неа.Кога веќе сите си ги искажаа проблемите во врска со љубовта, да се пожалам и јас ќе ве молам за совет. веќе 2 и пол години сум заљубена во еден многу срамежлив дечко, од исти град сме и веќе се запознаваме неколку пати, одреден период имаме здраво, а потоа и тоа го загубиме се до наредното запознавање. пред некое време тој имаше девојка за која цел град зборуваше како можел да оди со неа, ама навистина нема ништо женствено на неа. сега веќе не се заедно, ама сепак заклучив дека не е баш и толку срамежлив кога можел да си фати женска. кога станува збор за мене, кога се видеме само се смешка, покажува одредени знаци, но и понатаму останува само на тоа. Ве молам за совет... јас мислам дека сепак се работи за лажна надеж!!!
И чим што би рекле југоисточните Македонци те ареса, мислам дека и ти ќе треба да го направиш истото .
Еве ти од мене и една бонус музичка нумера од мое време за муабетов