Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Sussaro

Southern comfort, southern sun
Член од
27 декември 2005
Мислења
6.014
Поени од реакции
24.517
Кога веќе сите си ги искажаа проблемите во врска со љубовта, да се пожалам и јас :) ќе ве молам за совет. веќе 2 и пол години сум заљубена во еден многу срамежлив дечко, од исти град сме и веќе се запознаваме неколку пати, одреден период имаме здраво, а потоа и тоа го загубиме се до наредното запознавање. пред некое време тој имаше девојка за која цел град зборуваше како можел да оди со неа, ама навистина нема ништо женствено на неа. сега веќе не се заедно, ама сепак заклучив дека не е баш и толку срамежлив кога можел да си фати женска. кога станува збор за мене, кога се видеме само се смешка, покажува одредени знаци, но и понатаму останува само на тоа. Ве молам за совет... јас мислам дека сепак се работи за лажна надеж!!!
Види за болдот да ти речам. Немој да се чудиш, обично тие машкуданките имаат претензија на доминација па им одговараат мирни, срамежливи и послушни момци, се дур нив не ги грабне некоја бараба тогаш се трансформираат ептен. Така да мислам дека она му има отидено на него, го фатила за ташаци и го залапала додека овој седел мирен и се упрпал во земја незнејќи што му се дешава во тој момент. Oна го фатила него, а не он неа.
И чим што би рекле југоисточните Македонци те ареса, мислам дека и ти ќе треба да го направиш истото ;).
Еве ти од мене и една бонус музичка нумера од мое време за муабетов :)

Член од
15 јуни 2011
Мислења
62
Поени од реакции
14
гарант се имаш поставено во стил сакам да сме добри другари...и дечкото има сфатено тоа и те има баталено...неможеш да очекуваш дека вечно ќе трча по тебе....батали го и не го малтретирај веќе....
100% znae deka i jas go sfigav ne e mozno da se imam postaveno vo stil sakam da bideme dobri drugari znam po negovoto ponasanje ne zboruvam za poslednite denovi tuka pred toa no najverojatno mu se smacilo vise na tipot deka podolgo vreme ne sme preminale na sledno nivo
--- надополнето: 8 јули 2012 во 19:10 ---
мене ми се има десено да имам проблем од една девојка која беше заљубена во мене а јас ништо не чуствував за неа а најмалку љубов се закануваше на секоја девојка што ќе застанеше до мене и ширеше разни дезинформации дека сум бил наркоман ме преставуваше и по 10 години дека сум постар дека сум бил женет и ред други работи ја открив дури после двеипол години.
leleee ima sekakvi psihopati po svetov... e vakvi najvise mrazam

jassum.mk

ИМАМ ПОЛОВА БОЛЕС БОЛЕМЕ К*УРО ЗА СЕ
Член од
23 јуни 2012
Мислења
25
Поени од реакции
3
100% znae deka i jas go sfigav ne e mozno da se imam postaveno vo stil sakam da bideme dobri drugari znam po negovoto ponasanje ne zboruvam za poslednite denovi tuka pred toa no najverojatno mu se smacilo vise na tipot deka podolgo vreme ne sme preminale na sledno nivo
--- надополнето: Jul 8, 2012 5:10 PM ---

leleee ima sekakvi psihopati po svetov... e vakvi najvise mrazam
кога земјата би имала очи да виде какви кретени ја газат

x64

Член од
9 јули 2012
Мислења
6
Поени од реакции
0
Masko( do devojka) bez seks 7 meseci hate I got to break it to you but ,,she' s'' gay :D
a preporaka za nadminuvanje na stravot just go with the flow :)
значи од една страна се геј од другата страна се (машки и женски) о..спии. Други нема!

Hiperaktiv

Султан :P
Член од
16 февруари 2012
Мислења
1.590
Поени од реакции
923
Мојот проблем можеби не е како некои сериозни,но бидејќи сум премногу чувствителен ми требаат совети,шо оти кажувам на другари све тоа малце ме успокои и после ништо ...па би сакал да споделам ваму... ќе се обидам да бидам пократок!
Бев на камп преку Американска амбасада,таму имаше полно волонтери,една од нив беше една девојка од Британија е сега јас 18 години таа 24,волонтер е...
Првите 4 дена незнаев дека постои се додека на седна до мене околу оган горе в планина и почна да ми пее од Адел песни фасцинантни...кога ја слушнав останав со отворена уста и 5 минути не ја променив положбата сите ми се смееја...осетив дека нешто се случува оти у стомак имам пеперутки ама си велам ајде шо ти е си имаш женска со која одиш година и фазла...
Наредниот ден на едно станување и одеднаш ја гледам неа ми мавта со рака онака заводнички...после вечерта заедно праевме топла чоколада,разговаравме,едноставно ......незнам како да опишам,сакав да сум околу неа цело време,а и таа беше таман таква како шо јас посакувам...ама се беше против правилата,несмееше да се мешаат волонтери со кампери! Тој шо ми беше препоставен осети дека нешо планирам и ме предупреди,ама многу се врзав,другарите таму што ги запознав сите ми рекоја тргни се и ајде се тргнав...
Последната вечер имавме говор,јас оти бев лидер на тимот го држев говорот,гласот ми зарипна највеќе ми беше криво поради тоа шо оставам зад мене потенцијална љубов,одкако го завршив говорот дојде и ме прегрна,а најдобор од се беше оти све време на англиски зборуваме и тоа ми беше дел од ИН ЛАВ...

Кога си тргнав накај дома,дојде и само со мене се поздрави ме бакна под уво,морници ме полазија неможев да се совземам...Кога влегов у ова глупо Скопје немирно,ако досега сум се враќал со ќеф сега со крв у очи....2 дена веќе неможам да се стабилизирам очајно се чувствувам,срце ми лупа тупа и на план сум да раскинам со девојката се ашо ми е,зашо видов дека не ја сакам,дека само другарски било,сакањето било до пред 1 година...

Шо да правам?? :(

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.612
Мојот проблем можеби не е како некои сериозни,но бидејќи сум премногу чувствителен ми требаат совети,шо оти кажувам на другари све тоа малце ме успокои и после ништо ...па би сакал да споделам ваму... ќе се обидам да бидам пократок!
Бев на камп преку Американска амбасада,таму имаше полно волонтери,една од нив беше една девојка од Британија е сега јас 18 години таа 24,волонтер е...
Првите 4 дена незнаев дека постои се додека на седна до мене околу оган горе в планина и почна да ми пее од Адел песни фасцинантни...кога ја слушнав останав со отворена уста и 5 минути не ја променив положбата сите ми се смееја...осетив дека нешто се случува оти у стомак имам пеперутки ама си велам ајде шо ти е си имаш женска со која одиш година и фазла...
Наредниот ден на едно станување и одеднаш ја гледам неа ми мавта со рака онака заводнички...после вечерта заедно праевме топла чоколада,разговаравме,едноставно ......незнам како да опишам,сакав да сум околу неа цело време,а и таа беше таман таква како шо јас посакувам...ама се беше против правилата,несмееше да се мешаат волонтери со кампери! Тој шо ми беше препоставен осети дека нешо планирам и ме предупреди,ама многу се врзав,другарите таму што ги запознав сите ми рекоја тргни се и ајде се тргнав...
Последната вечер имавме говор,јас оти бев лидер на тимот го држев говорот,гласот ми зарипна највеќе ми беше криво поради тоа шо оставам зад мене потенцијална љубов,одкако го завршив говорот дојде и ме прегрна,а најдобор од се беше оти све време на англиски зборуваме и тоа ми беше дел од ИН ЛАВ...

Кога си тргнав накај дома,дојде и само со мене се поздрави ме бакна под уво,морници ме полазија неможев да се совземам...Кога влегов у ова глупо Скопје немирно,ако досега сум се враќал со ќеф сега со крв у очи....2 дена веќе неможам да се стабилизирам очајно се чувствувам,срце ми лупа тупа и на план сум да раскинам со девојката се ашо ми е,зашо видов дека не ја сакам,дека само другарски било,сакањето било до пред 1 година...

Дали си се секснал со волонтеркава?

Ако да, раскини ѝ на девојка ти зашто си се секснал со друга додека си бил во врска со неа.

Ако не, престани да се измачуваш, зашто ова со *волонтерката* било другарски, а девојка ти е вистинската твоја љубов, којашто е со тебе година и фазла, наспроти кампот којшто траел помалку од тоа. Со други зборови, волонтерката не се грижи вистински за тебе, туку само сака некој да ја смета за многу привлечна, па те нашла тебе неискусен и те смотала, како што имала можност да научи да мота мажи со своите 6 години поголемо животно искуство од тебе.

Поздрав и прегрни ја девојка ти, ако сè уште е со тебе.

Hiperaktiv

Член од
16 февруари 2012
Мислења
1.590
Поени од реакции
923
Крусер
Ма не бе какво сексање,од РЕСПЕКТ не би го напраил тоа,ама не беше другарски жими се,тегоби огромни осеќам,среќа шо ја запознав псоледните 3 дена а не цела недела инаку ...

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
И ти ли на темава, честито :D.

Нема што да правиш освен да си трпиш :D.

Ако кампот завршил и она се враќа во Англија што ќе правиш? Па вие сте имале само едно топло чоколадо и ништо повеќе а ти целиот си се занел :D. Ако е сеуште тука викај ја на кафе а ако не пиши и на ФБ па види дали ги дели твоите чувства и ако те викне за Англија летово да частиш :D.

Инаку таа да сакала сто пати ќе те смотала ама си и бил интересен онака да те гледа како се препелкаш во нејзино присуство а ти правила си почитувал, што се вика поштен дечко :D.

Раскини и на девојка ти ако не ја сакаш, еден ќар од целата ситуација без разлика што ќе испадне :)

jassum.mk

ИМАМ ПОЛОВА БОЛЕС БОЛЕМЕ К*УРО ЗА СЕ
Член од
23 јуни 2012
Мислења
25
Поени од реакции
3
Едно многу глупо прашање,
Дали некад можеш да престанеш да сакаш некој иако си го сакал ете 2-3 години?
Ми зборат времето лечи све ама некако доста време помина а уште осеќам пеперутки у стомакот.
Па ај одговорите барем да видам дали има надеж за мене или не :)
тешко
и по 15 години неможам да ја исфрлам од глава

http://www.youtube.com/watch?v=Nn02EgNozXc

Hiperaktiv

Член од
16 февруари 2012
Мислења
1.590
Поени од реакции
923
И ти ли на темава, честито :D.

Нема што да правиш освен да си трпиш :D.

Ако кампот завршил и она се враќа во Англија што ќе правиш? Па вие сте имале само едно топло чоколадо и ништо повеќе а ти целиот си се занел :D. Ако е сеуште тука викај ја на кафе а ако не пиши и на ФБ па види дали ги дели твоите чувства и ако те викне за Англија летово да частиш :D.

Инаку таа да сакала сто пати ќе те смотала ама си и бил интересен онака да те гледа како се препелкаш во нејзино присуство а ти правила си почитувал, што се вика поштен дечко :D.

Раскини и на девојка ти ако не ја сакаш, еден ќар од целата ситуација без разлика што ќе испадне :)
Ви благодарам на сите,посебно на тебе..
Само се чудам шо би праел ако ја запознаев уште на почетокот таму а не крајните 3 дена...а со девојка ми вечер планирам да раскинам,шо ќе мотам сукам кога видов оти штом се занесувам по други штом има хемиии значи не сум вљубен па на мирен начин ќе раскинеме...малце слобода веќе,доста ми е ...
Ама таа девојка од глава не ја вадам...на пивофест ќе одат цела група,таму мора да ја најдам ...

L

Luki Junior

Гостин
Ви благодарам на сите,посебно на тебе..
Само се чудам шо би праел ако ја запознаев уште на почетокот таму а не крајните 3 дена...а со девојка ми вечер планирам да раскинам,шо ќе мотам сукам кога видов оти штом се занесувам по други штом има хемиии значи не сум вљубен па на мирен начин ќе раскинеме...малце слобода веќе,доста ми е ...
Ама таа девојка од глава не ја вадам...на пивофест ќе одат цела група,таму мора да ја најдам ...
Глеј си кефо.. Ако ја потфатеш Англичанката арно, ако не, па арно.. Ама нем да мачеш друг човек со твојте нешта (и “женска“ ти има емоции, планове, идеи, соништа... Ако не мислеш да си дел од них, кажи и отворено)...

The British chick hooked you up on a leash, man.. Get a grip!!!

Natural-girl

Morphine
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
5.246

Изглеај порнич и ќе ти помине, напален младичу од 18. За женската, не избрзувај сеа одма да и` раскинуваш...

Hiperaktiv

Член од
16 февруари 2012
Мислења
1.590
Поени од реакции
923
Аман бе јас сериозно зборувам тие порничи...имам све пробано со женската,не е тоа тоа...друга хемија ме фаќа,не сум напален,едноставно занесен...

Kajgana Shop

На врв Bottom