Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

gata salvaje

matufa
Член од
2 декември 2011
Мислења
6.882
Поени од реакции
10.440
E pa izgleda jas zabegvam od semata :)
ne sum tipicna devojka;)

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.612
Каква е таа врска каде што момакот бара верност а никаде го нема да се посвети на врската, не ја бара девојката, не го интересира девојката освен што ќе го снема и момата не знае веќе на што е. Момата не е ни во врска со некој а не е ни со некој бидејќи тој бара верност, ај мин уат д фак?

Безизлезна ситуација, не си со него а и не си без него :confused:
Каква верност бара? Која е неговата дефиниција за верност?

Нека поразговараат момчето и момата и кога момчето ќе ја даде неговата дефиниција за верност, момата нека го побара истото за возврат.

Ако момчето не се согласува, момата нека си бара друго момче, што *ќе* се согласува.

Чиста работа.
--- надополнето: 3 март 2012 во 17:57 ---
zosto devojkite sekogas se palat na bogatstvo a ne na vistinska lubov.
Што е богатство, а што е вистинска љубов? Кога ќе го знаеш тоа, ќе го знаеш одговорот на твоето прашање.

Член од
25 февруари 2011
Мислења
336
Поени од реакции
88
Znaci izlagam so edna cura veke tret pat, i se ni odi razgovorot, i normalno ke odime na nekoe pointimno mesto, i jas znam sto ona ocekuva od mene, mi gi dava site znaci deka saka lapkanje, ali problemot e u mene sto jas nikako da ja zalapam.Se cudam na samiot sebesi, si mislam zosto e ova vaka ??? nekoe resenie ???

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.318
Поени од реакции
15.571
Znaci izlagam so edna cura veke tret pat, i se ni odi razgovorot, i normalno ke odime na nekoe pointimno mesto, i jas znam sto ona ocekuva od mene, mi gi dava site znaci deka saka lapkanje, ali problemot e u mene sto jas nikako da ja zalapam.Se cudam na samiot sebesi, si mislam zosto e ova vaka ??? nekoe resenie ???
Зашто е тоа така?
1. Не ти се допаѓа навистина, дури и ти е одбивна а сепак излегуваш со нејзе од xy причини.
2. Не знаеш како
3. Не си маж (ова да те испровоцирам во случај да не се двете претходни точки :) )

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Вие девојките сте многу комплицирани, секоја чест за исклучоците но повеќето девојки кога ќе добијат многу внимание од машките одеднаш работите се менуваат, дечкото веќе не ви е привлечен, не ви е интересен, досаден е, е сега вие почнувате да се однесувате како кучки, не се посветувате на врската, не го барате дечкото, не ве интересира дечкото, и следно е или ќе му раскинете или ќе го изневерите. Кога би можел да му дадам совет на дечко ти, би му рекол да продолжи така но да ти посвети барем малце внимание со што би те направило тоа среќна, но да внимава да не претера, зш ако претера ќе ја разбуди кучката во тебе и ќе го јаде. Јебига, бегате од тие машки што ви посветуваат внимание, а трчате по тие што не ве ебат 2% :D
Истите сте и машките. Исти. Кога женско ви оди по газот, ви станува досадна и ја откачувате. И трчате по тие вас што не ве рецкаат два посто. Не сте ни вие цвеќиња за мирисање. Така да, не е убаво да се генерализира.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.930
Поени од реакции
73.402
Нема решение...
Неможе да се објасни али ми се случувало и на мене :pos:
Правев се за да ја освојам една, ќе излезевме и ми ги дава сите знаци, јас ќе ќе се двоумам до последен момент и ништо од работата :pos:
Валјда нешто од внатре ме притискаше и ми викаше дека целата таа работа нема да излезе на добро :D
Којзнае како изгледало од нејзина страна :LOL:
На крај ми го плесна во фаца, ми вика абе ти се заебаваш со мене.
Прв пат во животот немав одговор. На некој начин беше во право, на некој не... :нинџ:
--- надополнето: 4 март 2012 во 03:49 ---
Зашто е тоа така?
1. Не ти се допаѓа навистина, дури и ти е одбивна а сепак излегуваш со нејзе од xy причини.
2. Не знаеш како
3. Не си маж (ова да те испровоцирам во случај да не се двете претходни точки :) )
Не се сложувам :D

Во мојот случај беше двоумење. Не ми беше одбивна, напротив, ама мислев дека ако го направам тоа, ќе ја направам најголемата грешка, од икс причини:D
Час си викав, ќе го направам тоа, следниот момент несакав...
Абе неможе да се објасни да го ебам... :icon_mrgr:

Имам и поголема глупост направено од таа, кога сум го ставал женското во тотална конфузија од само на господ познати причини. Не од што сум сакал да испаднам фраер или незнам што, туку едноставно таков се погодил моментот :noze:
Таа дури и женска ми беше, ја изгубив заради една испад која господ знае зашто ја направив :rolleyes:

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.318
Поени од реакции
15.571
Нема решение...
Неможе да се објасни али ми се случувало и на мене :pos:
Правев се за да ја освојам една, ќе излезевме и ми ги дава сите знаци, јас ќе ќе се двоумам до последен момент и ништо од работата :pos:
Валјда нешто од внатре ме притискаше и ми викаше дека целата таа работа нема да излезе на добро :D
Којзнае како изгледало од нејзина страна :LOL:
На крај ми го плесна во фаца, ми вика абе ти се заебаваш со мене.
Прв пат во животот немав одговор. На некој начин беше во право, на некој не... :нинџ:
--- надополнето: 4 март 2012 во 03:49 ---

Не се сложувам :D

Во мојот случај беше двоумење. Не ми беше одбивна, напротив, ама мислев дека ако го направам тоа, ќе ја направам најголемата грешка, од икс причини:D
Час си викав, ќе го направам тоа, следниот момент несакав...
Абе неможе да се објасни да го ебам... :icon_mrgr:

Имам и поголема глупост направено од таа, кога сум го ставал женското во тотална конфузија од само на господ познати причини. Не од што сум сакал да испаднам фраер или незнам што, туку едноставно таков се погодил моментот :noze:
Таа дури и женска ми беше, ја изгубив заради една испад која господ знае зашто ја направив :rolleyes:
:pos: :pos: :pos:

Секогаш се тешам дека има поголеми легенди и од мене :) Нешто слично ми се има десено и мене, излегуваш со некоја а не знаеш што да праиш, сепак не сум стигнал до делот кај што ќе ми каже: се заебаваш со мене :pos:

Олимпија

Македонија во срцето!!!
Член од
26 март 2008
Мислења
5.624
Поени од реакции
9.146
Каква е таа врска каде што момакот бара верност а никаде го нема да се посвети на врската, не ја бара девојката, не го интересира девојката освен што ќе го снема и момата не знае веќе на што е. Момата не е ни во врска со некој а не е ни со некој бидејќи тој бара верност, ај мин уат д фак?

Безизлезна ситуација, не си со него а и не си без него :confused:
Тоа не е врска, туку типот мислел дека некој чита меѓу редови дека е крај. Си оди без објаснување, пошо нели е јебо ;)
Такви типци заслужуваат само ку*ва. Да им набива рогови до максимум, а они да не можат нишо да кажат, а и обично така бива со таквите јебовци. Од кол, на кол дома ќе си ја донесат најпоштената која ќе го сака највише од цело маало.
Одјеби таков "фраер" и терај си со животот.
--- надополнето: 4 март 2012 во 13:22 ---
zosto devojkite sekogas se palat na bogatstvo a ne na vistinska lubov.
Затоа што мажите мислат дека недостатокот на цм во гаќи се надоместува со кеш.

Kajgana Shop

На врв Bottom