S
Shellshock nam67
Гостин
jas mislam vakvi barate brada motor jakna h hah ah hZensko sum , ama moram da priznaam deka e taka
jas mislam vakvi barate brada motor jakna h hah ah hZensko sum , ama moram da priznaam deka e taka
pa ne bas takvijas mislam vakvi barate brada motor jakna h hah ah h
abe ovie se son na sekoja devojka sto zborispa ne bas takvi
a bi go odbila ovoj da bese ziv a ??E pa izgleda jas zabegvam od semata
ne sum tipicna devojka
pa ne e los, bi razmislilaa bi go odbila ovoj da bese ziv a ??
Каква верност бара? Која е неговата дефиниција за верност?Каква е таа врска каде што момакот бара верност а никаде го нема да се посвети на врската, не ја бара девојката, не го интересира девојката освен што ќе го снема и момата не знае веќе на што е. Момата не е ни во врска со некој а не е ни со некој бидејќи тој бара верност, ај мин уат д фак?
Безизлезна ситуација, не си со него а и не си без него
Што е богатство, а што е вистинска љубов? Кога ќе го знаеш тоа, ќе го знаеш одговорот на твоето прашање.zosto devojkite sekogas se palat na bogatstvo a ne na vistinska lubov.
од кај тоа дека секогаш се палат на богатство, жити се?zosto devojkite sekogas se palat na bogatstvo a ne na vistinska lubov.
Зашто е тоа така?Znaci izlagam so edna cura veke tret pat, i se ni odi razgovorot, i normalno ke odime na nekoe pointimno mesto, i jas znam sto ona ocekuva od mene, mi gi dava site znaci deka saka lapkanje, ali problemot e u mene sto jas nikako da ja zalapam.Se cudam na samiot sebesi, si mislam zosto e ova vaka ??? nekoe resenie ???
Истите сте и машките. Исти. Кога женско ви оди по газот, ви станува досадна и ја откачувате. И трчате по тие вас што не ве рецкаат два посто. Не сте ни вие цвеќиња за мирисање. Така да, не е убаво да се генерализира.Вие девојките сте многу комплицирани, секоја чест за исклучоците но повеќето девојки кога ќе добијат многу внимание од машките одеднаш работите се менуваат, дечкото веќе не ви е привлечен, не ви е интересен, досаден е, е сега вие почнувате да се однесувате како кучки, не се посветувате на врската, не го барате дечкото, не ве интересира дечкото, и следно е или ќе му раскинете или ќе го изневерите. Кога би можел да му дадам совет на дечко ти, би му рекол да продолжи така но да ти посвети барем малце внимание со што би те направило тоа среќна, но да внимава да не претера, зш ако претера ќе ја разбуди кучката во тебе и ќе го јаде. Јебига, бегате од тие машки што ви посветуваат внимание, а трчате по тие што не ве ебат 2%
Нема решение...Znaci izlagam so edna cura veke tret pat, i se ni odi razgovorot, i normalno ke odime na nekoe pointimno mesto, i jas znam sto ona ocekuva od mene, mi gi dava site znaci deka saka lapkanje, ali problemot e u mene sto jas nikako da ja zalapam.Se cudam na samiot sebesi, si mislam zosto e ova vaka ??? nekoe resenie ???
Не се сложувамЗашто е тоа така?
1. Не ти се допаѓа навистина, дури и ти е одбивна а сепак излегуваш со нејзе од xy причини.
2. Не знаеш како
3. Не си маж (ова да те испровоцирам во случај да не се двете претходни точки )
Нема решение...
Неможе да се објасни али ми се случувало и на мене
Правев се за да ја освојам една, ќе излезевме и ми ги дава сите знаци, јас ќе ќе се двоумам до последен момент и ништо од работата
Валјда нешто од внатре ме притискаше и ми викаше дека целата таа работа нема да излезе на добро
Којзнае како изгледало од нејзина страна
На крај ми го плесна во фаца, ми вика абе ти се заебаваш со мене.
Прв пат во животот немав одговор. На некој начин беше во право, на некој не...
--- надополнето: 4 март 2012 во 03:49 ---
Не се сложувам
Во мојот случај беше двоумење. Не ми беше одбивна, напротив, ама мислев дека ако го направам тоа, ќе ја направам најголемата грешка, од икс причини
Час си викав, ќе го направам тоа, следниот момент несакав...
Абе неможе да се објасни да го ебам...
Имам и поголема глупост направено од таа, кога сум го ставал женското во тотална конфузија од само на господ познати причини. Не од што сум сакал да испаднам фраер или незнам што, туку едноставно таков се погодил моментот
Таа дури и женска ми беше, ја изгубив заради една испад која господ знае зашто ја направив
Тоа не е врска, туку типот мислел дека некој чита меѓу редови дека е крај. Си оди без објаснување, пошо нели е јебоКаква е таа врска каде што момакот бара верност а никаде го нема да се посвети на врската, не ја бара девојката, не го интересира девојката освен што ќе го снема и момата не знае веќе на што е. Момата не е ни во врска со некој а не е ни со некој бидејќи тој бара верност, ај мин уат д фак?
Безизлезна ситуација, не си со него а и не си без него
Затоа што мажите мислат дека недостатокот на цм во гаќи се надоместува со кеш.zosto devojkite sekogas se palat na bogatstvo a ne na vistinska lubov.