LaChupacabraLoca
jedi master
- Член од
- 13 октомври 2011
- Мислења
- 3.531
- Поени од реакции
- 5.063
Ја да сум одма ќе и кажам : Или се ебеме или сака ќе си купеш кафе точка
Znaci vakva e rabotava: me zapozna drugar so edna devojka i sea jas si ja viknav na kafence.Rabotava e sto se sto znaeme eden za drug ni se iminjata i zaednickiot priijatel.Doaga i moeto prasanje okolu toa sto da pravam na prviot sostanok, kako da zapocnam da razgovaram so nea, potocno za sto da razgovaram za so cel da dojdam do toa da ja prasam dali saka da mi bide devojka??? rabotava e so uvek prethodnite zenski mi bile prijatelki pa posle devojki, ova e malu porazlicna situacija i malku sum nervozen???pa ako moze mala pomos???
Опуштено само полека запознај ја излези ако треба 2-3 пати на кафе/чај било што ако треба некое време биди во контакт со неа види каква е на карактер ако мислиш дека е девојка за тебе тогаш приближи и се и културно прашај ја дали сака да ти биде девојка. Среќно и самоуверено одиZnaci vakva e rabotava: me zapozna drugar so edna devojka i sea jas si ja viknav na kafence.Rabotava e sto se sto znaeme eden za drug ni se iminjata i zaednickiot priijatel.Doaga i moeto prasanje okolu toa sto da pravam na prviot sostanok, kako da zapocnam da razgovaram so nea, potocno za sto da razgovaram za so cel da dojdam do toa da ja prasam dali saka da mi bide devojka??? rabotava e so uvek prethodnite zenski mi bile prijatelki pa posle devojki, ova e malu porazlicna situacija i malku sum nervozen???pa ako moze mala pomos???
Па прво почни од романтични филмови и ќе разбереш што е уникатно кај нив.Ако во нешто те бива креативно како поезија,проза,цртање,оригами и други работи почни да се инспирираш од други.Запомни ја изреката на Пикасо:Добриот сликар имитира,успешниот крадеИмам едно прашање , кое можеби е малце бесмислено и глупо , но сепак ќе го поставам:
како до креативност ?
Или пак од кај да ја црпам или незнам како да го поставам прашањето ..
Значи , знам дека за со женско е потребно да бидеш креативен но јбг ја изглеа не сум![]()
Еве насмеј се на мојот коментар. Ако не ја ебеш, five years from now, ќе викаш - едино нешто што се каам у животот е што не ја ебев а сите други ја легнаа.Далеку од тоа дека сум заљубен или нешто слично но ме интересира ваше мислење.
Имам една школска која што е така полиберте,помуабетчијка,знае да се зеза,но има нешто во што ме тера да мислам дека смрди нештооо....Неколкупати така муабетче,шала врз шала ми вика да ме ебаш????Ќе размислаааам...ама сепак неее. Ова и се има десено едно 4-5 пати и тоа се во моменти кога сме се гушкале или закачувале. Ме интересира што ќе протумачите вие за оваа ? (да се насмеам малку и од вашите коментари а и искрено ме интересира што мислите)![]()
Значи не станува збор за некој конкретен пример туку општо, креативноста ми е у минус мислам..Секој се лапа на свој начин. Секој се драпа на свој начин. Секој се секса на свој начин.
Значи, ти посакај да ја ќариш девојката и што и да направиш ќе биде лично твое и креативно.
Е сега, ако имаш некоја девојка на ум и ако дадеш некои конкретни информации за неа, можеби може повеќе да ти се помогне... Вака е премногу генерички.
Те молам дај повеќе информации.
Батали го видеото, фејк е и онака. Наместено е.Значи не станува збор за некој конкретен пример туку општо, креативноста ми е у минус мислам..
Ова е одличен пример http://www.motika.com.mk/index.php?option=com_content&view=article&id=29371:2012-01-28-11-52-02&catid=1&Itemid=13Еве да речеме во видеово , типот да не и го фрлеше мобилниот , тешко дека ке излезеше со неа
значи од ова произлегува дека : ако не си креативен како типов погоре( да напоменам ова е мој закон а не општ) најверојатно , и да започнеш муабет со рандом цура , би го добил одговорот : се брзам , неможам и сл
Да, после иди моменто, неам чевли за излегвање, неам кола за излегвање, неам пари за излегвање... па имало спонзоруши.Значи не станува збор за некој конкретен пример туку општо, креативноста ми е у минус мислам..
Ова е одличен пример http://www.motika.com.mk/index.php?option=com_content&view=article&id=29371:2012-01-28-11-52-02&catid=1&Itemid=13Еве да речеме во видеово , типот да не и го фрлеше мобилниот , тешко дека ке излезеше со неа
значи од ова произлегува дека : ако не си креативен како типов погоре( да напоменам ова е мој закон а не општ) најверојатно , и да започнеш муабет со рандом цура , би го добил одговорот : се брзам , неможам и сл
Да сака да го направи тоа, нема да биде толку директна.Далеку од тоа дека сум заљубен или нешто слично но ме интересира ваше мислење.
Имам една школска која што е така полиберте,помуабетчијка,знае да се зеза,но има нешто во што ме тера да мислам дека смрди нештооо....Неколкупати така муабетче,шала врз шала ми вика да ме ебаш????Ќе размислаааам...ама сепак неее. Ова и се има десено едно 4-5 пати и тоа се во моменти кога сме се гушкале или закачувале. Ме интересира што ќе протумачите вие за оваа ? (да се насмеам малку и од вашите коментари а и искрено ме интересира што мислите)![]()
Женска психологија...се согласувам со мислењето погоре на Вишна. Најмногу со тоа :Далеку од тоа дека сум заљубен или нешто слично но ме интересира ваше мислење.
Значи таа можеби и само те проверува да знае со каков ќе има работа ако случајно западните во љубовна врска. Дали си некој верен , искрен што сака да има сериозна врска , и нема да ја заебе и покрај тоа што ако еден ден одлучи да ти даде, или можеби си некој што сака ќе отидеш со неа да ја искористиш и да ги расипиш плавновите. Затоа што невиноста кај тие девојки што сакаат да имаат еден и единствен со кого ќе го прават тоа, се премногу загрижени за нинвата невиност, па затоа можеби некои од нив употребуваат неки такви начини да ти го откријат вистинскиот идентитет. Затоа што повеќето од работите се откриваат од кога ќе стапите во врска, а не само другарство. Тогаш делите повеќе работи и така натаму. Незнам што да ти кажам , можеби ти помогнал некој од погорните коментари, не ги прочитав. Едноставно одлучи ти како ќе направиш. Твојот живот е твое право. Само пази да не наебеш на крајотИли како да кажам, куче што лае, не каса.