Сладоледџија
Ванила & Чоколадо
- Член од
- 8 декември 2009
- Мислења
- 14.458
- Поени од реакции
- 11.916
Dragan Tanevski g*mna da jade na tekstovive na temava
...е па ајде, дај твој придонес со твоја еротска песна, ете јас имам една претходно постирана,Српски „мудрости“ со сликици како по фб групи што се наоѓаат - ептен и поезија и еротика, во стилот „оно шта сам ја радила са уснама, ти никада не би са рукама“!
Абе ајде...
SLJAM, nikoj ne pobara tvoe mislenje, i nikoj ne te tera da gi citas postovite, zaobikoli me, ova e slika i prilika na ovaa nasa posrana drzava, namesto da se ohrabri nesto, mora da se iskritikuva, da se ismee. Na site postovi od ovaa tema niedna ikona za dopagjanje, a na tvojot smrdliv komentar 5lajkovi...Dno na dnotoСрпски „мудрости“ со сликици како по фб групи што се наоѓаат - ептен и поезија и еротика, во стилот „оно шта сам ја радила са уснама, ти никада не би са рукама“!
Абе ајде...
Никој ниту тебе не те повика, но се почувствува навреден нели... Или лајковите болат? Добар си?
... членот не ги прекрши правилата на форумот, препорачливо е да се пишува на кирилица, но ако нема можности зависи од каде се логира не можеш да му го земеш правото да пишува на латиница т.е треба на сите членови тоа да го препорачуваш, а не вака селективно, а тоа што си модератор не ти дава за право да малтретираш и нервираш членови напротив ти треба да ја смируваш ситуацијата, а не дополнително да ја предизвикаш,Пишувај кирилица, другото ќе се среди. Научи што е поезија, еротска + и ќе разбереш што коментирав.
Тоа што сум модератор не значи ништо кога дискутирам на темите со членови на форумов.
... членот не ги прекрши правилата на форумот, препорачливо е да се пишува на кирилица, но ако нема можности зависи од каде се логира не можеш да му го земеш правото да пишува на латиница т.е треба на сите членови тоа да го препорачуваш, а не вака селективно, а тоа што си модератор не ти дава за право да малтретираш и нервираш членови напротив ти треба да ја смируваш ситуацијата, а не дополнително да ја предизвикаш,
...тоа што ,,не знаеме што е еротска поезија,, ти пишав погоре повели покажи ни со твој пример, а не со мудрување, а твојата иритабилност кон српскиот збор и писание чувај го за тебе ,, повраќаници,, не ти личи како модератор во подфорум Религија, а најмалку да шириш нетрпеливост против еден соседен народ кој до вчера ти беа браќа во една иста држава,
....чекам твој пост со еротска песна,