Љубовни, еротски и порно колумни

Член од
7 март 2009
Мислења
1.127
Поени од реакции
788
– Знаеш дека сакам кога го земаш во грло...хахаха...- уште ја немав довршено реченицата, Бојана го лизна курот низ нејзината уста и ги залепи усните до коренот на мојот надрвен кур. Веќе чувствував како врвот на курот се трие од нејзиното грло, тоа чувство на тапо стегање кон крајот и глетката дека се насладува ми предизвика морници низ телото....
:)
Целово ова навистина добро скоцкано порно сценарио како да ти е преземено од некој порнич,на мене така ми личи
Мада и да е вистински твоја сторија нема веза,случкава прикажува супер добар секс,онаков каков што треба да биде
 
Член од
9 април 2020
Мислења
27
Поени од реакции
71
Прв пат пишувам нешто вакво. Се надевам ќе ви се допадне. Има уште авантури кои подетално ќе ги опишам од ова наше прво гледање.

Со Бети се запознавме на еден порно сајт. Беше постара од мене 15ина години. Од Скопје. Уште од почетокот покажа интерес за средба. Беше разведена без деца, идеална за моите неисполнети фантазии. Во нашите вечерни конверзации на сајтот ги споделувавме нашите сексуални искуства. Беше многу перверзна. Сакаше да биде потчинувана за време на сексот, сакаше dirty talk. Ми кажа дека обожава кога ја лижат и дека така може да свршува како луда. Хммм интересно ќе биде кога ќе се видиме и во живо – си помислив.

По месец, два откако се запознавме решивме конечно да се видиме. Се договоривме тоа да биде Петок во 21ч кај неа во стан. Околу 17ч. се вратив од работа се истуширав, другарот го направив тасма и се упатив кон нејзиниот стан. Кога ми отвори мислам дека долната вилица ми падна на земја. Беше поубава од сликите. Висока со црна коса и кафени очи, носеше некоја прозирна пижама а, под неа не носеше ниту градник ниту гаќички. Брадавиците на цицките и се оцртуваа под пижамата. Кога влегов наместо здраво добив јазик во мојата уста. Курот за секунда ми порасна во гаќи, ја прифатив играта и почнав да и ја истражувам устата со мојот јазик.
  • Добро се бакнуваш. – ми рече
  • И ти исто.
Ме фати за рака и ме одведе во спалната, пред да легне ја гушнав нежно и и ја соблеков пижамата. Почнав да ја бакнувам по вратот и полека почнав да се спуштам кон цицките. Ги имаше најубавите цицки кои ги имам видено. Големи колку цитрон, камен тврди. Ги лижев цели и грицкав, а брадавиците почнаа да се стврднуваат, во занесот почнав да и ги грицкам брадавиците појако, а таа само воздивнуваше посилно. Почнав да се спуштам кон стомакот и пичето. Најпрво и ги лижев бутовите од внатрешната страна потоа преминав на пичето да и ги лижам усните и грицкам, а клиторисот воопшто не го чепнав. Почна да стенка уште погласно, па сега се посветив и на клитот. Го лижев, шмукав, почнав да го грицкам,а таа беше се погласна. На ред дојдоа и прстите па и пикнав во пичката два прсти и почнав да го масирам горниот ѕид. Стенкаше се погласно, а стануваше и се повлажна за набргу да сврши.
Откако се смири ми рече: сега е на тебе ред. Легнав на креветот, а таа чучна и почна да го лиже курот како да и е последен. Беше вистинска професионалка, го лижеше од главчето до јајцата. Го ставаше цел во уста, а кога ќе го ставаше со јазикот го масираше, не го вадеше цел, туку главичката ја оставаше во устата а со јазикот ја масираше. Мислев дека ќе екслподирам. И кажав дека, ако продолжи така ќе свршам. Веднаш стана и рече:
- Сакам да ме ебеш, а после ќе свршиш најубаво на свет. Ти ветувам.
Ја легнав на креветот и почнав да и го масирам пичето со главичката од курот. Беше утоп и почна да моли: еби ме, еби ме.
  • Ќе те ебам, како да си последна курва на светов.
И го пикнав цел најсилно што можев, а таа само викна силно и ме стисна со нозете за да не можам да го извадам. Стоевме така неколку минути не зборувавме ништо, само двајцата дишевме забрзано. Почнав да ја ебам со цела сила, но со спори движења. Во собата се слушаа воздишки и шлапање на јајцата. По неколку минути ставив во втора, па во трета. Побара да смениме поза. И удоволив.
Ја свртев и почнав да ја ебам во doggy. Сега ја ебев брзо со наизменични длабоки и плитки убоди во пичката. Почна да стенка, па ме попали уште толку и ја грабнав за косата долга и почнав да ја кубам и плескам по газето. Ја ебев како да не постои утре. Од пичето почнаа да и течат потоци лом ме направи по бутовите. Почна се посилно да ме стега со пичето, а нејзиното стенкање прерасна во врискање и молење да го намалам темпото. Тоа ме попали уште толку па наместо да намалам, почнав да ја ебам уште погрубо, нејзе почнаа нозете да и се тресат и само извика Свршуваааааам, не го извадив курот туку напротив продолжив да ја набивам, а таа толку силно ми го стегаше курот со пичето што по два, три убоди, одвај успеав да го извадам за да не и го наполнам пичето и ја направив лом кога свршив. Сперма се разлета по газето, грбот а неколку капки завршија и на вратот и во косата.
  • Прекрасно беше – и реков.
  • И мене ми се допадна – рече. Се надевам дека ќе го повториме ова.
  • Секако, мора да пробаме уште многу работи.
Полежавме уште малку, се помазивме, потоа се истуширавме заедно. На разделување се бакнавме страсно, ми го погали, преку фармерките и рече:
  • Ќе ми недостига.
  • И ти него. – и реков. Со нетрпение ќе ја чека следната средба.
 
Член од
9 април 2020
Мислења
27
Поени од реакции
71
Бети 2
Поминаа скоро две недели од првата средба со Бети, а јас не можаев да верувам дека ја ебев.Во меѓувреме речиси и да немавме комуникација. Мислев дека ме откачила и дека нема да се видиме повторно. Околу 21ч. ми стигна смс.
  • Малечок викендов сум слободна, а пичката ми е гладна за кур. Те чекам. Доаѓаш?
  • Секако, одвај чекам. – и одговорив.
  • Супер, купи само бело вино кога ќе доаѓаш, имам изненадување за тебе.
Конечно дојде и Петок околу 19ч. веќе бев кај неа. Спремила вечера, беше облечена во хеланки и маичка под која јасно се оцртуваа цицките. Хеланките и беа толку тесни што меслев дека газето во секој момент ќе и препукне. Го зема виното и го однесе во спалната. Мислев дека ќе го пиеме со вечерата, но курвичето имало дрг план. Кога завршивме со вечерата, таа отиде во спланата а јас седнав во дневната на фотељата. По 10ина минути дојде облечена во црна танга и чипкан црн градник, мрежести црни чорапи и рн корсте, кој на нејзиното тело му даваше совршен изглед. Корсетот одлично и ги истакнуваше цицињата и виткиот струк.
  • Ти се допаѓа? – ме праша.
  • Многу. Да знаеш дека куров ќе ми поукне во гаќи.
  • Тогаш да го ослободиме, да не му биде тесно. Ти само навали се на фотељата опушти се и уживај. Сака да ти покажам овој пат што знам.
  • Ајде покажи ми, не срами се. – се насмеавме и двајцата.
Клекна пред мене и со еден потег ми ги соблече фармерките и боксерките, а мојот веќе надрвен кур излезе на слобода. Се доближи до него толку блиску таман колку здивот да и го чувствувам со главата од курот. Тоа ме ежеше и уште повеќе ме возбудуваше. Го бакна главчето, потоа го лизна главчето за во следниот момент да го земе цел во уста без раце. Се служеше само со усните. Тоа ме палеше многу и таа тоа го знаеше. Почна да го обработува како што знаеше само она, во буквална смисла професионално. Гошмукаше, го лижеше, го грицкаше. Кога ќе го голтнеше целиот го лепеше јазикот по должината на курот и го притискаше, а кога го вадеше, само главчето остануваше во устата нејзина и истото го лижеше, шмукаше и масираше со јазикот. Таков електрицитет ми минеше по телото мислев дека ќе се стопам или експлодирам од убавина. Цело време ме гледаше во очи. Со рацете ми ги галеше и стискаше јајцата. По 10ина минути пушење почна да го засилува темпото, почна да ми доаѓа да свршам, ја фатив за глава ја тргнав од курот и и реков:
  • Престани оти ќе свршам.
  • Каде сакаш срце во уста или на лице да ми свршиш.
  • На лице.
Го зема само со сомотно меките усни два три пати помина со нив по целата должина на мојот кур го извади го фатив со рака и готов бев. Почнав да свршува како луд, цело лице и го испрскав со сперма, а нозете не ги чувствував, не можев да се соземам од оргазмот.
Откако ја направив лом, стана отиде до бањата да се измие. Кога излезе се префрливме во спалната. Легна на грб и се насмеа курвински.
  • Курво како ме исцеди до последната капка, спремна ли си да го добиш она што го заслужуваш?
  • Секако, се надевам ќе бидеш погруб од минатиот пат.
  • Ќе бидам – ветувам.
Ја соблеков гола и почнав да ја лижам од глава до пети, притоа задржувајќи се на прекрасните цицки и пичката, притоа внимавав да не ги допрам со јазикот ниту брадавиците ниту клиторисот. Сакав да ја излудам и да ме моли да и го дадам.
Почна пичката да и влажи. Со јазикот го зголемив притисокот на пичката. Ја бакнував како да ја бакнувам во уста. Почна да стенка и да вика:
  • Дај ми го, еби ме ајде, еби, не чекај повеќе.
  • Не уште. Рано е.
  • Те молам бутни ми го, скаам да го осетам, ми гори пичката за кур.
Престанав да jа лижам и ја погледнав во очи, не и беше јасно што се случува. Сврти се и намести се во doggy. Се израдува дека конечно ќе биде ебена и се насмеа. Но не знаеше дека мачењето за неа допрва почнува. Почнав да и ја тријам пичката со курот, но не и го давав. Пичката и стана утоп, а она беше во транс:
  • Те молам злато стави ми го, не можам повеќе, ќе полудам, бутни ми го.
Се уште не и го давав, сакав уште да ја мачам, за да сврши појако. Проба сама да го стави, но не и дозволив, само ја плеснав силно по газето и и реков:
  • Стрпи се, ќе го добиеш, ако продолжиш вака, за тебе ќе биде полошо.
Мислам дека не ме ни разбра што и реков, само стннкаше од дразнењето на пичето.Па решив да и ја прекинам агонијата. Ја грабнав јако за газето и со сета сила и го пикнав цел до јајца. Почна да вришти:
  • Axxxxx, ax, ax, ауууууу, дај, дај ми го, еби ме, еби, изеби ме како ниту една до сега, изеби ме како да сум најголема курва.
  • Ова е само почеток курво моја.
  • Да твоја су, прави ми што сакаш, направи ме твоја робинка, еби ме и свршувај каде сакаш на моето тело, само те молам не престанува толку е добро.
Се навалив напред колку да можам да и ја галам пичката. Штом и ја фатив, почнав да го стимулирам клиторисот и се појако да ја ебам. Она само стенкаше и вриштеше:
  • Дааа.... даааа растури ме. Изеби ме јако.
Почувствував како и се стегаат мускулите на пичката, знаев дека е пред свршување. Го извадив легнав врз неа и ја бакнував и лижев.
  • Зошто прекина? Ќе свршев?
  • Ќе свршиш кога јас ќе сакам. Јасно?
  • Да.
  • Што да?
  • Ќе свршам кога ти ќе сакаш
Повторно и го ставив, ја полнев грубо. Со секој мој посилен убод, се повеќе стенкаше, а за да ја зачинам ситуацијата почнав да ја пребам нежно па газето. По неколку минутно ебење се изгуби и врисна ГОТОВА СУМ. По гледот и беше заматен, ја оставив да се одмори малку.......

ПРОДОЛЖУВА.................
 
Член од
14 јануари 2021
Мислења
8
Поени од реакции
4
Prodolziv so devojkami da se gledame ni bese ubavo se dodeka ne ja nacekav kako se pleska so drug, nekolku dena se zadezuvav pokasno na rabota i ne izleguvav ali slucajno me nanese pat kade sto ne trebase koga ja zagledav nejzinata kola nastrana od patot podzastanav podaleku da ne me vide i peski se pribliziv i ja vidov kako se perdase so drug i toa postar maz nadvor do kolata natrtena potprena na kolata a toj ja pleska vo gaz ja snimav i si otidov.
Utre denta mi se javi sakase da se vidime i prifativ a taa srwkna rece vednas idam a jas bev doma so dvajca moi prijateli. Taa dojdw i se iznenadi i vika mislev deka si sam koga vleze i go vide videoto so go snimav i go pokazuvav na prijatelite yaa se zaprepasti i sakase da izbega koga ja fativ za raka i ja swdnav pomegu niv i rekov stom mozes da se pleskas so bilo koj eve ti prilika ebi sw so niv barwm da vidam kako ti e koga se ebes so drug. Sakav da vidam kako ke reagira taa placese i se molese se izvinuvase i rekov sobiraj partalite i da te nema ili ke te ebeme site trojca sobra se nabrzina i izleta od vratata kurvestija
Автоматски споено мислење:

Nekoe vreme bev razocaran i nesakav da izleguvam i da se druzam. Prijatelite me vikaa jas odbivav se dodeka edna vecer ne prifativ da otidam na gosti kaj kumot. Nemozev da go odbijam.a i mi trebase malku rwlaksacija da ne mislam na sluckata i bev rwsen da zaboravam alo za sega da ne se obvrzuvam na seriozna vrska se dodeka ne pomine nekoe vrwme. Otidov kaj kumot vlegov i orijatno se iznenadiv bese utw eden par na gosti i edna prekrasna 3-4 god postara devojka od mene ali prekrasna plava so ubavi ne mn golemi gradi toa go vidov na prv pogled...
 
Последно уредено:
Член од
14 јануари 2021
Мислења
8
Поени од реакции
4
Prodolziv so devojkami da se gledame ni bese ubavo se dodeka ne ja nacekav kako se pleska so drug, nekolku dena se zadezuvav pokasno na rabota i ne izleguvav ali slucajno me nanese pat kade sto ne trebase koga ja zagledav nejzinata kola nastrana od patot podzastanav podaleku da ne me vide i peski se pribliziv i ja vidov kako se perdase so drug i toa postar maz nadvor do kolata natrtena potprena na kolata a toj ja pleska vo gaz ja snimav i si otidov.
Utre denta mi se javi sakase da se vidime i prifativ a taa srwkna rece vednas idam a jas bev doma so dvajca moi prijateli. Taa dojdw i se iznenadi i vika mislev deka si sam koga vleze i go vide videoto so go snimav i go pokazuvav na prijatelite yaa se zaprepasti i sakase da izbega koga ja fativ za raka i ja swdnav pomegu niv i rekov stom mozes da se pleskas so bilo koj eve ti prilika ebi sw so niv barwm da vidam kako ti e koga se ebes so drug. Sakav da vidam kako ke reagira taa placese i se molese se izvinuvase i rekov sobiraj partalite i da te nema ili ke te ebeme site trojca sobra se nabrzina i izleta od vratata kurvestija
Автоматски споено мислење:

Nekoe vreme bev razocaran i nesakav da izleguvam i da se druzam. Prijatelite me vikaa jas odbivav se dodeka edna vecer ne prifativ da otidam na gosti kaj kumot. Nemozev da go odbijam.a i mi trebase malku rwlaksacija da ne mislam na sluckata i bev rwsen da zaboravam alo za sega da ne se obvrzuvam na seriozna vrska se dodeka ne pomine nekoe vrwme. Otidov kaj kumot vlegov i orijatno se iznenadiv bese utw eden par na gosti i edna prekrasna 3-4 god postara devojka od mene ali prekrasna plava so ubavi ne mn golemi gradi toa go vidov na prv pogled...
Swdnav sproti nea i nemozwv da go trgnam poglwdot ednostavno bese prekrasna jas ja glwdav sramezlivo a taa sw nasmevnuvase skrisno stana da odi na cigara i jas se ponudiv da i pravam drustvo ispadna prwd mene jas odev po nea teloto i bese prwkrasno a pak gazot topcest stegnat cvrst ednostavno da posakas da go izedes. Izlegovme na tarasa i pocnada me zapituva dali sum slobiden so kako i se dogovorivme utre denta da izlezeme.se vrativme vnatre i prodolzivme so razgovor i so flertuvanje ali se osekjav deka ke kurot ke mi izeta od gaki bev tolku napalen sto edvaj se vozdrzuvav posakuvav da ja izebam vednas.se zamuabetivme i bidna 2 casot po polnok i trgnavme da si odime se ponudiv da ja odnesam i taa prifati koga swdna vo kolata swkako i bese kratka suknickata ja podigna malce akko demek slobodno da sedne i i se gl3daa gakickite a taa gi sobra nozete da ne mi bide neprijatno. Se dogovorivme malce da se povozime koga taa pocna da me gali po nogata i mene tolku mi trebase vednas mi se digna i ukruti zatoa sto posle sluckata nekoe vrwme nemav seks. Ija vidov kako go gleda i se oblizuva mi rece da zastanam nekade i zastanav vo edna temnicka pokraj patot koga ja brkna ednata raka vnatre a so drugata me otkopcuvase go izvadi i vednas mu ripna so ustata pocna da go lize da go golta jas uzivav a taa go bodesw cel go vadese mi gi gaese jajcata i i kazav deka nema da izdrzam a taa ne me rwckase prodolzi da go bode cel vo usta i dojdov do kraj i izleta mojata sperma vo nejzinata usta ali do kraj se zasrkna zatoa sto imase golema kolicina nasobrano goltna se obliza i mi recw ajde si odime. Ja odnesov do doma i sakav da vlezam da prodolzime ali mi rece se glwdame utre.jas se soglasiv i si otidov doma ali nemozev da zaspijam i celo vreme mislev na nea i osetiv deka pak mi se diga i rekov ke i zazvonam da i go slusnam glasot i se javiv i i rekov deka mi nwdostiga a taa se nasmea i rece strpi se do utre ke se videme. Ostanav so nadrven kur vo raka i so mislite na nejziniot preubav gaz i tie slatki cicki i pocnav da go drkam nemozev da izdrzam ke mi prsnese pystiv porno go izdrkav i si legnav mislejki na nea...
 
Член од
14 јануари 2021
Мислења
8
Поени од реакции
4
Utre denta bev vo iscekuvanje da mi se javi taka bevme dogovoreni koe vreme da se videme. Mi pisa se glwdame vecer vo 8 kaj mene . Se srediv go izmazniv i kupiv vono cveke i pravo kaj nea . Zazvoniv koga mi otvori ima sto da vidam crven dolen ves cipkasti gakicki i prslok i prestilka vrz dolniot ves na visoki stikli i corapi zakaceni so gakickite koga ja vidov mislam deka spermata mi udri vo glava beznaev so da kazam. Mi veli ajde vlezi me bakna go zema cvekwto i vinoto i vlegovme sednavme na masa veceravme smeejki se dofrluvajki i zakacajki se pod masata. Se podnapivme zborejki mi rece stani i legni na krevetot vo spalna . Se soblekov i legnav a taa dojde samo bez prestilkata i vo ednata raka slag a vo drugata preliv kurot mi strcese cela vecwr bese prekrasna zgodna i koga pisuvam seuste mi e nadrven. Swdna vrz mene me mackase so slag so preliv me lizese po celo telo a kurot samo go zakacase. Sw zavrte mi sedna na licwto da ja osetam taaa ubava i mazna mackica a taa sw nafrli na mojot kur go lizese go goltase cel mi gi grickase jajcata a jas uzivav vo nejzinata picka ja lizev ja triev i bodev prsti a taa bese utopi zabodev i prst vo gazeto i bese tesno ne razraboteno. S3 zavrte i go nasedna mojot nadrven kur so nejzinata vlazna pickica a toj vleze so lesnotija se vitkase ripasw so swta sila uzivase na mojot kur se derese na cel glas a jas i staviv 2 prsta vo gaz dodeka ona go javase kurot naednas pobesna gi stegna nozete i izvika zavrsi swdejki na mojot kur mi idese i mene ama nesakav vnatre da zavrsam stanavme taa klekna pred mene i ja otvori ustata siroko koga ja vidov mi izeta sperma vo nekolku mlaza ja poprskav po lice vo usta po kosa cicki bese celata poprskana so mojata spermase obliza i legna vrz mene. Stana i rece odam pod tus ako sakas ajde dojdi i me potegli za raka otidov po nea glwdajki vo nejziniot gaz a mojot kur se klatwse iznemosten.Se tusiravme i se galevme se izmi id spermata i pocna pak da go gali klekna na kolena i go zema vo usta i tolku mi trebase pak se nadrvi ja podignav i ja zavrtev so liceto na zid sakav da ja ebam od pozadi a taa go fati i go namesti na gazeto i mi rece cela vecer go strvis vreme e da go zadovolis. Bese navlazbeto od vodata i kupkata go fativ mojot kur i poleka go namestiv na nejzinoto tesno dupence i poleka go butkav dodeka ona vikase poleka poleka jas go butnav cel a taa vrisna i rece ne zastanuvaj rasturi mi go gazeto prodolziv da ja ebam potprena na zid i gi drapav cickiteso ednata raka so drugata i ja triev pickata i pocna da zbesnuva uzivase i vristese ne razbra cela zgrada mi idese da zavrsam a taa mi rece ne go vadi napolni mi go gazeto a triejki i ja pickata pocna da svrsuva i jas pocnav da go polnam gazeto so sperma svrsiv i ostanav zalepen na nejziniot grb nesakav da sw trgnam a taa se izmkna se izmi i ispadna se izmiv i izlegov po nea i lefnavme na spalnata taa zaspa na moite gradi a jas uzivav kolku mi e ubavo so nea sum zaspal do nea i sw razbudiv sabajle a taa seuste spiese vrz menesakav da stanam ali me fati za kur i vika kade trgnaja fativ vo race i rekov mi se pie kafe stana otrca pred mwne vo kujna i stoese zavodlivo nemozev da odoleam mi go razbudi i go nadrvi ja fativ ja zavrtev nakaj menw i ja kaciv na kujnata sw lapavme se galevme i poleka go mestev na pucwto da go bodnam me pregrna so race i noze da nemozam da se potrgnam i mi rwce ebi me silno ja pleskav kolku sto mozev silno i brzo a taa gi zarivasw prstitw vo mojot grb ja drzwv za gazeto i ja nabivav silno sw ebwvme taka nekoj 15 min i rwkov nemozam da izdrzam je scrsam da go izvadam a taa mi rece izvadi go ako mozes i mi rece sakam da me napolnis ja ebwv ustw kratko pocnav da se grcam i i svrsiv vnatre imav kondom ali sepak mi bese strav samos to se zapoznavme koga go izvadiv se sluci toa od sto se plasev puknal kondomot ja nemase mojata spwrma a na nea i tecese po nozite se nasmea ja sobra so prstitw i ja izliza . Se sredivme se napivme kafe i si otidov sw glwdavme skoro sekoj den i se ebwvme cesto ne kako ovoj den ali ni bese super sw dodeka edno sabajle ne mi se javi i me sokirase mi rece BREMENA SUM...
 
Член од
7 март 2009
Мислења
1.127
Поени од реакции
788
Оваа колумна ја започнувам со една скорешна случка која предизвика да се присетам на доста случки кои се случиле во последните десетина години и дел по дел да ги напишам како своевиден дневник за да си се потсетам и јас по некое време.

Бојана беше моја поранешна колешка во една компанија во која работев пред извесно време. Таа работеше во делот на продажба, додека јас бев во правниот оддел на компанијата. Да не должам многу, бидејќи има доста историја меѓу нас (која дополнително ќе ја раскажам), но додека јас работев во компанијата имавме доста жешки средби, а подоцна во текот на следните две три години повторно повремено се гледавме. Таа можеби се надеваше дека можеби некогаш би биле „сериозно“ заедно, но начинот на кој ја почнавме нашата „врска“ и како подоцна ја „одржувавме“ не побуди јас да имам сериозни намери кон неа, а искрено кога би кажал веројатно и таа повеќе се возбудуваше на „тајноста“ отколку на компатибилноста на нашите карактери. Тоа знаев дека ја повредува, и веројатно тоа и ја „враќаше“ повремено да се гледаме, ама во текот на сите тие години си имавме кажано и убави работи, но и лоши поради кои често не комунициравме со месеци. Така беше и овој пат, се немавме слушнато повеќе од година дена.
Динг- направи мојот телефон дека имам некакво известување. Го отклучив телефонот и ја гледам сликата на Бојана во малецкото кругче на страна – Здраво, како си?
Ја тргнав пораката и воопшто не одговорив на неа. На ниту една социјална мрежа се немавме како пријатели, а и знам дека бев блокиран на нејзиниот телефон. Таа самата ми кажа последниот пат дека сега е во сериозна врска со нејзин колега (повторно, изгледа тоа е местото за започнување на врски) и дека ќе ми го блокира бројот „за секоја случај“ бидејќи сака да се фокусира на врската, а не би сакала пак да се најде повредена со своите очекувања. На тоа јас се согласив, и останавме на тоа, знаејќи и двајцата дека таа е далеку од невина за „повредите“ од нашето гледање. Поради тоа решив да не одговарам на пораката.
Помина ден, два, три, јас веќе подзаборавив на пораката се додека не требаше да одговорам на сосема друга порака, и тогаш пак го видов кругчето. „-Здраво, како си?“ – Што сака сега? – помислив. -Ја немаше толку време и сега сигурно и е досадно, или нешто се случило па пишува од страна. Ме копкаше мислата што е, а од друга страна ми дојдоа фини мисли на жешки сцени. Ќе и одговорами ќе ја закачнам, па макар само да побуди мисла да го издркам на сеќавањата.

- Оуууу хелоу, еве ништо, добар сум. Преокупиран со работа. Како си ти? – и пишав назад, мислејќи дека толку ќе е и дека нема да одговори.
За минута, две...динг..
.- Оу мислев нема да одговориш, дека сум блокирана. Почестена сум -ми одговори.
-Хмммм, ќе биде интересно- си помислив, и продолжив да пишувам назад. Следните два три денови повремено пишувавме. Јас како секогаш повремено буцкав со непристојни шеги, а таа божем се правеше „навредена“ од дирекноста и безобразлукот само реагираше со „изненадување“ и смајлија. Тоа беше таа игра на „бркање“ наоколу, демек се е на шега, а доста вистина се криеше во зборовите кои беа напишани.
– Еј, абе дечково ме побара. Така да сега сум верена ))) – ми пиша назад. -Ооооо, па честито. Ете гледаш никогаш не е касно. Ќе треба да частиш, не е мала работа – одговорив назад, и си се насмеав во себе. Искрено ми беше мило дека и се случуваат убави работи, а од друга страна знам што жар се крие во неа.
– Важи, бе. Нема проблем. Еве одма трчам баш тебе да те почастам за ова. Хахахахаха. – ми пиша назад во нејзин стил.
„Ооооо, ова веќе е војна...ц ц ц ц ц провокација“- си помислив, и пишав назад: - Супер, значи сакаш одма да ме почастиш. Супер. Еве тргнам, за половина час сум кај тебе на работа. Ако веќе сака да се закача, ова ќе ја извади од колосек, а мене ќе ми го исполни и така досадново попладне. – Не, не, нееееее. -панично врати на мојата понуда -Не може да доаѓаш тука. Плус и Драган е на работа тука, не не доаѓај. Ќе се договориме накнадно, ОК.-продолжи да пишува веројатно со право, знаејќи ме мене.
– Е да бе, веќе се спремам. За пола саат сум таму. Таман ќе се видиме на блиц и ќе одам после накај центар.- и пишав назад, и почнав да се спремам. Секако ми беше досадно, вака барем имам што да правам.
Се средив на брзина, влегов во колата и тргнав...за дваесетина минути веќе бев на паркингот спроти зградата каде работеше. Го земав телефонот, и гледам неколку пораки од неа барајќи да не се глупирам и да не доаѓам дека не можела да излезе. И пишав назад -Пред зграда сум во кола. Симни се, те чекам.
– Леле, нездрав си. Значи не можам да дојдам. Што ако некој не види. Колегиве те знаат, па ќе си направам проблем. Плус Драган е на работа. – ми одговори на мојата порака.
– Де бе па ти, си се загрижила како да е крај на светот. Ајде ако не, ќе се качам горе те чекам во вецето. Таму нема никој да не види, плус на блиц сум. -ова беше делумно одговор на нејзината порака, а делумно и буцкање бидејќи точно знаевме за кое „веце“ станува збор (на секој од спратовите на зградата имаше по два пара машко/женско веце, и генерално доколку беше некое зафатено колегите одеа кон другото и така никогаш немаше проблем да се има приватност....тоа го имавме доста пати пробано). Си помислив, ова ќе е уште позабавно како тргнал денот.
– Ииииии, не тоа. Тек тоа ако не видат. Леле не. – веројатно во паника одговори назад.
Јас веќе се качив горе, како фурија прелетав низ скалите за да не ме види никој, и влегов во женското веце. Поминав низ двете лавабоа и се упатив кон вратата...чукнав да видам да не има некој, ја отворив вратата, влегов внатре и заклучив позади мене. – Горе сум, те чекам. -пишав назад и седнав на затворената шоља да земам малку воздух. Што побогу правам јас, си помислив. Трчам низ цел град како попален мајмун, за да седам во веце, за некој да ме заебе. Си се насмевнав на својата глупост...земав неколку длабоки здивови, се смирив од трчањето низ скалите и веќе мислев да си заминам, и покасно да и пишам дека сето ова било само зезање од моја страна дека воошто немам ни излезено од дома. Тоа е тој привиден фраерлук што пробуваш да го протнеш кога си сфатил дека си всушност мајмун.
Чук, чук, слушам на вратата. – Слободно? – гласно праша женски глас кој веднаш го познав. Значи, сепак дојде, си помислив и ја отклучив вратата. Таа се нурна низ вратата, и со брзи потези ја затвори вратата, заклучувајќи ја позади неа. Видно задишана, се потпре на вратата, како да спречуваше некој друг да влезе по неа.
– Епа, здраво – и кажав, насмевнувајќи се и воедно смеејќи се на себеси за мислите кои ми минаа низ глава само неколку моменти пред тоа.
– Значи, ептен си гад и безобразен. Зошто мораше да дојдеш. Што ако не види некој. Драган е тука. Ќе се видевме другпат. Плус и тука во вецево, значи баш си безобразен! – ми изнакажа еден куп зборови за секунда време. Беше слатко љута во баратањето со полу-навредите.
Бојана беше просечна девојка. Глава пониска од мене, но кога носеше штикли како сега беше само малку пониска. Имаше густа долга кафена коса која и беше пуштена да паѓа на рамениците, а одстрана фатена со шноли. Носеше црни пантолани кои ги исцртуваа нејзините нозе и се припојуваа на нејзиниот задник. Таа имаше од оние топчести задници кој соодветно облечен можеше да привлече многу внимание, но таа скоро никогаш не се облакаше провокативно за посебно да го истакне...иако во него имаше добар потенцијал. Во горниот дел имаше бела полусвилена кошула со ве-отвор која слободно и паѓаше низ градите и беше вметната во пантоланите. Нејзините гради не беа нешто што посебно за да се истакнуваат на неа. Тоа се тип на гради каде е ок да си играш со нив, да ги масираш, но посебно не оставаа впечаток на бујни гради, дури и би рекол дека беа малку виснати...таа никогаш не ги сакаше своите гради, а јас секогаш давав комплименти, па во доста случаи и во ставав мојот кур да го тријам од нив, на што таа видно се палеше. Имаше големи, кафени очи, кои ги шминкаше на начин да ја истаке нивната големина. На прв поглед, би рекле дека е слатка девојка, фина и убава, но но никој случај не би рекле дека е ебозовна (колку лесно човек се лаже). – Полека бе Бојана, полека. Никој нема да не види. Де дојдов да ти честитам. Бреј што љута си станала. – реков и се оттргнав наназад од неа. – Обично, кога ќе видиш некој што не си го видела одамна одиш да го гушнеш, не да му се развикаш. Ама ок, знам каква си со гушкање и еве се тргам на страна. – и и пружив рака кон неа, како за ракување.
– Види го бе, уште продолжува. Баш си безобразен. – ми кажа и ги рашири рацете повикувајќи ме во прегратка. Јас се приближив и ја прегрнав, другарски, како што налага ситуацијата.
– Епа честито, сега си верена госпоѓа, па и верна госпоѓа, па редовно да те секса господинот, па автоматски ќе бидеш посмирена. Ете пример требаше сега да дојдам за месец дена да ти честитам, ќе беше посмирена сигурно. -се насмеав и шеговидно почнав да ја буцкам, на што знаев дека нема да може да не реагира.
– Ти пак продолжуваш а, нема крај за тебе. – ми одговори со полунасмеан тон на гласот, што укажуваше дека сепак и е забавно, и повторно ме притегна во прегратките.
– Абе не сум јас крив што ти си напната. Слабо изгледа добиваш, па сега на мене се истресуваш. Еве ќе морам да се тргнам настрана пошто и цицките ти се напрчиле ќе ме избодат. Не дека лошо ми доаѓа, ама па јас сум човек со слабо срце, ќе ме стрефи. – продолжив јас со шегите, оттргнувајќи се од прегратките. – Еве, гледај -покажувам кон нејзините гради, - низ ова кошулчево можам да ги осетам како се напрчени, безобразно.- пак низ смеа кажав, гледајќи ја во очи. Иако реално немаше ништо посебно таа направено, морав да направам за нешто шега.
Таа како да се засрами, и одма со контрааргумент – Значи безобразен си. Секунда сме тука и ти одма на цицки и газови почнуваш да мислиш. Ете ми честиташе...
– Сега пак јас крив, тоа што тебе ти се напрчиле цицките што ме гледаш, јас сум крив. А и те разбирам, тука во вецево и на мене би ми дошле ебачки мисли. И не кажав ништо за газови, ако кажев нешто ќе требаше да те грабнам за газ и после друг проблем ќе имавме. – пак со шеговит тон и кажав и се насмеав на крај, повторно гледајќи ја во очи очекувајќи ја нејзината реакција.
Таа почна да се смее. Помина со рацете низ кошулата – Не се напрчени, еве гледај. А да тука има за што да се мисли во вецево- и почна да се смее – Не дека нема. А што проблем ќе имавме – шеговито таа одговори, веќе навлезена во шегата.
– Како што проблем ќе имавме. Ако го имаше напрчено газот како што ги напрчи цицките, ќе те грабнев за газ...па после ќе ми се кренеше курот и ете проблем – реков и пак со смеа продолжив – а како тоа не се напрчени, ќе рипнат од кошулката.- и тргнав кон неа со раката полека кон нејзините гради.
– Еј, еј, кај одиш ти со раката...- и ми ја оттурна раката полека – ...само сакаш да фаќаш. – пак шеговито се насмеа – ти само со проблемот мислиш.- одговори на крај и пак со рака ја оттурна мојата.
– Ок, де. Не сакам јас да фаќам. Само да докажам поента... – ја земав нејзината рака и полека ги насочив нашите дланки кон нејзините гради - ...еве заедно ќе поминеме низ цицките и ќе видиш како се напрчени. – ги ставив нашите две дланки на кошулата на нејзината лева града, само малку да ја допираат површината на кошулата. Таа ја навали главата гледајќи во раката внимателно како да го одмеруваше секој потег што ќе го направев. Со нејзината дланка на мојата, ја фатив градата преку кошулата и полека почнав да ја затварам дланката притиснувајќи ја нејзината цицка. Таа го крена погледот кон мене, и приметив дека со забите ја имаше потфатено нејзината долна усна. Ме гледаше како со изгубен фокус во моите очи, додека ја стегав цицката во мојата дланка.
– Ете, гледаш. Напрчена е цицкава, спремна да рипне низ кошулава. – реков и ја тргнав раката од градите. Таа не кажа ниту еден збор, туку само ме гледаше со истиот поглед. Јас повторно, ја пружив раката ни само со мојата дланка, пак ја фатив цицката и со брз потег ја пуштив.
– Ете напрчена е...- реков и продолжив да ја гледам. – само сега и овој доле, се напрчува, ти реков проблем. – гледајќи ја неа продолжив – еве гледај...- и ја земав раката и ја насочив дланката кон фармерките каде курот веќе полека покажуваше знаци на живот.
Таа набрзина ја повлече раката оставајќи ја сеуште на мојата дланка – Еј, не. – рече со подголтнување. Јас повторно ја повлеков нејзината рака кон набрегнатиот кур во моите фармерки, и тивко и кажав – Ги проверивме цицките, ете провери го дали се крева.- и ја ставив нејзината дланка врз фармерките. Таа не ја мрдаше раката воопшто, и по два три мига ми кажа тивко – Абе не може да го праиме ова. Не е ОК. Што ако некој види – со нејзините погледот помина од курот, низ градите до моите очи, каде ни се сретнаа погледите.
Јас со наивен глас, иако и двајцата добро знаевме што правиме, одговорив – Што правиме? Проверуваш дали курот ми се напрчил како цицките твои...- и повторно ја фатив за цицката, овој пат полека движејќи ја дланката за да и ја масирам цицката. Низ прслукот и низ кошулата веќе ја осеќав брадавицата како се набрегнува, и полека ја мрдав малку на едната малку на другата страна додека и ја масирав цицката - И дигнат е курот ? – ја прашав отсечно.
Таа ме погледна со попален поглед, и почна да го фаќа курот низ фармерките, со истиот интензитет и ритам како што јас и ја масирав цицката – Па ми изгледа дека е разбуден. – и го насочи погледот кон курот и продолжувајќи да ги опфаќа фармерките и контурата што се правеше на нив.
– Приметив дека е разбуден, и сега веќе имаме проблем... -одговорив повторно шеговито.
Автоматски споено мислење:

Бојана пак ме погледна, овој пат враќајќи на шеговит начин – За што имаме проблем? Нели проверуваме само дали е напрчен – и ја тргна нејзината рака од мене. – така мислам дека беше, да провериме, хахахаха – се насмеа со широка насмевка повторно пробивајќи ме со нејзиниот поглед.
- Да, ама сега веќе кога е дигнат, е проблем. Сега ќе мора да го земеш во уста, инаку нема да ме остави на мира. – и реков, веќе со намера на шеговит начин, спремен сето ова да го свртам на шега доколку не ја прифати мојата игра. А веќе во мислите веќе замислував како го има земено во уста, како го пуши , како си игра со него со нејзиното јазиче...скоро и да можев да ги почуствувам сите движења. Сите сеќавања на нејзиното орално задоволување ми навираа како вулкан во мислите.
- Од кај испаѓа дека мора. – праша неодредено, како повеќе да се прашуваше себеси отколку мене. Јас веќе сигурен во своите намери и сигурен во нејзините само промумлав – Не сакаш да го пушиш, да го земеш длабоко ,знаеш.... – и тука веќе се сецнав, знаејќи дека сум ја поминал границата на она што ми се врти низ глава и ситуацијата.
Тивко само кажа – Да, сакам....ама ако дојде некој...знаеш не треба.
Ова ме фати неподготвен, а таа сеуште го имаше погледот фиксиран на мене. Низ мислите ми поминаа сите опции, но сеуште мислев на нејзиното пушење. Во тој момент, почнав да ги откопчувам фармерките – Нема никој да дојде, а ако дојде ќе кажеш дека е зафатено....земи го сега цел во уста. – веќе храбро и се обратив очекувајќи да каже нешто за да ја прекинеме играта. Се потпрев накај неа, ја фатив за главата и ја бакнав. Јазиците ни се преплетуваа, додека ја слушав како испушта попалени звуци. Го шмукав нејзиниот јазик и ја грабнав на газот силно и ја припоив кон мене. Ја фатив за косата нежно, и на увото и шепнав – Ако сакаш да го пушиш, земи го цел, како што знаеш....- без да треба да ја насочам, Бојана ја протна раката низ фармерките и го извади полудигнатиот кур надвор.
– Сакаш да го пушам а ? – додека го збореше тоа ја движеше раката низ мојот кур – да го пушам....- шепкаше додека ме гледаше попалена, чекајќи ја играта. Со мал потег на раката, низ косата како да и дадов одобрување да се спушти надолу.
Симнувајќи се надолу, ги смкна фармерките до долу. Со раката помина низ моето тело и додека ме гледаше полека го стави мојот кур во уста. Знаеше дека сакам да ја гледам како го шмука курот, тоа е едно од работите што знаеше одлично да ги прави, но овој пат кога го напика два три пати, изгледаше како таа да тргнала голем товар од себе...испушти нежни звуци на задоволство. По цела должина на курот осетив топлина од нејзината влажна уста...сеуште не беше кренат целосно, а таа го шмукаше цел и од момент во момент стануваше поцврст. Го фати коренот на курот со едната рака и ритмично го дркаше и пушеше во исто време. Ќе полудев колку добро се засладуваше со мојот кур....има нешто убаво кога знаеш дека да ти го пуши курот и прави такво задоволство. Ја прифатив нејзината игра и јас почнав ритмично да го внесувам во неа. Поминав со рацете низ нејзината коса, да и ја соберам и опфатам со едната рака во репче додека со другата ја фатив позади главата. Бојана ја препозна мојата намера, ме погледна и се насмеа - Не ти е доста вака а, ...сакаш цел да го земам а – ми се обрати низ нејзината насмевка додека ритмично го земаше курот во нејзината влажна уста.

------ Продолжува
Супер раскажувач си,имаш талент за водење приказна и сторија во вистински правец,браво
 
Член од
6 јануари 2022
Мислења
14
Поени од реакции
23
Еве ја и мојата приказна: Пред месец дена стапив во контакт со девојка за една вечер/повремени средби. Имаше 32 години (искусна) и беше со топ тело. Да, дури имаше и топ фаца. Навистина беше убава. По долго преговарање каде да се најдеме и што е тоа што јас го посакувам средбата се случи. Беше кај мене во автомобил. Средбата беше во една од гаражите во Скопје. Се запознавме, таа беше неверојатно пријатна и водеше многу смирувачки разговор. Беше насмеана и изгледаше среќна. Ми донесе пар носени ден и пол гаќички. Тоа беше на мое барање. Наредно што побарав уште кога се договаравме за средба беше таа да ги помоча гаќичките што ги носи кај мене во автомобил. Тоа и се случи. Ги дигна миничот, ги рашири нозете, ми рече да ја фатам за вагината преку гаќите и се помоча. Ги соблече и ми ги даде мокрите гаќички. Јас потоа фино лепо се наведнат и ја ставив главата помеѓу нејзините нозе. Тоа не го планирав, едноставно се случи. Ја излижав, потоа девојката си се избриша и си рековме довидување. Ми пиша повторно неколку пати. Има шанса средбата да ја повториме.
 

пунтер

betfair trader
Член од
21 март 2011
Мислења
4.927
Поени од реакции
7.859
ха ха ха каков морон ха ха, имало шанси да се виделе пак, да во секој случај, ако не оваа среда другиот петок, ќе си го губи времето таа со .....
 

Kajgana Shop

На врв Bottom