Н. Груевски.ne ljubco kriv za niedno delenje na vmro shpioni kao zmejkovski i dosta go sredija vmro
a koj bese podobar premier od nego?
Абе треба прво да го снема па да видиме дали ќе плачеме по него.luge ke placeme po ljubco ama ako...
Од твои прсти во божји монитор... :pop:Абе треба прво да го снема па да видиме дали ќе плачеме по него.
Држи вода ... Итар е бај ЉубчоKолку за потсетување,токму ЛуБчо беше сам против сите на чело од ВМРО-ДПМНЕ да го доведе Никола иако поголем дел од членството се противеше на тоа и нудеше подобри опции.ЛуБчо успеа во својата намера да си обезбеди грб за аферите кој несомнено ќе пукнеа доколку некој друг го наследеше на кормилото.Наместените кавги,формирања на нови партии кој подоцна ќе се претопат во старото јато беа само дел од сценариото на поранешниот амбасадор во Бугарија,денес председател на собранието кој успева како добар режисер да избалансира до каде може да се оди со нападите врз ЛуБчо или врз Гвујо од спротивна страна.Згора на се се сеќавам како се продаде Македонската национална платежна картичка на Бугарска фирма и убаво паметам кој и во чие име ја продаде.
Има уште многу работи на кој сигурно сте заборавиле или намерно не сакате да си ги припомнете ама не би сакал и овој пост да биде избришан и затоа не ви ги напоменувам.
Ne se razbiram vo poezija,no ova mi e poznato.LG ni go citase na 1/2vreme JUG-COL."Ја отвораш вратата, излегуваш надвор, стоиш на балкон, шести спрат, го отвораш патентот и полека мочаш, се празниш, добро ти е сега.
„Играме покер на заб, заб за заб, око за око, крв за крв. Не мир - туку војна ви донесов, не леб туку глад, не здравје туку болест, не живот туку смрт".
Ова ти од неговата збирка на налудничави моменти.
Ова е среќен ден за нас, еден помалку ..