Јофе ќе сркне(л) ќотек?

Коментар:

• Ќе сркне ќотек кај и да е

Гласови: 177 52,5%
  • Греота е бе остајте го нека живее

Гласови: 81 24,0%
  • Супер е детето..само напред Јофе

Гласови: 79 23,4%

• Вкупно гласачи
    337
Член од
23 мај 2009
Мислења
958
Поени од реакции
727
А бре девојче нека тера се додека ти не сфатиш дека имам право да му дадам критика на циркузантов, безразлика дали ми е смешен или не.
Кутро е малцинството кое се пали и ложи на пропагандата и целите на ќелавиот преку детево. За други личности не правиме муабет, темата ни е дворскиот шут Јован и неговата идиотска нехумористична ама политичка емисија кај газда Велија, кој сака да стане славен преку ноќ, на било кој начин.
Не ти личи ова на вртење во круг? Мене да!
Можеби си жртва на друга пропаганда, што викаш? Ах, сепак не си ТИ тема на муабетов, ниту јас, а како што гледам ниту Јофе. Друго се крие позади целава "дискусија"-што е тоа нека остане неизговорено!

--- надополнето ---

Lady.Q малку се избориле за да бидат на ТВ. Односно малку успеале од тие што се бореле. Поголемиот дел се како него дојдени пред камера. Не по квалитет, туку со некоја цел поставена од работодавецот.
За жал, така е. Среќа што има (малку се како тебе) што го гледаат тоа. Некои мислат-па, дека мислат!

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Не ти личи ова на вртење во круг? Мене да!
Можеби си жртва на друга пропаганда, што викаш? Ах, сепак не си ТИ тема на муабетов, ниту јас, а како што гледам ниту Јофе. Друго се крие позади целава "дискусија"-што е тоа нека остане неизговорено!

Се крие позади муабетот шутот Јован и неговите цели за стекнување популарност, безразлика на кој начин, па макар и ќе прави се што ќе му каже ќелавиот. Ти врти си ако сакаш, ама на рингишпил, мене ова ми личи на ништо повеќе од сценарио режирано се знае од кого.
Ќе ти повторам, многу добиле сериозни закани, на улица, по телефон, не на фејсбук од било кој профил па макар и лажен. Некои ги истепале, некои им се случувале тешки тортури од одредени поединци и власти, па не очекувале да бидат жалени од јавноста.

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.980
Поени од реакции
12.606
Џабе се расправате...дај признајте си ако не пред другите, пред себеси барем, дека овде се бранат/критикуваат партии а не хумор и сатира...за гревота младиве денеска оооо Голем Креатору...

• Ми се допаѓа
Reactions: Ike

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.492
Поени од реакции
8.002
Зш ми ја прати фотката на ПП-дај да те видат и другите, не се срами! Мене ме бен-ди-са!
Затоа што остатокот од форумот ме знаат лично :) Еве со Меги Капачето си дадовме утрински фри хаг пред недела дена на афтобуската пред нејзин факс :)

Сега онтопик: Секој што се појавил на ТВ си има свои фанови и хејтери, вклучувајќи ја тука и другарка ми Софија Теодор. Јас ојдов да направам пуканки, во случај да продолжи темава со исто темпо.

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Јухууу темава напредува со невидена прогресија, на степен се дига

А (не)хуморот на Јове? Многу поинтересен беше додека праеше глупости на собиранки, кажуваше глупости кои стварно беа смешни. Ова сега стварно на ништо не личи. Пак ќе кажам, немам ништо против него ама дефинитивно ова му е промашај.
Нормално, сега работи по сценарио и однапред смислена програма која не дозволува хумор, туку мачење на себеси.

Член од
23 мај 2009
Мислења
958
Поени од реакции
727
Затоа што остатокот од форумот ме знаат лично :) Еве со Меги Капачето си дадовме утрински фри хаг пред недела дена на афтобуската пред нејзин факс :)

Сега онтопик: Секој што се појавил на ТВ си има свои фанови и хејтери, вклучувајќи ја тука и другарка ми Софија Теодор. Јас ојдов да направам пуканки, во случај да продолжи темава со исто темпо.
Мене ми се чини или само што се пофали дека другарка ти е Софија? Хе-хе...другарка... Јас веќе ти кажав дека си мој тип на дечко (без разлика што Софија или Теодор ти е другар(ка)-долга коса, црвенкаст, навидум срамежлив...да ми кажеш уште дека си 185см висок, ќе доживеам оргазам! :)

КисЧе за тебе!

--- надополнето ---

Џабе се расправате...дај признајте си ако не пред другите, пред себеси барем, дека овде се бранат/критикуваат партии а не хумор и сатира...за гревота младиве денеска оооо Голем Креатору...
М, злато, забавно е, затоа си се расположуваме...кисЧе и за тебе! Денес сум расположена за целуФки, а у слободно време си лебдам во просторот на слободниот избор и право на мислење...или само така мислам? Уф...

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.285
Поени од реакции
30.612
Мене ми се чини или само што се пофали дека другарка ти е Софија? Хе-хе...другарка... Јас веќе ти кажав дека си мој тип на дечко (без разлика што Софија или Теодор ти е другар(ка)-долга коса, црвенкаст, навидум срамежлив...да ми кажеш уште дека си 185см висок, ќе доживеам оргазам! :)

КисЧе за тебе!

--- надополнето ---

М, злато, забавно е, затоа си се расположуваме...кисЧе и за тебе! Денес сум расположена за целуФки, а у слободно време си лебдам во просторот на слободниот избор и право на мислење...или само така мислам? Уф...
на шо си? :)

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.492
Поени од реакции
8.002
Темата не е ни Софија :) Инаку не ми е другарка, комшифка е на мој колега, и тој ми вика бегааааааај од неа :)
Ако правиме споредба и Јофе не е лош, само неговата емисија е за никаде.

А за мене, не ми е црвенкаста косата, костенлива ми е, апаратот ги извртел боите некај црвено :) И 178 цм сум висок... ах, ништо од оргазмот сега за сега :)

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.980
Поени од реакции
12.606
Ај кога веќе почнавме...мене ми е плава, плави очи, висок 184, сакам дискретен секс, секс за една вечер и сајбер секс и предизвикувам електричен оргазам :)

Член од
23 мај 2009
Мислења
958
Поени од реакции
727
Темата не е ни Софија :) Инаку не ми е другарка, комшифка е на мој колега, и тој ми вика бегааааааај од неа :)
Ако правиме споредба и Јофе не е лош, само неговата емисија е за никаде.

А за мене, не ми е црвенкаста косата, костенлива ми е, апаратот ги извртел боите некај црвено :) И 178 цм сум висок... ах, ништо од оргазмот сега за сега :)
Е сеа, за малце ми фати кривина :) Таман се попалиФ :) Глеаш, како убаво ни тргна а ти мораше да ми го расипеш филмот-срам да ти е! BTW, уште е Јофе тема?

--- надополнето ---

Ај кога веќе почнавме...мене ми е плава, плави очи, висок 184, сакам дискретен секс, секс за една вечер и сајбер секс и предизвикувам електричен оргазам :)
И ти си бил добар...косата можеме да ти ја офарбаме :)

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.492
Поени од реакции
8.002
Не, немам намери да фаќам кривини, само сум искрен. Не сакам да ти стварам илузии дека сум како куклата Кен, па после ако се видиме да испаднам лажго, ваков-онаков :)

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Далеку од тоа дека не се причини за почит, ама ако на некој му е загрозена сликата за себе поради баш овие причини, ќе ја мрази другата личност зашто не е таков ко него/неа.
Супер :)
Се слагаме :)
Сеа уште да не го мешаш Јофе у муабетов :)

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.980
Поени од реакции
12.606
И ти си бил добар...косата можеме да ти ја офарбаме :)
Use your fantasy babe... ;)

Ај доста беше за јофе (грТ е), дај малку огласник да направиме за нас лепите муахахах

П.С. Претежно сум актив, еластичен и фантастичен...е имам една мана од 10 пати повеќе можно е и да се изморам :vozbud:

Член од
23 мај 2009
Мислења
958
Поени од реакции
727
Use your fantasy babe... ;)

Ај доста беше за јофе (грТ е), дај малку огласник да направиме за нас лепите муахахах

П.С. Претежно сум актив, еластичен и фантастичен...е имам една мана од 10 пати повеќе можно е и да се изморам :vozbud:
10? :pishtoldzМислам дека управо ги уби сите...:)

Kajgana Shop

На врв Bottom