Јас сум најубава :)

Emma

Supergirl.
Член од
7 јуни 2006
Мислења
3.045
Поени од реакции
157
Ма немој молимте. Они се само самосвесни. :pipi:

Али врхунац ми е, "толку многу сум убава и толку многу сум паметна, што луѓето мислат дека успевам (во некоја сасвим вообичаена, а ако не, онда е сељандурска дисциплина) само благодарение на лепотата. А јас сум, ох, толку интелигентна.". Е вакви и на нив слични Бистрици Миркуловски, така ми напнуваат главата шо ги неќам у видокруг, по можност до крајот на животот. Дубоки мисли из малог мозга. Да му се приповрати на човек.

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
Анастазија девојко, џабе се обидуваш да привлечеш внимание, едноставно не те сакам.
I;m 2hoT To H@ndl3

п.с.
Прекинете со офтопици.
Се нашаливме добро, а сега реплицирајте на темата. Дупла е знам, ама можеби на некој ќе му текне и ќе ја спои.

Член од
4 февруари 2007
Мислења
1.640
Поени од реакции
16
Познавам такви луѓе,имам и другарки такви.Али ги сметам за глупачи и на некој начин ги сожалувам.Во ред е да се сака себеси и да мисли дека е убава ама да го кажува тоа на сите не иде баш.

Desire

Refuse,Resist
Член од
25 декември 2007
Мислења
1.823
Поени од реакции
284
Пф,какви сте,ко вие да не се сметате себеси за најубави,најпаметни,па сте нашле ваму за други да зборите,вие ко речи цвеќиња за мирисање сте.

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
зошто би се нервирал?.... мислам, само идиот би се изнервирал на некој со такви мисли што е... нема логика да се нервирам поради такви личности, т.е. да се нервирам поради било какви личности
Ti si edinstven tip so mi ima dokazano deka sum idiot.. <3

Пф,какви сте,ко вие да не се сметате себеси за најубави,најпаметни,па сте нашле ваму за други да зборите,вие ко речи цвеќиња за мирисање сте.
NIKOGASH u zhivot ne sum ni POMISLIL na takvo nesho,egoto mi e na mesto, zatoa ima pravo da seram za takvi retardirani paceri.

Medea

Облинеса
Член од
25 април 2007
Мислења
2.973
Поени од реакции
3.269
Его како его...Само пред себе и на огледалото можам да му кажам: Епа убава сум си! И тоа само кога така си се чувствувам, нормално..
А да трубам наоколу, офф, не.

Ladies'_Man

Страхотен пич
Член од
31 декември 2008
Мислења
156
Поени од реакции
12
Хахаха,тука сум јас за да приземјам.

Едноставно...ако има некој проблем,пратете ми слика од пасош и дајте ми 2 дена муабет на мсн,и одма ве спуштам на земја.

Член од
12 август 2008
Мислења
501
Поени од реакции
30
Едно прашање...

Нели ве нервира кога некоја личност мисли дека е најубава, најдрага, најмила итн. , а уствари не е свесна колку само лета во облаци...?

Имам една таква личност во мојот живот и незнам како да и објаснам....
Оф да била само една,таквите ги има многу али тешко им се докажува спротивното...остај ги нека летат во облаци нека се занесуваат,еден ден ке треснат и тие на земја.:pos2:

Член од
13 декември 2008
Мислења
165
Поени од реакции
3
se trudi devojkata da dojde do izraz, da se istakni:pos2::pos2::pos2:
ama neznae deka odi na nervi.
na takvite devojki da ne znaes dali da im se smees ili da im ja slaknes edna- alo, devojko svetot ne se vrti okolu tebe

Ајанта

Македонка
Член од
21 декември 2008
Мислења
580
Поени од реакции
37
Нели ве нервира кога некоја личност мисли дека е најубава, најдрага, најмила итн. , а уствари не е свесна колку само лета во облаци...?
Не, не ме нервира, освен ако тоа го потенцира,па го провоцира:devil2: во мене, а тогаш, се знае, и возвраќам со двојна мера, правам пародија од нејзиното однесување, се залетувам, кога е таа во друштво, два-три облака повисоко......
Ако потоа сеуште не сфаќа, тури на игнор, класифициран шкарт:toe:

InAnA

biAtch.
Член од
7 октомври 2007
Мислења
72
Поени од реакции
3
тие што се вистински убави не мораат да го потенцираат тоа..
веќе е забележано од толпата која ги опкружува и свесни се :)

а оние другите на мене го имаат спротивниот ефект..
кога се фалат и претставуваат као НАЈ НАЈ, почнувам да им ги барам маните.. и кога ќе сватам дека ги има премногу.. ахх, ми паѓа жал:kesa:

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Едно прашање...

Мене баш ми се слатки таквите женски. Ама искрено да го мислат тоа а не да биди социјална маска (лице за пред другите).

Член од
28 јануари 2009
Мислења
49
Поени од реакции
4
ne mozam da gi podnesam takvite samobendisani glupaci, a gi ima mnogu i ne se tolku ubavi kako sto tie se zamisluvaat - podobro neka go napravat ova :kesa:

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Едно прашање...

Таквите личности остај ги нека летаат. Залудно е на некој да му докажуваш дека е спротивно ако е уверен вотоа што си го збори. Маваш у дебел зид со гола глава...
Ја знаеш поговорката кој високо лета, ниско паѓа?
Епа заборави ја...
Кој високо лета, се губи...Така да, нема спас за тие луѓе...Такви си се...Е сеа ако сакаш ептен да ја скршиш личноста, кажи и да го земе во предвид мислењето на другите (во поголемиот дел од случаевите секогаш другите имаат негативно мислење), па ваљда, значи ВАЉДА тоа може да ја освести таа личност...

Kajgana Shop

На врв Bottom