Јас сум најубава :)

kpbKENGUR

Devil's Advocate
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.132
Поени од реакции
201
јас па си помислив дека мојата елка ја отворила темава. ама, и се може на неа, пошто е најубава, стварно.

Izr0d

Била сам дете...=)
Член од
9 мај 2008
Мислења
593
Поени од реакции
29
Шо се замарате со такви луѓе?:nesvest:

AnaMercury

Love is only a feeling...
Член од
30 декември 2007
Мислења
1.097
Поени од реакции
190
Го прават тоа само затоа што мислат дека ке се во центар на вниманието...затоа без нервози и замарање со нарцисчињата, они си се у свој филм па нека продолжат да си го режираат се додека не сфатат дека филмот уствари нема врска и е без поента...

DDvl

Иден Психијатар
Член од
13 април 2008
Мислења
166
Поени од реакции
2
И ја имам една ваква у клас ... иии толку е грда што не можам да опишам ... плус се облака само од марки и имала 3 пластични операции до сеа ... Ама работата е колку и да се трудам да ја одбегнам ... не могуче е ... се лепи одма до тебе ... и крај ... толку ... ја иам отерано 1000 пати ... абе џабе... пак се враќа ... така да само ќотеќ за ниф ...

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535
Ја не се замарам со такви, свите знаа какви са, само таа личност сама од себе си прае будала...

Smile=)

културно-вулгарна
Член од
13 октомври 2008
Мислења
510
Поени од реакции
27
Не се замарам со такви луѓе.. Нека си го фураат филмот... :toe:

babydol

Copy...
Член од
15 јули 2008
Мислења
1.561
Поени од реакции
92
Едно прашање...

Нели ве нервира кога некоја личност мисли дека е најубава, најдрага, најмила итн. , а уствари не е свесна колку само лета во облаци...?

Имам една таква личност во мојот живот и незнам како да и објаснам....
А ти да не се нервираш затоа што е навистина таква и не те приметуваат кога си покрај истава, а?:back:

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Не се нервирај, само фати го сеирот кај неа:)
Јас баш би сакал да имам таква пријателка или пријател во близина за да ме потсети колку знаат глупави да бидат луѓето, плус цел ден да се смеам :)

Наташа Радио Милева Мара

Проф. Др. Маг. Мами
Член од
29 април 2005
Мислења
3.835
Поени од реакции
1.118
Јас сум најубава,дури поубава и од мојата елка мада она е најубава :pipi:

п.с. и од јове сум била поубава (кој би рекол) :vozbud:

Член од
19 јуни 2007
Мислења
3.422
Поени од реакции
116
Има еден пример за ваква личност на форумов.

А тоа е ...

odmazni4kaaa...

:vozbud::vozbud::vozbud:

TheBestTipster

Избраниот
Член од
8 март 2008
Мислења
2.387
Поени од реакции
97
Едно прашање...

Нели ве нервира кога некоја личност мисли дека е најубава, најдрага, најмила итн. , а уствари не е свесна колку само лета во облаци...?

Имам една таква личност во мојот живот и незнам како да и објаснам....
Od koza me vadi toa .. abe tolku egocentricni i iskomplesirani ima nasekade okolu mene .. Samite sebe si se tesat .. Toa e toa .. Si go lecat povredenoto ego ..

Imam eden drugar , non-stop tvrdi deka ima IQ nad 140 i deka e mnogu inteligenten , a ne znae kako se speluva G L U B ( P ) ..

Drug eden , pa se misli deka e serif vo gradot .. Sekde si go pika noso , segde soli pamet , a traze soveti za sebe ?! ..Si misli deka e najiskusen od site , deka moze da laze i deka site drugi mu veruvaat vo lagata ( yeah , wright ) , pataloski lazgo , ne e ni svesen koga laze , misle deka site mu se drugari , a vistinata e deka 90% od niv ne go podnesuvaat i mu zborat zad grb ..

Imam uste primeri , ali ..

Spored mene , ostaj gi neka si mislat taka . Tie ke naebat . Takvite sekogas taka zavrsuvaat . Sami i naebani . Popametnite ke svatat sto pravat i kade gresat , a ostatokot .. pa gajle mi e za niv :helou:

Член од
18 ноември 2007
Мислења
609
Поени од реакции
41
Што и да зборувате не вреди, оставете да си верува во тоа а нели е се релативно , оставете животот да и ја каже вистината а вие прифатете ја каква што е .

Sk girl

Not Perfect
Член од
6 јули 2008
Мислења
431
Поени од реакции
15
Lele kolku samo mi e smesno koga ke slusnam takvo nesto cocvece:pos2:
Ne se zamaram voopsto so takvi luge,imam edna drugarka so e takva i na primer ti da i dades nekoj kompliment ko na primer lele so ubavka si deneska ona vraka so slednovo: - Pa jas sekogas sum najubava i ja u toj moment pocnuvam da se smeam.
Nemozam da svatam sto se tolku optereteni so toa nesto, so taa fizicka ubavina, nadvoresna ama ajde ako toa im go prai kefot neka im bide.A i nikoj ne e vecno mlad ni ubav, i spored mene takvite samobendisani narcisi sea za sea nemaat so so da se zanimavaat pa zatoa se tolku optereteni so svojata ubavina.
Kako i da e smesno mi e seto toa...

Член од
14 јули 2008
Мислења
1.449
Поени од реакции
50
..имаме и мие една таква. екс-школска другарка на мојата другарка. И не само што се трипа со тоа најубаа, најпаметна а не е нишо од тоа, најтрагичното е тоа што лаже. Сета таа нејзина фантазија ја кажуа и тоа на сите ќе им раскаже и мисли дека е вистина а уствари тоа е само у главата нејзина, во нејзините мисли, нејзина фантазија =( Жалосно ама претставуа неверојатен предмет за исмејување. Сама тоа го рпае
Не вреди за таквии да се нервираш, само губиш од лепотата :pos2::pos2:

Kajgana Shop

На врв Bottom