Би ти платил 50 Евра ,ако ја продаваш.Требаше да ја видам повторно вчера за да ми текне...
Имав заборавено дека баба ми има розева јамболија. Не црвена избледена, туку оригинал розева... И не е крута како овие обичниве, ткаена е од некаков пофин материјал, не боцка толку и има некаков чуден отсјај...
Како не ја сликав...
Crveni zeleni i portokalove nejkamProdavam jamboli razni golemini i boi . cenite se povolni . Jambolite se novi nekoristeni od volnen materijal i racno tkaeni . Ceni vo poraka.
Прегледај го приврзокот 161185
Два шифоњера и немам поим дали досега ги изеле молцитеАјде сега секој овде да си каже кој колку јамболии има дома и дали презедовте мерки против молците да не ги измолаат. Со колку јамболии спиете на зима, и дали не ве чешаат тоа ресите по лице навечер....
Попрво ќе се скапат одколку мајка ми некогаш да ги продаде,Ako imate dobro zacuvani i za prodavajne ,kazete
Edno belo i kafeno. Vi posav poraka .Crveni zeleni i portokalove nejkam
Drugo se moze ,kolku i kakvi boi imate?
И кажав на мајка ми дека има луѓе кој сакаат да купат јамболии и ми вика “ете гледаш дека народот сака да ги има, а вие се живо сакате да продадете, оди земи си една и покриј се да не мрзнеш“Ako imate dobro zacuvani i za prodavajne ,kazete
Belata jambolija 1500.Prodavam jamboli razni golemini i boi . cenite se povolni . Jambolite se novi nekoristeni od volnen materijal i racno tkaeni . Ceni vo poraka.
Прегледај го приврзокот 161185
имам неколку бели...САКАШ ли да ги имаш.Ako imate dobro zacuvani i za prodavajne ,kazete