пред некој ден се качив во 47а (од Љуботен што иде) никогаш не сум се качил зошто тоа ти е како подвижна зоолошка. Знаете какви се во странство зоолошките така? Се возиш во бусче и гледаш околу тебе животиња, диви ѕверки, и сето тоа. Е па ова е обратно сите животиња се во автобусот и ти ги гледаш обично од надвор само што сега се качив (беше по празна). АУУУУ тој автобус усфари бил само за животните, не застанува на автобуските освен ако нема некој за симињање. А сите тие ни К од карта немаат. Контрола ?? хахахаха
па кој е луд да се стави кај лавот во кафезот хахаха.
А друо што ме курчи што пред некој ден ми одеше да ги отерам у пичку матер.. е дешавка во 8мица од кај Орце (гимназијата) станицата накај бутел, се качувам и ете ти ги контролорите на врата И ЗНААТ дека усфари имаат слободни средношколциве и пак ги малтретираат. Едно дете го засрами пред сите(гужва на влез) зошто не извадил слободната на време и го избрка да ја извади па последен да влезе. Како бе не се испречи некој со карактер, некој со здрав разум да се побуни да им рече АЛОООО у чаир НЕКА ПРАИ ТАКА ебате контролори и се.
Се каам како не го отерав у пичку матер да направам гомно од нив ебате системот ебате
47А? Еднаш еден мој пријател место во 47 влегол во 47А, а тоа на таблите не го пишува, има само на неколку автобуси што е додадена буквата А и на сите пишува 47мица, мислат преку Радишани оди за Љубанци, и овој влегол во таа за Љуботен... Ништо, не се качувај во тој автобус, незнам кај си го начекал, ептен се ретки.
Иначе за мене... голем хејтер сум на новиве автобуси, едноставно рипам од радост, се прераѓам кога ќе видам стара 57мица за од школо накај дома или обратно. Едноставно мисија и план треба да имаш во новите двокатни како да излезеш од автобусот, мислење од кога ќе влезеш до крајната автобуска што треба да направиш, кои чекори за да излезеш од автобусот. Ненормална ствар, автобусите се добри стварно, ама за овој народ не се. Не заради менталитетот, гледам сме се прилагодиле - ама многуброен народ во такви тесни и мали автобуси - ЈОК.