ЈСП - случки, прашања, дискусии

V

vlako088

Гостин
Ти ако си нормален...Те нервирало што мали деца седат ?Да не сакаш да стојат случајно ?! Нема шанси да се додржат да стојат,ја немаат таа сила да не струполат доле по автобус за разлика од старите луѓе кои колку-толку може да се додржат ,но сепак ќе ги болат само нозете,а сигурно нема да се струполат доле :uvo:
Значи според Вас јас сум ненотмален. Ве молам бес навреди!!! Мене не ме навредило тоа како што велеите Вие... Малите деца можат родителите да ги земат во скут и да го ослободат местото на постар човек. Никаде не споменав дека треба да стојат...

Среќна ти нова година и се најдобро во истата.

Член од
20 јули 2009
Мислења
865
Поени од реакции
600
Значи според Вас јас сум ненотмален. Ве молам бес навреди!!! Мене не ме навредило тоа како што велеите Вие... Малите деца можат родителите да ги земат во скут и да го ослободат местото на постар човек. Никаде не споменав дека треба да стојат...

Среќна ти нова година и се најдобро во истата.

Ааа...Епа извини брат погрешно сум те разбрал:smir:Нека ти е и на тебе среќна нова година и нека ти биде се најдобро во истата...Извини уште еднаш :smir:

Член од
22 август 2007
Мислења
550
Поени од реакции
16
Фактот што чекам проклета 16-ка на автобуска и се смрзнувам затоа што доста често касни или пак воопшто не доаѓа па убаво си се изначекувам додека пристигне следната! Значи врти го како сакаш - ќе се СМРЗНЕШ! А да не зборам па за некои од рели возачите кои очигледно го утнале видот на транспортно возило!!! :icon_neut

Член од
5 јуни 2008
Мислења
3.632
Поени од реакции
5.724
Дали тоа јас не слушнав убаво... ама владата, предизборно им дава на пензионерите и вторник како муФте ден за автобус?

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
НЕ НЕ НЕ
Не смее да биде точно тоа !

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Сигурно се шегуваш, тоа не смеат да ни го направат...

С

сашенко

Гостин
Не смеат да го направат тоа.Ако е за политика и гласови, тогаш можеби ке добијат од пензионерите ама сигурно ке изгубат од младите гласачи меѓу кои и јас сигурно.Им дадоа екскурзии и петок слободен превоз што беше премногу ама ајде им го дадоа и сега уште и вторник?И така се гужви по автобусите, и така доцнат и така се расипуваат на сред пат и многу пати ради нив не стигам на време па сега уште и вторник дупло гужва да се пуни? Епа не се самци имаат фамилија нека им пазарат тие.Премногу ке биде 2 дена фулл автобусиве да идат.

Член од
24 јануари 2011
Мислења
523
Поени од реакции
148
Ако им дадат и во вторник ке биде убиство LoL.Во петок не се издржува кога си идам накај дома со 57.Неможам и вторник да ја замислам истата слика :jaj:

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Тепачка за воздух по автобуси уште еден ден во неделата. Lovely...
Дај поубаво пензионерски линии нека пуштат отколку вака војна да се води.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.915
Поени од реакции
73.247
Изгласаа денеска:pop: На денешен ден ја изгубивме битката за живот во автобусите :pos:

џо!

Фаличниот Ром
Член од
31 октомври 2009
Мислења
519
Поени од реакции
52

Среќна нова година до ЈСП.
Знам го бе , во 5ка е ‘озвучење‘ овој...:)
Ко автомат е чоекот , чим се качи/симне некоај цура...иде едно ‘чао бамбина‘...
И праи кругче од 360 у место , и пак истата песна...:vozbud:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Кој ќе се расправа уште еден ден у неделата -.-

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Пак ли овие младиве, кои безобразно се возат до училиштата и факултетите, ќе им сметаат на невините зафатени пензионери, кои се шетаат толку облигаторно со автобусите.

Kajgana Shop

На врв Bottom