ЈСП - случки, прашања, дискусии

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.900
После пак ќе си се качам со сладолед. :свиркам: :icon_mrgr:
Ептен смешно изгледаше дојде и вика вие со сладолед и сок веќе да не се качувате. Некој истурил сок врз седиштето јас секој ден ли ќе чистам а и семки имаше. Веќе деца не возам. Јас му викам почекај ќе излеземе надвор да го изедеме сладоледот и испиеме сокот, па ќе се качиме. :pos:
Од кај ги наоѓаат вакви старци да возат автобуси. Овој вчера се му сметаше дури и секоја кола што го поминуваше и оние што си правеа муабет на улица. :LOL:

Коловрт

Озимандија
Член од
12 април 2010
Мислења
4.015
Поени од реакции
9.165
После пак ќе си се качам со сладолед. :свиркам: :icon_mrgr:
Ептен смешно изгледаше дојде и вика вие со сладолед и сок веќе да не се качувате. Некој истурил сок врз седиштето јас секој ден ли ќе чистам а и семки имаше. Веќе деца не возам. Јас му викам почекај ќе излеземе надвор да го изедеме сладоледот и испиеме сокот, па ќе се качиме. :pos:
Од кај ги наоѓаат вакви старци да возат автобуси. Овој вчера се му сметаше дури и секоја кола што го поминуваше и оние што си правеа муабет на улица. :LOL:

Не знам за возачот, ама знам дека јас никогаш не би влегол во автобус со сладолед, а не би требало ни ти. Па и мајтап си терал...
Во оние приватните германски автобуси има ваков знак:

Убаво викаа - само нам треба експлицитно да ни се каже „да ги чуваме новите автобуси“.
Случки кои нервираат? Мене ме нервира кога некој јаде сладолед во автобус.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.900
Neka ne pusta klima ne so sladoled tuku i so tus ke se vozam. Da bese nekoj od Cair ili Aracinovo nemase nisto da im napravi. Koga ke me vozi besplatno moze da postavuva pravila.

Sent from my Samsung Galaxy S3

Коловрт

Озимандија
Член од
12 април 2010
Мислења
4.015
Поени од реакции
9.165
Neka ne pusta klima ne so sladoled tuku i so tus ke se vozam. Da bese nekoj od Cair ili Aracinovo nemase nisto da im napravi. Koga ke me vozi besplatno moze da postavuva pravila.
Сакаш да кажеш дека ти си на исто ниво со некој од Сарај или Арачиново!?
Ако ти серат кучиња низ двор не значи дека и ти треба да си вршиш нужда пред врата.

Извини вака, ама навистина е неубаво чисто од инат да правиш бељи, или барем да се изложиш на ризик да направиш беља.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.900
Nikoj ne pravi belji ama treba da imaat ist tretman kon site sto se vozat.
Ne mi e za sladoledot ne bese ni otvoren a i bese kornet i sto im smetase sokot na deteto.
Odma pocna da vika nekoj mu isturil sok, ne vozam veke deca...
Sigurno ne sum planiral da jadam i da mackam po sedistata.

Neka kaze decko zabraneto e, a nema ni znak ni nisto pa posle se ponesuva kako nekoj divjak simnat od sar planina.

Член од
2 јули 2010
Мислења
4.625
Поени од реакции
5.678
Nikoj ne pravi belji ama treba da imaat ist tretman kon site sto se vozat.
Ne mi e za sladoledot ne bese ni otvoren a i bese kornet i sto im smetase sokot na deteto.
Odma pocna da vika nekoj mu isturil sok, ne vozam veke deca...
Sigurno ne sum planiral da jadam i da mackam po sedistata.

Neka kaze decko zabraneto e, a nema ni znak ni nisto pa posle se ponesuva kako nekoj divjak simnat od sar planina.

Ти у колата твоја влагаш со сладолед? Има знак таму забрането влагање со сладолед?

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.900
Ти у колата твоја влагаш со сладолед? Има знак таму забрането влагање со сладолед?
Vo kolata si ima masa za jadenje i pienje ne e problem koj saka neka jade.
Pa neka zabranat i zimno vreme cizmite da si gi cistime od snegot i kalta po sto toa e pogolema belja od jadenje sladoled. :D
Malite deca doma da pijat sok nikako vo avtobus.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Мразам сите што влагаат со храна во автобус, посебно тие што јадат. Затворен простор е аман, се што мириса - смрди. Посебно тие гадотиите што јадат кикирики или смоки во автобус. Убава храна е али не е за во автобус.

AceCaleb

Деспот на Адот
Член од
31 декември 2007
Мислења
5.921
Поени од реакции
11.298
Мразам сите што влагаат со храна во автобус, посебно тие што јадат. Затворен простор е аман, се што мириса - смрди. Посебно тие гадотиите што јадат кикирики или смоки во автобус. Убава храна е али не е за во автобус.
Хамбургерот е мајка/she devil на автобуското патување :)

Член од
2 јули 2010
Мислења
4.625
Поени од реакции
5.678
Кога ќе видиш некој со чварки у автобус:sick:

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
Летово смрт е коа некој постар човек ќе ти ја истрие мишката рамо или глава. Башка тоа не стаено антипреспирант од '90тите.

Kajgana Shop

На врв Bottom