ЈА САКАМ МАКЕДОНИЈА!

• Креатор на темата n/a
  • Време на започнување

Тикви4ка

Нарцис со сина крв
Член од
1 март 2007
Мислења
3.134
Поени од реакции
273
македонски синдром..
рани куче да те лае...
кај нас инатетот не држи малку време
како можеше за Велигден само 150 предавници да заминат таму?
а сега таму се илјадници.. од една страна убаво ни прават...
и пак да одиме таму да им се лижеме

Z

ZeroStyle

Гостин
Скопје вечерва беше преплавено со флаери и плакати на кои што пишуваше:
-ЈА САКАМ МАКЕДОНИЈА !!!
-Македонија
Македонец
Македонски
Македонско

-Не летувај таму каде што го негираат твојот идентитет.
:wink:
Вашиот коментар,став... другари форумџии ?

И во интернетот кај што идам често имаше ваков флаер. Супер е идејата,супер се флаерите не се супер тие што не се обидуваат да ги протолкуваат ,се прават јебо-вци и идат кај педерите :nenene:

Член од
20 јуни 2007
Мислења
809
Поени од реакции
18
Ako ne zakacam eden vakov na vlezna vrata od doma eve na ! :P

Член од
14 декември 2007
Мислења
3.271
Поени од реакции
708
bev deneska vo turisticka agencija i onaka megu drugoto potprasav dali odat uste vo Grcija na odmori i devojkata vrabotena tamu mi odgovori deka brojkata voopsto ne e smalena i deka se e isto kako lani

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
Мислам дека го знам дечкото што ги има направено постериве. Ќе го подпрашам деновиве. Иначе браво браво

Член од
6 април 2005
Мислења
2.959
Поени од реакции
3.099
а ти мислиш дека агенциите кои вадат леб од носење туристи ќе ти признаат такво нешто?

Член од
14 декември 2007
Мислења
3.271
Поени од реакции
708
а ти мислиш дека агенциите кои вадат леб од носење туристи ќе ти признаат такво нешто?
dobro , od kaj moze da se izvadi tocen podatok za toa kolku nasi ova leto ke otidat vo Gejlada na odmor? zasto razlicni mediumi davaat razlicni informacii

Член од
5 јуни 2007
Мислења
890
Поени од реакции
9
Definitivno mnogu lugje se otkazaa od odenje vo grcija ova leto.. za zal ne se otkazaa site.. :(

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
Епа реално гледано не се сите исти. Многу се откажаа од мал милион работи но ете некои работи по некоја случајност неможе да се откажат. Како кока кола и скопско, едноставно неможеш без нив. Интернет и телефон исто неможеш без нив. Епа ете така и некои луѓе неможат да си се откажат од убавите вили што ги имаат, приколките од 60 000 евра стационирани на некоја преубава плажа, роднините(ете јас све можам ама од роднините неможам да се откажам). Не е туку така пљукни залепи, јес да браво до сега за стореното. Се приметува дека не им држи гзот туку така лесно

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Тие што имаат роднини во нашиот дел,ги разбирам што одат да ги посетат или што одат да си го видат родниот крај,тоа е нормално и ја разбирам нивната желба.

Не ги разбирам оние лигли кои одат на шопинг во Солун,како да нема продавници тука и оние луѓе кои одат и летуваат таму,пијат кафиња и трошат одредена сума на пари и им ги даваат на Грците.

GarDiaN

ФудБалЕрчЕ
Член од
16 февруари 2006
Мислења
465
Поени од реакции
19
македонски синдром..
рани куче да те лае...
кај нас инатетот не држи малку време
како можеше за Велигден само 150 предавници да заминат таму?
а сега таму се илјадници.. од една страна убаво ни прават...
и пак да одиме таму да им се лижеме
Sve treba da se svrti na strana na koja nas ni odgovara. Kako so grcite pravat. Neka vladata obrazlozi ili nekoj medium so bilo , neka kazat bre luge tolku i tolku luge idat vo grcia. I kazi site tie idat da si gi vidat rodnite mesta, svoi babi, dedovci, makedonski grobista ili tako dalje. Vo sve ima pozitivna strana i predavnicite mozat vo polza da bidat ako se znae kako da se iskoristat.

Kajgana Shop

На врв Bottom