LordDragonII
Dr.Strangelove
- Член од
- 15 август 2008
- Мислења
- 10.995
- Поени од реакции
- 5.726
Они се заебавале де, ама ние не сме сфатилеЧекај типот мисли дека уствари испаднал јак и интересен со тоа МАЦЕДОНИШ???? :nesvest::kesa:
баце јас сом мислев како нешто што вреди, Пејчин јас го сметам за најдобар гитарист после Влатко Стефановски - било кога било кадеНемаш право така да збориш за „типот со гитарчето“.
Прво види кој е па тогаш...
Пс. Извинете на оф-топик ама морав
100% е некој пубертетлијаДа гитар плеер? хаха па и тој се обрука бе,големи јајца може опасно рока на гитара ама пак е дрво инглиш,таков е малце.....чуден а и неговиот придонес беше 10 сек. кога "растурија" со Ѓоко допрени грб со грб!
Кома е видеото. :pos2::pos2::pos2:
дај не ме заебавај како неможе да му се најде замерка.. прво што најдов замерка е на настапот.. како ја грабна таа девојката место за лице за врат.. мислев врат ке и искине на сред настап.. друго.. овој пее и ги ширам крилата а у позадина овие цуриве шират нозе.. се чепат на сцена ебаго...Ццц...
Греота ми е веќе за човекот... Го утепаа од заебавање. Не знам колку време ќе го нема да се појави сега во јавност. Ама такви сме ние.
Сепак за настапот мислам оти не може да му се најде замерка. Е тоа што не влеговме тоа е друго...
А, и еве уште еден виц (а може и да е пишан веќе):
Џоко во Осло се чувствувал како Ослич.
ФАКТ!!! :pos2:дај не ме заебавај како неможе да му се најде замерка.. прво што најдов замерка е на настапот.. како ја грабна таа девојката место за лице за врат.. мислев врат ке и искине на сред настап.. друго.. овој пее и ги ширам крилата а у позадина овие цуриве шират нозе.. се чепат на сцена ебаго...
Хихихих, да бе, стварно, не ми текна на тоа, а знам се смеевме некни ко луди кога гледавме..... како ја грабна таа девојката место за лице за врат.. мислев врат ке и искине на сред настап...
Имаш прао.. болдот е неизбежен, немаше никој да ја примети шегата...А, и еве уште еден виц (а може и да е пишан веќе):
Џоко во Осло се чувствувал како Ослич.